No ezen felbuzdulva, le is mosom, aztán talán holnap is süt még a nap, sajna a fekete csak akkor mutat jól, ha makulátlanul tiszta, az enyém nem az :-((
Megpurcant a Nokia CK 1W kihangosítóm (nem működik és folyamatosan világít a led a nyomógombon) . Tudtok valami szerelőt/szervízt?
Raadott gyujtasnal tartsd nyomva a gombot, amig nem sipol egy hosszat. (Ez gyakorlatilag reseteli.)
Sajnos ezt már nem tudom kipróbálni, mert ki lett véve az autóból, viszont a tápját egy pár percre megszakítottuk, vajon ez nem egyenértékű a reset-tel?
Én már 7-8 éve csak kombiban gondolkozom. Meg azt is használok. Ha pakolni kell csak abba lehet :))))) Volt olyan, hogy görögországból hazahozni csak felfújva lehetett a krokodilt!
aztán Ő volt a nagy kedvenc, amit rommá tört egy részeg állat tavaly. Amúgy ja a sedannak is rettenet csomagtartója van alapból. Szomszédomnak Ies cot van, nem kombi.
Igaz mostmár csak a munka miatt kellene a kombi, de mivel már van 2 "taherautóm" így a skodám már nem lessz az.
Megpurcant a Nokia CK 1W kihangosítóm (nem működik és folyamatosan világít a led a nyomógombon) . Tudtok valami szerelőt/szervízt?
Más:
Lecseréltem a gyári akkumulátort nagyobbra. A régi egyébként jó állapotban van, csak nekem kevés volt, biztosan megy még vagy két évet. Varta, ha jól emlékszem 63 Ah/330A. Kéri valaki?
170alatt semmit nem kellett futóműben, motorban vagy bárhol cserélni. Ami volt, turbó, katalizátor, az a használat miatt volt. Mindenki taposta neki rendesen. Mivel céges a kocsi. Csak előttem aki érte használta :( HF tömítés sem törvényszerű, de benne van a pakliban.
dehogynem, sok ilyen autó van amibe lehet pakolni :)De az áruk az nem mind1!
A mondeo kombi pl lényegesen durvább csomagtérrel bír, a korábbi modellek is. Volt pár nekünk. A jövő hét is belefért a kocsiba. A saab kombim is durva volt, de a galaxy-m igazán durva :) Na jó nem becsmérlem, ideális azért a pénzért amit kérnek érte. Kultúr a belső rész és van hely. ez még az átveételkor készült.
Bár az enyém nem kombi, de ami cuccost elnyelt a 2 gyerek mellet, az becsületére válna még egy dobozosnak is :-))))) Amikor kipakoltam belőle egy kupacba mindent, akkor döbbentett csak le, h jézus, ez mind benne volt?
utazóágy, ikerbabakocsi, egy nagy kuffer, nagy sporttáska, egy kisebb sporttáska, a gyerkőcök ágyneműje zsákban, kb vagy 3-4 nagy csomag pelenka, és még ehhez egy fél nagybevásárlásnyi holmi ide-oda elpakolgatva..... :-)
Sztem más autóba ez esélytelen, pláne úgy, h közben 5-en ültünk bent kényelmesen....
170ezer volt a 2.5 éves előzőmben, ami szintén ambiante pd volt. Keveset evett, és csipegetet az olajat. De 30000ezret semmilyen olaj nem bír, hiába mondja a gyár :))))) Eszegeti.
5.4-5.6os nagy átlagom volt. 6 litert sose evett nekem. Ezt tegnap hoztam el.
DE, egy dolgora kell felhívnom a pd-sek figyelmét. A hengerfej csavarokra. A 170ezres hengerfejes lett. Kinyomta többször a vizet. Nem forralta, csak kinyomta. Mint kiderült, már az új vevő, lekapta hengerfejet és a mind a 4 henger beledolgozott a vízbe hátrafelé. A hátsó csavarok, mind kézzel könnyedén lazítható volt. Magyarul, kilazulnak a csavarok. ÉS ez nem egyedi, már több ilyen pd mocijuk volt ami hengerefejes lett és csak annyi volt a gond, hogy csavarok fellazulnak. Szerintük 100körül ujra kellen húzni mindet. Rohadt nagy a rezonancia a blokkban.
Kérdésedre a válaszom, 1.9pd ambiante kombi, amjd csinálok ma napsütésben szép fotókat róla. Szténszürke metál....
Nekem még szokni kell, bár nagyon rokona volt anno a toledo is, szinte majdnem ugyanez, de mégsem :-) Mára meggyőzött az octi, h jobb családi autónak sokkal, bár ugyanaz a moci, de mégis más...
amúgy infókat a www.gumibolt.hu oldal autótipusok méretei meü alatt találsz
Azt sajnos ot eve nem frissitik, tehat sem az O2, sem az uj Passat nincs mar benne...
A kerdes az, melyik generacios Passat kerekerol van szo, mert ott is valtoz(hat)nak a parameterek. En ugy gondolom (tehat nem biztos), hogy a futomurokonsag miatt O2-re a Golf 5 kerekei passzolnak, a Passat kerekei pedig a Superbre.
nekem nem kell nagyon összesoknom vele. Ambiante kombi ez is. Az előzőm az 2.5 éves volt /kék lentebb/ most lett eladva, ez lett helyette. Szerencsére ennek nem erősített a segge, a másik fertelmesen pattogott üresen :(((