Keresés

Részletes keresés

murray Creative Commons License 2013.12.03 0 0 5516

én egy felvételről tudok a pesti koncertről amit hallottam de nagyon rossz mínőség a közönségből van felvéve. jó minőségű bootleg nincs.

Előzmény: furjescsaba (5515)
furjescsaba Creative Commons License 2013.11.20 0 0 5515

Sziasztok!

Valahonnan nem tudnám megszerezni a 1992 budapesti koncertfelvételt?

Köszi

Csaba

v_lacika Creative Commons License 2013.08.23 0 0 5514

mondjuk én meg a face-re nem jártam fel sűrűn de majd most:)

Előzmény: v_lacika (5513)
v_lacika Creative Commons License 2013.08.23 0 0 5513

bejelőltelek én varga laszló néven vagyok fenn.

Előzmény: Dezso1989 (5512)
Dezso1989 Creative Commons License 2013.08.22 0 0 5512

Annyiban egyetértek veled, hogy Stinson-t én sem csípem(őt egyedül a "zenekarból", még Pittman-t is jobban XD)Pesten is állítólag nagy tuskó volt a rajongókkal....a dal maga nem rossz, bár jobban örültem volna, ha egy olyan "új" dalt kapok, aminben nem csak háttérvokálozik Axl..bár állítólag ez sem új dal, hanem még a CD-re akarták feltenni, csak valamiért nem került fel.
Az, hogy mért mond mindenki mást szerintem azért mert valószínúleg halvány lila gőzük sincs, hogy mihez akar kezdeni Axl kezdeni tovább(koncertezésen túl), de közben próbálják a köztudatban is tartani magukat és a nagy főnököt.Ha visszagondolsz Ashba kb. 2010 óta mondogatja, hogy nem kell sokat várni, több mint 10 dalt írt a Gunsnak stb. ezutóbbi még igaz is lehet..akár...Ron pedig próbálja azért féken tartani a gyeplőt olyan téren, hogy néha azért visszarángatja a megmaradt rajongókat a valóságba, nehogy az legyen hogy várnak várnak majd nem történik esetleg semmi és akkor meg megy a k....anyázás feléjük
Mondjuk ez a lemez készítési tendencia már a UYI lemezes korszakban is fenn állt.A többiek nyilatkoztak, hogy a köztudatban tartsák a bandát(főleg Slash) és közben vártak Axl-re meg hogy össze tudjanak terelődni és a dalokon dolgozni, mert már ugye nem voltak földönfutók és nem együtt éltek...Legalábbis én valahogy igy látom a dolgokat. de tudnék még sokkal hosszabban is írni erről.
Egyébként ha esetleg fent vagy facebookon, jelölj be ha gondolod, elég gyakran osztok meg híreket az újdonságokról, márha vannak XD...meg ha gondolod meg is "vitathatjuk" a dolgokat könnyebben.Ide már nem nagyon járok fel sajnos elég kevés létszám van itt.Major Dezső a teljes nevem

Előzmény: v_lacika (5511)
v_lacika Creative Commons License 2013.08.22 0 0 5511

szerintem is ez a blue ray lejátszó vásárlásom kicsit elhamarkodott volt,részemrőlbár elöbb utobb mindenhol a blue ray átvesszi majd az uralmat a dvd-felett.sztem.amugy azt sosem értem hogy ebben a zenekarban mért van az hogy mindenki mást mond fortrus még nem is olyan rég új lemezről besszélt. ashba azt mondta nem kell 15-évet várni egy ujjabb lemezre.ron meg azt mondta hogy ne várjunk semmit a kőzel jövőben.szoval nem értem.a leak-ek nél a better tetszett de a stinsonos dal nem. én valahogy nem birom azt az embert.na mindegy izlések és pofonok.de azért ha van valami ujdonság belinkelheted mert én még mindig kiváncsi vagyok rájuk.

