Keresés

Részletes keresés

if256 Creative Commons License 2010.07.22 0 0 20255
Látom nagyon nagy az érdeklődés ingyenes fotózás iránt... Nézzétek meg esetleg ezt az oldalt is...
alison78 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 20254
Sziasztok!
Ha még nincs sminkesetek a nagy napra, szeretettel, szakértelemmel és profi termékekkel várom a jelentkezéseteket!
Üdv!
kisvakod Creative Commons License 2010.07.21 0 0 20253
Sziia!

Nekünk nem volt hajós esküvőnk, viszont az unokanővéreméknek igen. Nyár elején volt az Európa Hajón, hihetetlenül hangulatos volt, és különleges. A szertartás és a vacsora is egy helyen volt, így azzal sem volt probléma, hogy kit hogy kellene átszállítani egyik helyről a másikra :) A víz, a panoráma, és a gyönyörűen megterített asztalok, és a dekoráció nagyon sokat dobott az esküvőn. Én csak ajánlani tudom. Egyébként megkérdeztem tőle, hogy hol lehet megtalálni őket a neten. Ezt a linket küldte:

http://europaeskuvo.hu/europa-eskuvo

Akkor így előre is engedd meg nekem, hogy sok boldogságot kívánjak! :)
Előzmény: dawies (20252)
dawies Creative Commons License 2010.07.21 0 0 20252
sziasztok!

volt vkinek hajós esküvője?
Jövőre lesz a lagzi és gondolkozunk rajta, hogy jó lenne...Tapasztalatok, vélemények?
Aga Creative Commons License 2010.07.19 0 0 20251
Köszönöm az érdeklődést az ingyenes esküvőfotózás iránt, a 3 hely már másnap betelt de nem akartam addig írni amig nem volt biztos mind.
Előzmény: Aga (20248)
GabciBSB Creative Commons License 2010.07.15 0 0 20250
Sziasztok!

Mostanában egyre többször kérik mind menyasszonyok, mind pedig vőlegények, hogy tanítsak be nekik egy szép, romantikus, vagy akár egy vidám meglepetés dalt, ezért az jutott eszembe, hogy olyan embereknek is átadhatnék valamit az éneklés gyönyörű rejtelmeiből, akik nem szeretnének hosszasan énekelni-tanulni és olyan Pároknak is örömet szerezhetnék ezzel a kedves meglepetéssel, akiknek az esküvőjén nem mi játszunk.

Szívesen megosztom a tapasztalataimat: info@foolishmood.hu http://www.backflash.hu/partnereink.php

Jahde Creative Commons License 2010.07.14 0 0 20249
Sziasztok!

Muszáj megosztanom ezt az élményt... Nyáron koszorúslány voltam a barátnőm esküvőjén, amihez úgy kezdtünk neki, hogy mi úgyis meg tudjuk szervezni. Hát mondanom sem kell, elakadtunk nem sokkal kezdés után. Aztán a neten böngészve megtaláltam azt a csapatot, akik segítenek a menyasszonyoknak, hogy zökkenőmentesen meg tudják szervezni a nagy napot. Először a barátnőm nem akart eljönni, de aztán abban maradtunk, hogy ennél csak jobb lehet, és tényleg klasszisokkal jobb lett! Minden kérdésünkre azonnal válaszoltak, nagyon sokat segítettek és marha jófejek voltak!
Én csak ajánlani tudom őket mindenkinek!
Aga Creative Commons License 2010.07.13 0 0 20248
INGYENES esküvőfotózás

Új portfólió építés célból ingyen vállalok szeptember 30-ig legfeljebb 3 komplett esküvői fotózást (kreatív fotózás, szertartás, vacsora)

A kedves párok jelentkezését e-mailben vagy weben keresztül várom:

INGYENES esküvőfotózás
oltarelott Creative Commons License 2010.07.12 0 0 20247
Már csak egy hét és minden felhasználónk 25%os ÁTRUHÁZHATÓ kedvezménykupont kap ajándékba! Legyél Te is regisztrált felhasználónk és 7 nap múlva tied az egyik!

