nekem amúgy nem hiányzott összességében. edzőmeccseken se alkotott maradandót és ahogy Kerr is mondta, nehéz 12 játékost forgatni (10-et is szerintem) - az pedig már megint egy másik dolog, hogy melyik posztra és ki helyett tette volna be, kinek a kárára, javára stb
Ennek tegnap sem találtam nyomát, de meg akartam várni a nyilatkozatokat: nem sérült meg
'“It’s really hard in a 40-minute game to play more than 10 guys,” Kerr said. “I went with the combinations that would make the most sense. It seems crazy. I thought I was crazy when I looked at everything. Jayson is one of the best players in the world. I talked to him, he was incredibly professional.”'
Azt kaptuk, amit vártunk: egy kiemelkedő USA-t, ez tényleg egy brutális keret.
18 triplát dobtak, nagyjából 11-12 körül lehet a határ, aminél már nem lehet megverni őket.
Azért Kerr és a többi döntéshozó erősen odapiszkál Bostonba: Brown-t (döntő MVP) meg sem hívták, Tatum (legjobb játékos) nem kerül pályára, a melós Holiday és White pedig kapja a masszív perceket. De szakmai oldalról ez teljesen érthető és védhető: fwd poszton vannak jobb scorererek mint Brown és Tatum, miközben kellenek a jó védő guardok a keretbe és Holiday és White a két legjobb mezőnyvédő a keretben.
Csodálatos meccs volt ez, Jokic azért megmutatta ma (is) Embiidnek, hogy mi a hierarchia.
És az edzőmeccsek és a mai alapján sem lehet kérdéses, hogy Davis-szel mennyivel jobb USA, mint Embiid-del a pályán.
Bogi mi az istent csinált itt a végén 6mp-el a vége előtt eldobja 3:1 lerohanásban és még van idő visszaindítani.
Az USA második ötöse nekem rettenetesen közel van ahhoz, amit egy tökéletes ötösnek gondolok. Csupa jó vagy extra védő (White - Edwards - Durant - Bam - Davis) és Durant és Edwards személyében megvannak az extra emberek előre is és a többiek is hozzá tudnak tenni. Nem véletlenül fordított a második ötös.
A szerbek amúgy jól játszanak csak szarul dobnak, USA ellen úgy persze nyerni nem lehet.
Köszönöm, elvileg letöltöttem, de a helyzet változatlan. Nekem az a furcsa, hogy maga az oldal is csak kb. 2mp-ig jön be, aztán teljesen elsötétül. Nem értem, hogy ami laptopon könnyen működik az tv-n keresztüli interneten miért nem tud ugyanúgy működni?
Majd hétfőn felkeresem a számítástechnikusomat, aztán megkérem, hogy jöjjön el és oldja meg.