Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.02 0 0 818
Te vagy az aki, ha valami baj van leghangosabban kiabál.

Nem szeretem...nem szeretem...
Pedig a Világ erre halad.
Szép lehetsz, de okos nem.

U.a. felfújsz az elnököddel együtt olyan valamit ami nem is létezik. Sokkal jobb lenne, hogy ha megnéznéd, hogy az elnököd az alkotmány porbatiprásával hogyan biztosítja a mindenkori hatalom védelmét.
Alkotmány vs. BTK.
Előzmény: Törölt nick (814)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.02 0 0 816

gep

biztosan szep es meltanylando amit irsz de hidd el hogy egy bunozo sem irna maskeppen. nem mondana, semmi esetre sem mondana, hogy hagyjak mar abba a kamerazast mert csupa ideg a sok kameratol es nem tud nyugodtan dolgozni.

a bunozok sajnos alarcot viselnek es meeg a fegyverviseles ellen is vannak, megintcsak nagyon jo  es hangzatos ervekkel, mert nyilvanvaloan az o erdekeiket sertene elsosorban ha becsuletes emberek fegyvert tarthatnanak...

ezzel remelem nem azt sugalltam hogy te bunozo vagy/lennel, csupancsak az erveles plauzibilis hasonlosagara igyekeztem felhivni a figyelmet.

en meg annaval ertek egyet. es fenykepet miert is vagyunk hajlandoak adni? hiszen a fenykep alapjan MEEG konnyebben tudnak azonositani es kovetni. nem gondolod?

Előzmény: Törölt nick (815)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.09.02 0 0 812
>Folyamatosan "valótlan tények"-röl beszél.

Nakérem, ha valami tény az nem lehet valótlan, s ha valami valótlan az nem tény. <py  

Pedig ez hajszálpont így van becikkelyezve a Btk-ban: »valótlan tény állítása«.

Előzmény: Törölt nick (809)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.01 0 0 811

etn

felfogom ezt a dolgot, gondolom be is tartom, legalabbis remelem, de miert lehet arulozni peldaul nagyhangon es nagypofaval a magyar koztarsasag miniszterelnoket egy fesztivalon?

es itt is irnak mindenfele dolgokat. az elmult miniszterelnokrol detto.

a k.e. ennyivel tobb es nagyobb meg minden lenne?

szili katalin mint no mekkora vedelmet kapott? tudom hogy kapott valamennyi vedelmet es tudom hogy a ti dolgotok sem konnyu...

Előzmény: gegenseegross (799)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.01 0 0 808

eh...eh...eh....

:)

Előzmény: Antisystem (782)
gegenseegross Creative Commons License 2005.09.01 0 0 799

Szolgálati Közlemény.

Felhívom az asztaltársak figyelmét, hogy a Polfórumon a hivatalban lévő köztársasági elnök és a volt köztársasági elnökök fokozott, hangsúlyos védettséget élveznek. Kérem ennek tudatában elkövetni a beírásokat.

hotorpe asztaltárs e témában most kapja az utolsó figyelmeztetést.

hotorpe Creative Commons License 2005.09.01 0 0 796
nagyon jólnhíznak belőle most is a pedofil papok; az osztrákok waldheim után legalább szembenéztek múltjukkal, kárpótlás, méfg a csontvázakat is visszaadták, a vatikántól iolyen nem várható!
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (795)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.09.01 0 0 795
off

Mi van a Vatikán bankjaiban heverő náci pénzekkel?

Antisystem Creative Commons License 2005.09.01 0 0 793

Őszinte legyek? Ebben a  kérdéskörben a legkevésbé az USA-ba utazók érdekei foglalkoztatnak. Az oda nem utazók több nagyságrenddel többen vannak...

ÜdV

Előzmény: hotorpe (791)
Antisystem Creative Commons License 2005.09.01 0 0 792

Pontosan, az USA-n csak átutazik...

ÜdV

Előzmény: alfredoo (790)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.01 0 0 790

as

tehat a washingtoni magyar kovetsegre is ugy utazhat a magyar elnok hogy nem latogat az usaba. amugy...

Előzmény: Antisystem (789)
Antisystem Creative Commons License 2005.09.01 0 0 789

ugy mint a vatikan?

Nem, a Vatikán egy külön, önálló állam, egy enklave Olaszországban, még a pénze is saját - volt, ma ugyanis az eurozónához tartozik. De az aprópénze ma is egyedi, pápás.... A "területenkivüliség" általában a követségek státusza, nem mérvadó a területükön a helyi jog és közigazgatás.

Amerikai rendőrök akkor tartózkodhatnak az ENSZ rezidencián, ha oda hívják őket.

ÜdV

Előzmény: alfredoo (787)
Antisystem Creative Commons License 2005.09.01 0 0 788

Sto eto VWP?

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (786)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.01 0 0 787

aqs

ugy mint a vatikan? nem hallottam meg az ensz svajci gardajarol. mintha amerikai rendorok lennenek az ensz teruleten is ha peldaul bombariado van.

