kb reggel 8-tól du.3-4-ig.
De kb. 3 hónapra kapsz időpontot.
Ha menni akarsz adj meg mobilszámot, mert felhívnak, ha valaki lemondja és előrébb kerülsz.
Üdv,
Tibi
Ahogy a béjemvés mondta:
"Jogsi: Ha csinálsz majd,akkor a PAV-ra ugy készülj idegileg,hogy olyan szintű mintha elmebajosnak tartanának,neked meg bizonyítanod kell,hogy beszámítható vagy:D
Nevetséges hülyeség az egész..."
Csak megerősíteni tudom! Egy vicc az egész, de drága vicc!
Eddig én is csak jót hallottam.
Most találtam egy francia oldalt ahol a 600-asokat vetik össze és hát ez eléggé a toppon van;)
"530 jo de ne torottet nezz:))))"
Elsőre nem látod,hogy milyen;) Át kell nézni...
"ha nem auto akkor majd uj ZX6R en gondolkodom na meg jogsit is kell hozza vennem ,meg soha nem jutottam oda hogy megcsinaljam"
A ZX6R brutál lehet! E szerint a francia oldal szerint 275 körül megy óra szerint és 254 a valós érték. Nem rossz;)
Jogsi: Ha csinálsz majd,akkor a PAV-ra ugy készülj idegileg,hogy olyan szintű mintha elmebajosnak tartanának,neked meg bizonyítanod kell,hogy beszámítható vagy:D
Nevetséges hülyeség az egész...
melyik Fazer?kicsi vagy a nagyon?
haver kicsivel meg volt elegdve?
530 jo de ne torottet nezz:))))
ha nem auto akkor majd uj ZX6R en gondolkodom na meg jogsit is kell hozza vennem ,meg soha nem jutottam oda hogy megcsinaljam
Dupla tárcsafék elöl,ülés,fejidomban a lámpa formája,futómű ugy tudom át lett dolgozva.
Én nagyjából ezekről tudok,de lehet,hogy még más is változott...
Életem első motorja. Tavaly márciusban vettem.
3 hónapig jogsi nélkül jártam vele;)
De már megvan az A is;) Most egy Fazer-en töröm a fejem...Meglátjuk...
Nemrég néztem egy BMW 530i-t,de kiábrándultam belőle,mert szanaszét volt törve:(
Asszem moci csere lesz inkább...
A kérdés jó;)
Ezt egy haverom dobta össze nekem 2 perc alatt;)
Megdumáltuk,hogy majd bővül...azóta sem történt ez ügyben semmi:(
De ha érdekelnek képek:
BMW 318i (1988) Yamaha XJ 600 Diversion (2000)
akarki akarmit mond
NEM BMW fuggvenye az agresszivitas.neha ugy közlekedek mind 1 allat es nem mindig bmw-vel.ha sietos hat az.auto legyen es menjen,kivetel autok az a buzuki.
De a legjobb megiscsak bmw vel kozlekedni.ÄMEN