Játszátok itt a gazdaggyereket, közben meg csak szimplán szövecccségcsapata vagytok, abból is a szerbes, gödrös, TT-vándorcigós szar. Kelley 4 President!
Sztem teljesen felesleges az indulás a nemzetközi kupákban.Annyira szűk a játékosállomány hogy még igy is azért kell szurkolni hogy megusszuk sérülés nélkül a szezont.Sztem a többletterhelésből származó negatívumokat nem ellensúlyozná a plusz meccsekből szerzett tapasztalat.Sztem.
" A tulajdonos elmondta, hogy nem indulnak a nemzetközi kupákban, szó van azonban arról, hogy több klubbal — köztük szomszéd országbeliekkel — összefogva részt vesznek a Közép-Európai Kupában, de mindez egyelőre még csak tervezet.
.................
— Az elkövetkező szezonban sem gazdálkodunk több pénzből, mint előtte, ezért nem megyünk bele sem a játékosokkal, sem a rivális klubokkal úgynevezett árversenybe, nem vagyunk hajlandók kockáztatni a klub létét — jelezte a klubelnök."
Ezt kórusban akkor szólt a legjobban, amikor még a Honvédban játszott, és kb. vállmagasságban (magasról jött) de tőle 5mre robbant egy petárda. Ekkor megpróbálta eljátszani, hogy fejen találta. s fetrengett vagy 10 percet. Mi persze azt hittük, hogy a haja gyulladt meg, és rengeteg csulával próbáltuk eloltani, közben a csarnok zengett...
Istenem, de fasza volt amikor a Bközép alatt/mellett volt még a vendégkispad...:))
Köszi morcsesz rendi vagy! Cserébe ha gondolod én is megdicsérem majd a seggedet, vagy esetleg a szurkolásod minőségét méltatom hosszan, vagy ha azt szeretnéd a rózsaszín sáladat csodálom...:)