A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Miért lenne gyenge ? Látható anyag mind tömeg . A tömeg meg az E = mc2 reláció szerint lényegében energia . Tehát minden visszavezethető az energiára !
Evvel az elméletem mindaddig nem foglakozik, amíg a centrifuga kísérletem ezt nem igazolják .
De ha pozitíva állnál hozzá, akkor te fejleszthetnéd tovább erre a te alternatívádra, mert én még nem értek mindent a felsőbb matematikából, mert eddig mindenki elzárkózott, hogy online megtanítson mindenre .
Szuper.... téged meg sem kérdezlek, magyarázzd meg miért különbözik a súlyos tömeg ezreléknyi nagyságrenden a tehetetlen tömegtöl, mert te hülye vagy meg leirni a saját nevedet is!
Akkor csodálkoztam volna, ha első olvasatra megértitek .
ne hari, de azért én összeraktam egy konzisztens elméletet, függetlenül attól, hogy a valóságot írja le vagy sem. úgy hogy valószínűleg nem az én felfogó képességemmel van a baj. lehet, hogy pusztán rossz a fogalmazásod. de akkor sem érthető.
Ez olyasmi mint amikor azt mondják, hogy az ősrobbanást az isten teremtette . Tehát csak élcelődés, viccelődés . Tehát az elméletemben, minden a végtelen sok energiára vezethető vissza .
Akkor csodálkoztam volna, ha első olvasatra megértitek .
Ha egyesíteni akarjuk a különféle mezőket, akkor kell egy kiindulási alap, és kellenek kulcsok amik az egyes mezőket megkülönböztetik a többi mezőtől .
A kiindulási alap a Newton gravitációs képlete: F = g mM/r2 .
A kulcsok a betűk . Kitűnt, hogy ezek a betűk egy új algebrához igazodnak . Mivel hasonlónak találtam a komplex számokhoz, ezért szuperkomplexeknek neveztem el, mert a hiperkomplex megnevezés már foglalt .
Hogy mi mit okoz, az az előjelek összjátéka adja meg, minden esetben egyedi módon .
Hogy miért ilyen a tér ? Mert a tér számomra is meglepően "ismeri" a szuperkomplex algebrámat !
Tovább is tisztázni fogom magam, de rá kell kérdeznetek !