Előzmény: Dezso1989 (5510)
Dezso1989 Creative Commons License 2013.08.22 0 0 5510

Szerintem ha csak ezért vettél blue-ray lejátszót akkor jobban jártál volna ha vársz még ténylegesen  kezedben nem lesz a lemez.Várható volt hogy csúszni fog, hiszen még mindig nincs konkrét megjelenési dátum.A nyári megjelenést már el lehet felejteni.Szerintem leghamarabb karácsony környékén várható, ha egyáltalán megjelenik idén vagy valaha is.Ron azt mondta ő nem tud semmilyen DVD vagy egyéb megjelenésről a közeljövőben és a mostani hivatalos álláspont szerint pihennek.Remélem ez nem azt jelenti hogy megint eltűnik Axl évekre.Bár valóban igaz, hogy rajongók többségének elegük van a további sablonos setlist-es koncertekből és új dolgokat akarnak hallani.
Tényleg v_laszlo, mit szól az új leak-hez amit nem olyan rég ide is belinkeltem?

Előzmény: v_lacika (5509)
v_lacika Creative Commons License 2013.08.21 0 0 5509

ez már tuti csuszik.

Előzmény: v_lacika (5508)
v_lacika Creative Commons License 2013.08.21 0 0 5508

szóval akkor van is valami meg nincs is.:(pedig ezért a koncertért vettem blue ray lejátszót.tudhattam volna ha gn'r akkor ez van.

Előzmény: Dezso1989 (5507)
Dezso1989 Creative Commons License 2013.08.21 0 0 5507

A RockFuel facebook oldalán az áll hogy hamarosan érkeznek infók a vegas--i 3D-s koncertfilmmel kapcsolatban.
(Egészen pontosan egy másik DVD-jük alatt kérdezte valaki kommentben, hogy mi a helyzet a GN'R koncertfilmmel, és ott válaszoltak....no komment)A koncertfil hivatalos facebook oldalán július közepete óta nincs frissítés :(

les80rock Creative Commons License 2013.08.17 0 0 5506

Knockin' On Heaven's Door

Dalszöveg magyarul, video

Dezso1989 Creative Commons License 2013.08.16 0 0 5505

Better akusztikus verzió(elvileg hivatalos)
https://soundcloud.com/gnrbootlegs/guns-n-roses-better-acoustic-1

Going down(new leak- Stinson on vocal, Axl on background vocal)
https://soundcloud.com/gnrbootlegs/guns-n-roses-going-down-new-08

Danny Ocean Creative Commons License 2013.08.14 0 0 5504

Valóban így nem sokat ér magában ez a szám,max koncerten intro számnak jó,de mostmár a többi remixet is kiadhatták volna fizetős letöltőn legalább.Remélem azért a következő lemezen nem lesz ennyire műanyag a hangzás,mert a CD-n is sok volt,de ez már túlzás.

Előzmény: SpinyNorman (5503)
SpinyNorman Creative Commons License 2013.08.14 0 0 5503

Valószínűleg a soha meg nem jelent remixalbumról van. Prostitute-zene + a mantrázott egy mondat. 14 számos NIN-remixlemezen elfér ilyen, ha a többi jó. Ez mondjuk jó szar így önmagában, de az ilyen albumokat általában egyben kell meghallgatni.

Előzmény: DortmundFan (5502)
DortmundFan Creative Commons License 2013.08.13 0 0 5502

Mi ez, valami 10 éves Prostitute demó?  :D   

(A 10 éves Prostitute-ot kéretik nem egybe olvasni.)

Előzmény: Danny Ocean (5501)
Danny Ocean Creative Commons License 2013.08.13 0 0 5501

Blood In The Water full szám!!!

https://www.4shared.com/mp3/-JFuD_H-/Blood_in_the_Water.html

Rokakoma Creative Commons License 2013.08.08 0 0 5500

Annyira jellemző az egész nyilatkozat.

Nettó maszatolás, semmi információ nincs benne.

Megint beszélnek a semmiről mint az utóbbi 13+5  évben folyamatosan.

Szomorú.

Előzmény: v_lacika (5499)
v_lacika Creative Commons License 2013.08.08 0 0 5499

akkor most az apetite for democracy blue ray is ugrott?