Részletek itt - www.oltarelott.hu
barhelg Creative Commons License 2010.07.09 0 0 20246
Gondolom mivel fényes és kicsit merev anyag, ezért jól mutat ebből a masni..
Más ötletem nincs, de talán nem is olyan fontos :)
Előzmény: Teaway (20245)
Teaway Creative Commons License 2010.07.08 0 0 20245
Szatén masni? Az mitől jobb, mint a nem szatén?
Előzmény: Lineth84 (20244)
Lineth84 Creative Commons License 2010.07.08 0 0 20244
Szeretné, rendezvényét tökéletessé és emlékezetessé varázsolni? Béreljen elegáns székhuzatot hozzá illő szatén masnival, több színben, most még kedvezőbb áron!

Vállaljuk a székhuzatok helyszínre történő szállítását (elsősorban Budapest és Nagykanizsa vonzáskörzetében), és igény szerint a felhelyezésükről is gondoskodunk.

Nálunk biztosan megtalálja a megfelelő a székhuzatot, akár esküvőkre, akár családi összejövetelre vagy bármely más rendezvényre keres stílusos dekor-kiegészítőt!

Érdeklődni: lineth@vipmail.hu

oltarelott Creative Commons License 2010.07.07 0 0 20243
Megnyílt esküvői webáruházunk! Nézz körül Te is: http://www.oltarelott.hu/webaruhaz.html

Regisztrálj oldalunkon mihamarabb, mert hamarosan minden felhasználónknak 25%-os ajándék kupont küldünk ki, mely átruházható!!!

Regisztrálj Te is!
barhelg Creative Commons License 2010.07.07 0 0 20242
Egy ismerősöm csináltatott, de nagy csalódás volt neki, mert a színmintát félórán keresztül nézegetve sem látszott semmi különbség. aztán megcsinálták mégegyszer (2szer lehet max - legalábbis ott és azzal a módszerrel, ahol az ismerős volt) és talán egy félárnyalatnyit fehérebb lett, de napokig annyira érzékenyek voltak a fogai, hogy enni sem tudott.
Szóval csak óvatosan ezekkel!
Érdemes alaposan utánanézni, és persze akkor sem garantált az eredmény.
Van akinek az eredeti fogszíne sem annyira fehér, és ezek a fogfehérítő eljárások csak a rárakódott szennyeződéseket távolítják el, az eredetinél fehérebb sohasem lesz..
Előzmény: alexisz3 (20241)
alexisz3 Creative Commons License 2010.07.06 0 0 20241
Ti csináltatok már fogfehérítést? Szeretnék az esküvőm előtt elmenni fogorvoshoz és vagy otthoni vagy fogorvosi fehérítést csinálni? Tapasztalatok, javaslatok? Felesleges, vagy megéri? Szeretnék szép mosolyt az esküvőmre, és még lehet, hogy a páromat is rá tudom venni :)
eskuvorekeszulok Creative Commons License 2010.07.03 0 0 20240

Sziasztok!

Én egy ellenpéldával szolgálnék. Sajnos én is jártam hasonlóképpen, hogy a szolgáltató azt hiszi Ő az egyetlen és amit vennék azt csak nála lehet megkapni...

Nem tudom miért hiszi azt valaki, hogy ha beleszelemesedek pl egy ruhába akkor mindnképpen azt fogom megvenni és onnantól bármi megengedhet magának.

Volt hogy szó nélkül sarkon fordultam én is:)

Az én ellenpéldám most az oltárelőtt.hu webáruháza. Nagyon jó fejek voltak, amikor a pár napja vásároltam náluk. Csak egy dolog bánt, hogy miután megvettem ami kell és most nézem, hogy 25%kedvezményt fognakl osztogatni:)

Így jártam, a végére sem szabad hagyni semmit, de ezek szerint elkapkodni sem kell:)

Előzmény: barika81 (20236)
Teaway Creative Commons License 2010.07.03 0 0 20239
Mint ahogy mondod, az egy sportlimuzin. A luxusautó az más...
Előzmény: dani126126 (20238)
dani126126 Creative Commons License 2010.07.02 0 0 20238
Esküvői Luxusautó bérlés sofőrrel

Szeretne olcsón közben stílusosan megjelenni esküvőjén egy feltűnő autóval?

