Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül honnan tudnám letölteni a Vanilia fagylalt /Vanille fraise/ című filmet szinkronosan? Köszi a segítséget előre is!!!
Keresek egy filmet 1988-1991 között a VHS korszakból. Amerikai, Német akció film.
A rövid sztori: A hidegháborús Németország NSZK NDK határszakasz ahol két amerikai katona járőrőrözik.
Eltévednek egy orosz bázis közelébe ahol az őrmestert megölik és a fiatal újonc elmenekül a Peugeot 405 járőrautóval. Nem érti mi történt elkezdődik a nyomozás és ki derül hogy a támaszponton rakéta baleset volt amit az oroszok titkolni szeretnének bármi áron. A vége hogy be jut a támaszpontra a fiatal katona és fényképeket készít a helyszínről és nagy nehezen át adja azt az amerikai hadsereg egyik tisztjének.... Aki rá ismer segítsen.... köszi !!!!
Köszi szépen!!! Hasonló, de sajnos nem ez az amit keresek. Két baráti társaság két férfi, két nő. A lakó autó hátulján cross motorokat visznek magukkal, mert versenyre is gyakorolnak a férfiak.
Emilio Esteveznek volt egy hasonló filmje, vagyis amire emlékszem belőle, hogy elindulnak egy lakóbusszal egy hétvégi kiruccanásra és késöbb az egész hétvége menekülésről szól.
Sziasztok! Ismét egy filmet keresnék. VHS-kazettán láttam, narrátorosan, de remélem, hogy szinkronosan is ismeri valaki. A film egy négyfős társaságról szól, akik egy lakó busszal kirándulni mennek a hegyekbe. Amikor megérkeznek, tábort vernek a lakó busszal. Este azonban furcsa dolog történik. A velük szemben pár méterre lévő fánál egy társaság egy fiatal nőt áldoz fel. Leszúrják és elégítik. Mivel a társaság észreveszi és üldözőbe veszi őket. Rendezőt és szereplőket sajnos nem ismerek. A film címe, amire halványan emlékszem az a Fehér ördögök! Köszi, előre is a segítséget!!!
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Évek óta keresek egy filmet amiről sokat hallottam, de még nem láttam! Senki nem tudta eddig megmondani mi a címe és sajnos régi film is már. A film története rövíden: A film úgy kezdődik, hogy kerékpáros nők dobozt találnak, benne egy levágott fejet. A filmbéli események egy erdőben lévő házhoz vezetnek, ahol egy torz szülött alak, a ház pincéjében guillotine-l vágja le a fejeket és dobozolja be őket. Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
Sziasztok! Évek óta keresek egy filmet, de sehol nem találom mi lehet a címe. Olyan 80-90-es évekre tenném. Szögletes amerikai autó rémlik belőle. Nincs kizárva hogy keverek 2 filmet, elég kicsi voltam amikor utoljára láttam. Ami megmaradt a történetből, hogy leég egy iskola vagy kollégium, és egy srácot (terstvérpárt?) gyanusítanak a gyújtogatással. Büntetésből az anyjuk a nagyanyjukhoz(?) küldi ő(ke)t a nyárra, hogy majd ott megtanulják a leckét. A nagyi kerítést festet velük (arra is emlékszem hogy fehér léckerítést festenek). A nagyanyjuk egyedül él. Amikor a garázsban keresgélnek, találnak egy időgépet, ami hasonlít egy kis helikopterre ha jól emlékszem. Kiderül hogy a nagyapjuk építette. Visszamennek az időben, és kiderítik ki gyújtotta fel az iskolát. Illetve visszamennek az aranyláz idejébe is, és megtalálják a nagyapjukat aki ottragadt. A végén mindenki örül, mert megvan a nagypapa, és ha jól emlékszem még pár aranyrög is. (Bocs a spoiler-ért.)
Hát nem, tudom szerintem Akkor Ausgeburt der Hölle 1981 (Szörnyeteg a pokolból) címen ment egy ilyen film,de a film legfeljebb narrátoros volt, kalóz verzió., A filmet hivatalosan magyar országon eddig nem forgalmazták)
Én is kérdeznék egyet: nyolcvanas években láthattam, western- vagy krimi vígjáték, egy kisváros polgármestere,rendőrfőnöke felbérel egy bérgyilkost,hogy ölje meg a főhőst, a bérgyilkos egy Dudley Moore szerű alak, a puskája a gitárjába/bendzsójába van beépítve, a neve miatti visszatérő poén az,hogy amikor a polgármester kimondja a nevét,azt hogy Csengetnek (vagy valami ilyesmi) akkor a rendőrfőnök például felveszi a telefont
Régóta keresek egy filmet, de csak homályos emlékeim vannak róla.
Kb. 20 éve láthattam Dunán, M2-ön vagy M1-en.
Talán fekete-fehér, és abba se vagyok biztos hogy magyar film volt-e vagy nem. Valamelyik világháború idején játszódik, és a szülők a házuk végében (talán tanyájukon) ha jól emlékszem a libaól alatt rejtegetik a fiukat, hogy nem kelljen a harcba menni. Megtalálják a fiukat és még arra emlékszem, hogy megerőszakolják a katonák a lánytestvérüket (egy platós katonai kocsira szállítják fel Őket).
Sajnos ennyi emlékem van a filmről, nagyon nyomasztó volt egyébként.
Ha esetleg valaki sejti, mi lehet a címe, hálás köszönetem érte, ha megírná!
A western lattam kiskoromban es azt hittem, Gregory Peck vagy Gary Cooper, de semmit nem talaltam; a Google kulcsszavas kereses sem hozott fel hasznalhato talalatot. Most mar en is kivancsi vagyok, mi is ez a film.
A regi tv ujsagok atbogaraszasaval bizonyara be tudnam azonositani, de nyugdijas korom elott erre nem latok eselyt.
Keresnék egy filmet, amit annak idején (1989-1990) aszolnoki laktanyában vetítettek a legénységnek, egy thriller, ami ha jól emlékszem azzal kezdődött, hogy egy egyedülálló nő és a beteg gyereke otthon van , a gyerek egy ágyban fekszik és körzővel rajzolgat.
A vége pedig az , hogy a főgonoszt a gyerek körzőjével szúrják szemen, egyszerre mindkét szemet.
Magyar szinkronos volt, de nem találtam meg, ha valakinek beugrik hálás köszönetem!