...mikor az alábbi üzenetet posztolta oldalain: "Általánosságban szólva, jelenleg nincsenek információink turnékról, albumokról, DVD-kről

http://www.hardrock.hu/?q=node/23731

Dezso1989 Creative Commons License 2013.07.15 0 0 5498

A tegnapi montreáli koncert setlistje

01- Intro/ Chinese Democracy
02- Welcome To The Jungle
03- It's So Easy
04- Mr. Brownstone
05- Estranged
06- Better
07- Rocket Queen
08- Richard Fortus Guitar Solo
09- Live and Let Die
10- This I Love
11- Used to Love Her
12- Motivation [Tommy Stinson Solo]
13- Band introduction
14- No Quarter [Dizzy Reed Solo]
15- Catcher In Te Rye
16- You Could Be Mine
17- DJ Ashba Guitar Solo
18- Sweet Child O' Mine
19- Another Brick In The Wall, Part 2 (Pink Floyd)
20- November Rain
21- Bumblefoot Solo
22- Don't Cry
23- Don't Let It Bring You Down (Neil Young)
24- Knockin' On Heaven's Door
25- Nightrain

Encore

26- Angie (Rolling Stones)
27- Patience
28- The Seeker (The Who)
29- Paradise City

Továbbá, ami nekem személy szerint fontos tavaly ilyenkor játszottak Szerbiába az Exiten, ami nagy élmény volt az Estranged és Civil War miatt, továbbá majd nem lemaradtunk a koncertről, mert nem akartak át engedni a határon :D

Danny Ocean Creative Commons License 2013.07.14 0 0 5497

Igen valóban nem volt tökéletes a hangja de én most láttam/hallottam élőben először szóval nagy élmény volt.Tavaly nem is Bécsben játszottak hülyeséget írtam:)(oda kellett volna menni 3 éve mert akkor még nagyon ott volt Axl hangilag,emlékszek Balázsék is dumáltak rólla a Clas fm reggeli műsorban),tavaly swarzi graz-i koncert volt,de árban a szlovák sokkal jobban megérte,sőt 17000-ért már az első sorban is lehettünk volna mert alig volt féliga vip álló szektor..majd legközelebb.Ha jövőre nyáron eu turné akkor remélem ahogy mindenki lesz valami új szám,ha minden jól megy a lemez akkor is csak november körül lehet esélyes.

Előzmény: Dezso1989 (5496)
Dezso1989 Creative Commons License 2013.07.13 0 0 5496

Nem is tudtam, hogy a tavalyi szlovák koncertből van teljes videó :)
Én két nappal ezután voltam Exiten és bár szerintem Axl-nek utoljára 2010-ben volt jó hangja, nagyon élveztem a koncertet és jó volt élőben hallani az Estranged-t és a Civil War-t.Én kb 2011 RIR óta várom, hogy hátha valamelyik koncerten eljátszanak egy új számot :(
Igen 2006-ba játszottak kiadatlan számokat, de akkor volt egy kész album tervezett(kész címmel stb.)és amiket játszottak, azoknak a demó változatai a neten is kint voltak "véletlenül"

Előzmény: Danny Ocean (5495)
Danny Ocean Creative Commons License 2013.07.13 0 0 5495

Ez a mostani setlist amit idén nyomnak nagyon gyenge még tavalyhoz képest Ha  jövőre is ez folytatódik az már szánalom.Nem tudom mért nem tudnak játszani a kiadatlan dalok közül mert biztos,hogy lesz azok közül is az új lemezen,ha nem az összes szám.2006 ban még tudtak játszani akkor még kiadatlan számokat,most is jöhetett volna valami,mondjuk a General/Checkmate egész jó szám lehet az alapján ami már rég halható belőlle.

A Sorry,Civil War,Madagascar,Shacklers ,Street of Dreams is kiesett már idén a setből,úgyhogy ehez képest én örülök,hogy tavaly láthattam őket pont ma egy éve.12 ezer volt a jegy és a videók alapján is jobb koncert volt mint a bécsi.A Rocket Queen-ben és más számokban is élőben meglepően jó volt a hangja Axl-nek.

http://www.youtube.com/watch?v=hs8Popxs3c4

Dezso1989 Creative Commons License 2013.07.13 0 0 5494

A tegnapi koncert setlistje(egyébként tegnap volt 22 éve St.Louis)

Chinese Democracy
Welcome To The Jungle
It's So Easy
Mr. Brownstone
Estranged
Better
Rocket Queen
4tus Solo
Live And Let Die
This I Love
Dizzy Solo
Catcher In The Rye
You Could Be Mine
Dj Solo
Sweet Child O' Mine
Another Brick In The Wall
November Rain
Bumble Solo
Don't Cry
Knockin' On Heaven's Door
Nightrain

