én meg azt nem értem, hogy a top20-ban benne levés vagy nem benne levés miről árulkodik azon kívül, hogy björk és zenéje kevésbé populáris/népszerű. miért érdekel bárkit is a tizenéveseken és a lemezcégeken kívül, hogy melyik album hanyadik helyen van? még sosem jutott eszembe megkérdezni a sarki péknél, hogy mi a legnépszerűbb terméke, mert akkor én is azt kérem. vagy hogy igaz-e, hogy a kedvenc croissant-om csak a lista végén kullog-e, mert akkor köszönöm, nem kérem. vagy kérem, de többé nem fog úgy ízleni, mint régen. a top akárhányak sem a lemez fogyasthatóságáról, sem a minőségéről nem mondanak semmit, csak annyi derül ki, hogy jancsi és juliska megvette-e a lemezt vagy sem.
Björk szerteágazó iPad/iPhone -alkalmazásokkal párosított ambiciózus Biophilia projektjének zeneanyagát két hete tettük meghallgathatóvá itt a Recorderen , és az új album mellé máris itt az izlandi énekesnő másik októberi lemezmegjelenés e: egy kisebb nagyságrendű és[...] Bővebben!Tovább »
Az, hogy leírom, hogy a 21. hely egyáltalán nem rossz, sőt, nagyon is jó, az miért számít megvédésnek? És valóban nem is szorul semmiféle védelemre a Bio, mert egy ilyen helyezés magáért beszél, nagyon is sokan veszik a lemezt. Ha 80. vagy 98. lenne a listán, megérteném, amiket írsz, de így totál nem értelek, sorry.
Egyébként meg engem sose érdekel melyik album milyen helyezést ér el, de ez a 21. hely meglepően jó.
hát szerintem elég egyértelmű: a top 20ből kimaradás azóta számít rossznak, amióta a top10 a normális.
nem tudom, miért próbáltok úgy csinálni, mintha ez nem egy tény lenne. nem dől össze a világ, attól, hogy kimondjuk. engem nem érdekel ez az album, a jelek szerint a pénzért albumot vásárló brit nagyközönséget sem érdekli, pedig engem is, őket is érdekelte eddig Björk. nem tudom, miért tilos ezt a tényt megállapítani, miért kell úgy tenni, mintha nem így lenne. Björk sose törekedett arra, hogy népszerű legyen, neki nyilván nem lesznek álmatlan éjszakái emiatt, nektek se legyenek, nem kell őt megvédeni vagy nemtudom.
tisztára ilyen tizenéves kislányok éretlen rajongásának színvonala ez, csak se ti nem vagytok már az a korosztály, se Björk nem egy Justin Bieber, soha nem is volt az. nem értem, miért nem lehet akkor normálisan beszélni róla.
Azt már tudjuk jol, h Te nagyon nem szereted az uj albumot.
De egy "ilyen" korongnak, 2011-ben egy 21. hely ugyan miért rossz???
Ha legalább 59. lett volna, vagy 76. vagy valami...
Szoval én ezt a "a brit rajongótábor üzenete" (LOL!) dolgot akár pozitívan is olvashatom, ha éppen úgy akarnám...
Igen, én is néztem, hogy eddig az összes rendes albuma top 10 lett (Telegramok, DR9-ek, stb. persze nem), ez még top 20 se. Asszem elég egyértelmű az üzenet a brit rajongótábortól.
Az bajom a kritikával, hogy magáról a lemezről az égvilágon semmi nem derül ki. A dalokról kellett volna írni, nem csak általánosságban mindenféléről, szerintem, mert így az átlag olvasó nem fog kedvet kapni a lemezhez, mert nem tudja elképzelni milyen lehet. Nekem pl. nagyon sokszor az kelti fel az érdeklődésem, ha olvasok egy olyan kritikát, amiben konkrétan leírják milyen stílusú, hangzású egy dal. A quart-os Austra kritika pl. tökéletesen felkeltette az érdeklődésem.
Én is pont ezt mondtam, hogy ezek az app-vizuálok inkább olyanok mintha bónusz DVD-re készültek volna, ha lenne az albumnak DVD verziója. Úgy még én is örülnék ezeknek a kis kiegészítő bónusz vizuáloknak.
egyre jobban ráhangolódok az új album számaira, de ez a klipp-app elég nagy szemfényvesztés, gyakorlatilag egy feltuningolt Media Player vizualizáció... persze a tech-hipszter iDiótáknak mindent el lehet adni, a szart is, ha alma logó van rajta, valszeg a legtöbben nem Björk miatt veszik meg majd ezt a cuccot az Appsztórból, hanem mert ráizgulnak arra a kifejezésre, hogy "ájpedre fejlesztve".
adta volna ki BD-n, akkor lehetne a szobai nagyképernyős tévén nézegetni az animációkat HD-ben... ja bocs, a Bluray-től nem vesz tudomást az Apple, akkor az nem is menő :P
medullát nagyon szeretem, a drg9 viszont ritkábban pörgött nálam.. kivéve talán csak a storm, azt nagyon szerettem. attól még most is összeborsózódik a hátam..
A Medúlla-t imádom, ezt a 2 számot viszont nem. Bár az is igaz, hogy jópár számot nem bírok elviselni rajta, mint pl. az Ancestors-t, Midvikudags-t, amik abszolút a Hollow meg Dark Matter-rel rokoníthatók.
Szerintem is bejövős mindkettő. Ezek inkább sztem azoknak tettszenek, akinek a Medulla-DRG9 korszak bejött. Ez az elvont vonal nálam mindig értő fülekre talál.
jó a klipp nagyon és be kell vallanom, a zene is nagyon bejön nekem. /de engem mindig felpörgetnek ezek a disszonáns cuccok, nem véletlenűl a legkedvencebb zeném a mandarin Bartóktól/