Az ajánlatunk egy AUDI A8 V8-as Quattro sportlimuzin.
Ebben az autóban minden meg van, amire csak szüksége lehet az embernek: brutálisan erős motor, hatalmas belsőtér, feltűnő gyöngyház fekete kaszni, vajszínű gyönyörű bőrfotelek, DVD, igényesen kidolgozott belső tér, faberakás.
E gépjármű utasai elnöki pompában részesülhetnek!

Mindezt MEGFÍZETHETŐ áron!
Tapasztalt megbízható sofőrrel fogjuk Önt elszállítani esküvője helyszíneire.

Mi fix díjjal dolgozunk, nem kell számolgatni az órákat, a kilométereket és benzint, mint másoknál!

Budapest területén 1 esküvőre (polgári-, egyházi esküvő, vacsora… helyszínekre) szükséges autóbérlés díja 50.000 Ft.
További információ telefonon: 06 30 264 34 00

KÉPEK:

http://kepfeltoltes.hu/view/100701/DSC_0650_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100701/DSC_0655_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100701/DSC_0663_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100701/DSC_0669_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100701/948969746DSC_0673_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100701/DSC_0727_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100701/DSC_0736_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100701/DSC_0737_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
barika81 Creative Commons License 2010.06.23 0 0 20237
Sziasztok,

Nem szokásom senkinek a rossz hírnevét kelteni, de hogy ne éljétek át azt amit én, inkább jobbnak érzem ha tájékoztatok mindenkit, hogy a XVI. kerületben lévő Anikó esküvői ruhaszalon kiszolgálása felháborító, visszataszító, modortalan, bunkó. Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, de NEM ajánlom senkinek!!

Sok helyen voltam már, de az internetet böngészve az embert annyira leveszi a lábáról egy jól megfogalmazott weboldal, hogy hajlandó bedőlni és elhinni azt amit olvas. Sajnos az a tapasztalatom, hogy, akik nagyon hirdetik magukat ott valami nem szokott klappolni. Rengeteg olyan ruhakölcsönző van, ami nincs fent az interneten, pedig nagyon kedves, lelkes és nem utolsó sorban jó minőségű olcsó ruhát kínál.

Nézzetek nagyon körül, rengeteg jó szalon van, véleményem szerint nem kellene életben tartani olyan vállalkozást, ahol olyan stílusban beszélnek a vásárlóval, mintha a s...-ből rántaná elő az embert.

Az utolsó állomásom nekem Pécel lett, priviben szívesen megadom a címet.

barika81 Creative Commons License 2010.06.23 0 0 20236
Sziasztok,
Nem szokásom senkinek a rossz hírnevét kelteni, de hogy ne éljétek át azt amit én, inkább jobbnak érzem ha tájékoztatok mindenkit, hogy a XVI. kerületben lévő Anikó esküvői ruhaszalon kiszolgálása felháborító, visszataszító, modortalan, bunkó. Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, de NEM ajánlom senkinek!!
Sok helyen voltam már, de az internetet böngészve az embert annyira leveszi a lábáról egy jól megfogalmazott weboldal, hogy hajlandó bedőlni és elhinni azt amit olvas. Sajnos az a tapasztalatom, hogy, akik nagyon hirdetik magukat ott valami nem szokott klappolni. Rengeteg olyan ruhakölcsönző van, ami nincs fent az interneten, pedig nagyon kedves, lelkes és nem utolsó sorban jó minőségű olcsó ruhát kínál.
Nézzetek nagyon körül, rengeteg jó szalon van, véleményem szerint nem kellene életben tartani olyan vállalkozást, ahol olyan stílusban beszélnek a vásárlóval, mintha a s...-ből rántaná elő az embert.
Az utolsó állomásom nekem Pécel lett, priviben szívesen megadom a címet.
tarandi Creative Commons License 2010.06.22 0 0 20235

Sziasztok!

Egyedi tervezésű ruhák készítésével foglalkozom!

Ezek a ruhák méretre készűlnek, próbákkal egybekötve. Azaz elkerülhető, hogy nem azt kapod, amit megálmodtál és teljesen passzol az alakodhoz.

Menyasszonyi, menyecske, koszorús, alkalmi és férfi öltözékeket is tervezek, készítek. Esküvői kiegészítőket a menyasszony ruhájáhot igazítom.

