mivel hevenyészetten láttam a sorozatot, rajongónak sem nevezném magam, csak most kaptam pár részt dvd-n és jól szórakozom rajta, de nonstop foglalkoztat a kérdés: összejönnek? vagy legalább lesz szex? :)
lécci! a nemleges válasz is jobb, mint bizonytalanságban élni. :D
Bár vannak, akik szerint a mozifilm ásta alá a filmsorozat népszerűségét, úgy tűnik, folytatás készül az 1998-as X-akták: A film-hez. Mulder ügynök-David Duchovny már két évvel ezelőtt a második rész 2006-os bemutatójáról beszélt, de ebből a jelek szerint nem lett semmi. Ez azonban a hírek szerint hamarosan változni fog.
Az IESB.netnek Duchovny elárulta, hogy a szerződéseket napokon belül aláírhatják a folytatásra, a forgatás pedig a tervek szerint 2008-ban indul. A színész elmondta, hogy kevesebb alien és több horror-elem bukkan majd fel az új filmben, bár "ez nem azt jelenti, hogy Fűrész- vagy Motel-vérengzéseket látunk majd; inkább természetfeletti thriller lesz". A sztoriban Duchovny mellett Gillian Anderson, azaz Scully ügynök is visszatér."
Most megvettem Frank Lovece: X - akták, minden titkora fény derül c. könyvét ami 97 - es és a sorozat tartalmát csak az első néhány széria erejéig tárgyalja. Nem tudjátok véletlenül, hogy van - e folytatása a könyvnek amiben a többi szériáról is van már szó?
Elég bugyuta kérdés,de ha vannak X-akták borítók(pl.A teljes negyedik évad stb.) akkor lennie kell DVD-nek is nem?vagy ezt csak dísznek csinálták?Lehetett ezt kapni valamikor?
Aziránt érdeklődnék, hogy valakinek megvan-e valamilyen formában az 5. évad azthiszem 107-es része? A címe ha jól tudom a Chinga-baba volt. Ha tud róla valaki valamit, kérem értesítsen, mert meg szeretném szerezni. Elérhetőségem: kj_catking@freemail.hu
Természetsen magáncélra igen, nem ebből szándékozom megélni :D Bocsi mindenkitől erre a címre írjatok: phery82@gmail.com Úgy látszik az easymailes címre valamiért nem küldi el a leveleket :-/
Nem egy tv csatornával és egy kiadóval kéne felvenni a kapcsolatot? Persze ha magáncélra akarod megcsinálni az más akkor félreértettelek. Egyébként én sajnos nem tudok segiteni.
Sziasztok! Meg szeretném csinálni az x-aktákat dvd minőségben, ha már nálunk nem adták ki ezért kérem a ti segítségeteket! Olyan embert keresek akinek megvan az eredeti dvd kiadás, ebből csinálnék magyar változatot lehetőleg tömörítés nélkül! (kb 2-3 rész fér rá így egy dvdre). Erre az e-mailcímre írjatok: x-phile@easymail.hu
A harmadik helyett inkább ezt ajánlanám, bár nem sok info de legalább magyarul van. Namost biztos tudjátok, hogy a Wikipédia oldalai mindenki által bővithetőek.
Most nincs de arról volt szó, hogy folytatják a sorozatváltozatot is és lesz még egy nagyfilm változat is. Az elöbbivel kapcsolatban a www.sg.hu oldalon egszer volt egy cikk, csak acimet ird be a keresőbe. Persze kérdés, hogy meg van - e még nekik a cikk...