The Seeker
Patience
Paradise City

Dezso1989 Creative Commons License 2013.07.12 0 0 5493

Eszembe jutott egy kérdés, amit semelyik GN'R fórumon nem láttam, hogy feltett volna valaki, és talán rejtélynek is felfogható.
Axl a UYI turné Matt dobszólója elött mért csak magát Matt-et, Duff-ot, Gilby-t és Dizzy-t mutatja be és Slash-t és magát miért nem? :D
Tudom nem egy nagy horderejú kérdés, de furdallja az oldalamat.Valaki tud rá választ? :)

Rokakoma Creative Commons License 2013.07.10 0 0 5492

Duff  Mike McCready-vel zenélget együtt a PJ-ből. Régi  Seattle-i barátság.

Hallani még nem hallotam őket , csak a  face-n olvastam, de nem lehet rossz.

Duff szépen méltósággal öregszik, nyurga mint Mick Jagger. :-)

Előzmény: Dezso1989 (5491)
Dezso1989 Creative Commons License 2013.07.09 0 0 5491

Én csak leírtam amit gondolok, de csak találgatás :)
Duff-nak van egy új zenekara, de most nem ugrik be a neve, Slash pedig még mindig Myles-al és többiekkel szólóturnézik

Előzmény: v_lacika (5490)
v_lacika Creative Commons License 2013.07.09 0 0 5490

érdekes ron egyszer azt mondta ,hogy régi dalokat nem akarnak kiadni mert az már nem ugyanaz a banda lenne mint ami most van.amugy nem tudod mi van slash-el meg duff-al elzenélgetnek mostanában,igy külőn- külőn?

Előzmény: Dezso1989 (5489)
Dezso1989 Creative Commons License 2013.07.09 0 0 5489

Pontosan nem tudom, a Rockfuel talán csak a felvételt készítette, vágta stb.A kiadó attól még valószínű hogy az Interescope(Geffen beleolvadt a cégbe, ha jól tudom), de ebben most nem vagyok biztos, megfogtál.
Az albumról pedig annyit, hogy én azt olvastam pont, hogy Richard azt nyilatkozta, hogy sok dal már kész, de nem valószínű hogy idén megjelenik, csak jövőre.Ami igaz lehet, tekintve, hogy mind Richard, mind pedig Ron nem teljesen ugyanarról beszéltek.Amiről Richard beszélt az valószínűleg a régi számokra vonatkozik(amiket a CD era időszakban vettek fel még a Buckethead/Finck brigád)Ron pedig azt mondta, hogy ez a felállás, tehát ami 2009 óta stabil(lekopogva)soha nem írt még közösen dalokat, és most ebben a cikkben is arról beszélt, hogy talán összeülnek valamikor.
Tehát szerény véleményem szerint(és ez most egy nagyon optimista válasz lesz)ami leghamarabb esélyes hogy kijöjjön mint album, azok max amik a CD-re nem került fel, vagy akkor nem készült el és megmaradt.Ron is és még Axl is mondta 2006 körül hogy vagy 60 daluk van ebből 14 került fel ugye a CD-re, tehát ha minden igaz van miből válogatni.Persze az is lehet, hogy vegyesen válogatják majd a dalokat, de szerintem a legesélyesebb dalok majd a lemezen(ha lesz egyáltalán) a régi demó anyagokból lesz, sok olyan van mit még nem halottunk.Ezt egyébként ki is fejtik szépen 80 oldalba a HGTTH-n.

Előzmény: v_lacika (5488)
v_lacika Creative Commons License 2013.07.09 0 0 5488

hát igy is fel lehet fogni.off amugy én csak arra lennék kiváncsi hogy ezt a 3ds-blue ray-t,hogy hogy nem a geffen adja ki hanem ez a rockfuel.kiadót váltott volna a zenekar vagy mi?csak azért kérdem mert a médiába láttam nirvana blue ray-t és azt meg a gefffen adta ki.csak azért kérdem.

on

amugy valahol a neten azt olvastam hogy richard azt nyilatkozta ,hogy még jövőre se biztos hogy lessz,uj album. erről ennyitamugy azt hogy ez a zenekar mára mi lett azt úgy is mindenki tudja felesleges firtatni.sztem.

Előzmény: Dezso1989 (5487)
Dezso1989 Creative Commons License 2013.07.09 0 0 5487

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!