Ha bármi kérdésed van várom jelentkezésed. :)

tarjani.a@vipmail.hu

ottoharing Creative Commons License 2010.06.21 0 0 20234
Sziasztok!
Miamiban élő esküvői fotós vagyok. Október elején lesz egy esküvőm Budapesten. Előtte és utána pár hétig Magyarországon leszek. Ha szeretnétek e-session/eljegyzési képeket világszinvonalon akkor jelentkezzetek. Email: info kukac haringphotography.com
Itt nézhetitek meg a portfoliómat: www.haringphotography.com
A facebookon itt találhattok meg: http://www.facebook.com/pages/Haring-Photography/154205936576
Üdv Ottó
Konstansvalue Creative Commons License 2010.06.20 0 0 20233
Fotó, esküvőn is : www.photokelemen.com :)
bojtoskati Creative Commons License 2010.06.20 0 0 20232
Sziasztok!

Szeretnénk elindítani játékunkat a www.eskuvopiacmagazin.hu oldalon.
Kérlek nézzétekmeg 3 párt indítunk és 3 nyeremény van, tehát mindenki nyer!
Utazás Lentibe 4 fő részére teljes ellátással 180 000 Ft értékben, esküvői torta 26.000 Ft értékben, fogfehérítés 40.000 Ft értékben. Nem ragaszkodunk a fiatal párokhoz.
Jegyesek és már házasok jelentkezését várjuk.
Már csak egy párt várunk és indítjuk is a játékot!
MosóMasa1989 Creative Commons License 2010.06.16 0 0 20231
Sziasztok!
Házasodni készülők, vagy egy spontán lakodalomra kedvet kapók figyelem!:)
A Heted7 Vigasság pályázatot hirdet, Nyerjétek meg a lakodalmatokat! Nincs más dolgotok csak regisztrálni a honlapon június 20-ig és akár valóra válthatjátok az álmotok!:)
Bővebb infókat a honlapon találhattok:
www.heted7vigassag.hu
Szerintem egy próbát megér!:)
Budoár szalon Creative Commons License 2010.06.15 0 0 20230
Kedves házasodni készülő párok!
Látogassátok meg weboldalunkat!

Chip-TFF Creative Commons License 2010.06.15 0 0 20229
Pont igy! Ha valaki van olyan butus, hogy ki is fizeti az tartja eletben az effele lehuzokat... sajnos...
Előzmény: V.Leylaa (20219)
Budoár szalon Creative Commons License 2010.06.15 0 0 20228
Várunk szalonunkba, ahol menyasszonyi-,koszorúslány-és menyecskeruhák közül válogathatsz, megtalálhatod a ruhádhoz, alkalomhoz illő kiegészítőket, fátylakat, cipőt.Ha egyedi elképzelésed van, elkészítjük ruhádat a "nagy napra", ha nincs és szeretnél valami különlegeset, stílustanácsadónk és divattervezőnk segít a választásban, tervezésben. Kölcsönözz tőlünk menyasszonyi ruhát foglaló nélkül, ajándék sminkkel.
Egyéb szolgáltatásaink: Smink, Stílustanácsadás, Alkalmi frizura készítés,-tanácsadás, Táncoktatás, Masszázs, Esküvői fotózás.
kisEdi Creative Commons License 2010.06.09 0 0 20221
Kedves Ifjú Párok!
A VIASAT3 nemsokára útjára indítja a külföldön is nagy népszerűségnek örvendő NÉGY ESKÜVŐ című műsorát. Olyan párok jelentkezését várjuk, akik 2010 nyarán mondják ki a boldogító igent, szeretnék egy népszerű műsorban megmérettni a tökéletes napot. A fődíj egy csodálatos, luxus ÁLOMNÁSZÚT! Jelentkezzetek, és az álmok ...valóra vállnak!Ne gondolkozz, vágj bele!Jelentkezés: livia.galambos@qart.hu
V.Leylaa Creative Commons License 2010.06.06 0 0 20219
Szia!!!!
Úhh ez nagyon durva!!!Nem írtatok szerződést???Én tuti hogy nem fizettem volna ki neki se a dupláját se azt az összeget amiben megállapodtunk!!!!Hogy tehet meg valaki ilyet???
Előzmény: kfg10 (20217)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!