Előzmény: Antisystem (781)
Antisystem Creative Commons License 2005.09.01 0 0 785

Kinek? Koffi Annannak?

Nem, általában az embereknek, különösen itthon.

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (783)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.31 0 0 782

Erősen fontolgatják, hogy átvegyék az egész amerikai számítógépes beléptető rendszert (melynek része az újlenyomat), kiterjesztve EU-s állampolgárokra is.

Na látod, ezért kell eltávolodni az orwelli birodalotól, mielőtt még ne adj Isten, ilyesmire ébrednénk...

ÜdV

Előzmény: edice petlice (773)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.31 0 0 781

Az ENSZ rezidencia természetesen területenkívüliséget élvez, tehát NEM USA terület.

Másfelől meg így sokkal jobb, mert újra el tudta mondani a véleményét az USA beutazási politikájáról...

ÜdV

Előzmény: alfredoo (744)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.31 0 0 778
igazad van! de, akik kiszolgálták a diktaturát, mostakkora nagy nemzeti öntudattal, meg csak nekik járó emberi jogokkal ruházták fel magukat, hogy na; ne adja ég, de, itthon toörténne csak terrortámadási kísérlet, hogy szidnák, joggal, a belügyet, hogy miért nincs nálunk is alkalmas védekezés a terrorizmuds ellen; milliómhatárontúli feketemunkás, akik esetleg harmadik országnak kémkednek, ellenőrizhetetlen alakok, de, a rendőrkapitány fejébe kerülne egy legkisebb tragáédia is!
Előzmény: Törölt nick (777)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.08.31 0 0 776
Az imént nem ezt írtad, picinyem; ne terelj...
Előzmény: hotorpe (770)
Callie Creative Commons License 2005.08.31 0 0 775

Gép01

Egyrészt nem tudom, miért többes számban válaszolsz nekem, ha esetleg skizofrén is vagyok, arról nem tudhatsz, és nem is szép dolog kifecsegni))))))

Tehát ha meg tudod tenni, ne ossz be valamiféle homályos csoportba, hogy"csináljátok" , "részetekről" stb. Én se így írtam neked.

Tartalmilag: én egyrészt butuska hősködésnek látom ezt, amivel többet árthat a magyar embereknek, mint használhat. Ha te jó kiállásnak érzed, rendben van;majd az idő eldönti.

Másrészt azért kritizálom Sólyom Lászlót, mert eddig a hangzatos kijelentései és a tettei között, finoman szólva, felfedezhető volt némi távolság.

Semmi köze Gönczhöz a dolognak.

Előzmény: Törölt nick (771)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.31 0 0 774
nem kellett volna lenni; nem kellett volna elfogadni a nyilt szavazásra kényszerített szavazatokkal megválasztást egy demomkratának; nem kellett volna az usa ellen kirohanni, nem kellett volna demagogizálni a kápról, és nem kellett volna eljátszani, hogy a ME a kiskutyája, akinek csak úgy fütyülhet
Előzmény: edice petlice (773)
edice petlice Creative Commons License 2005.08.31 0 0 773
Az EU-ban is be fogják vezetni a biometrikus személyi igazolványokat. Erősen fontolgatják, hogy átvegyék az egész amerikai számítógépes beléptető rendszert (melynek része az újlenyomat), kiterjesztve EU-s állampolgárokra is. Mint ahogy Amerikában is a saját állampolgárokra is ki fogják terjeszteni a dolgot, és nem eltörölni. Lehet a dolgot kritizálni. Lehet mondani, hogy ennyi adatot nem lehet processzálni. Lehet mondani, hogy éljünk veszélyesebben, de a privacy jogokat ne adjuk föl. Csak demagógnak nem kéne lennie egy köztársasági elnöknek.
Előzmény: Törölt nick (771)
ulánus Creative Commons License 2005.08.31 0 0 772
A kóser nosztra már nem is dobogós?
Előzmény: hotorpe (770)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.31 0 0 770
na, értékhatár alatti vagy! a vatikán nagyobb maffia, mint az olasz maffia
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (769)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.08.31 0 0 769
Ja. Olyan van; abban sok mindenről van szó, csak arról nem, amiről te olvasni véltél. MC?
Előzmény: hotorpe (768)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.31 0 0 768
pedig elég ismert dolog, soxor írtak már róla; ennek az utolsónak talán a VATIKÁN BANKJA VOLT A CÍME
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (767)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.08.31 0 0 767
Én még csak hasonlót se találtam.
Előzmény: hotorpe (766)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.31 0 0 766
legutoljára a HVG-ben volt, nem olyan régen!
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (765)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.08.31 0 0 765
off

>a Vatikán nagyon jól megszedte magát a náci korszakban

Forrás?

Előzmény: hotorpe (764)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.31 0 0 764
azt nem tudom, nem emléxem, de, eélhiszem, nem csodálkozom, a Vatikán nagyon jól megszedte magát a náci korszakban, és jó sok háborús bűnöst menekített külföldre
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (763)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!