Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

berobi1 Creative Commons License 2008.11.03 0 0 7364

sziasztok

az után érdeklődnék, hogy van-e olyan oldal ahol lehetne kiegészítőket vásárolni skodrihoz. kartámaszt azt már találtam, de pl: a kézifék környékére szertnék még valami tárolórekesz szerűséget keresni.

nagyon kevésnek találom a pakolóhelyeket az I-s kombim utasterében.

köszönöm

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.03 0 0 7363
"Azt szeerted, hogy sík? áááááááá"
Minél síkabb anál jobb :-) pl akváriumba is lepényhalat, meg vertikálisan sík halakat rakok.

Régen gyerek koromban meg még bringánk sem nagyon volt, és gyalog mentünk mindenfelé a síkságon, 20-30 kilométereket!

Pl. Kisköre előtti ráforduló még ennél is síkabb.. Olyankor nagyon jól érzi az ember magát.. Nem is tudom nyugaton külföldre merre csavarogjunk a skodrival, ahol sok a síkság, tlán Hollandia partner lesz ebben :-) Bár az meg lehet befelé lejt.

Amúgy se jön össze a hegyvidékkel minden nálam, 1x leguroltam egy pincészetből a domboldalon, pedig nem ittam semmit sem, csak vásároltam borokat (persze mind eltört)

Üdv: Laci
Előzmény: BX_thomas (7362)
BX_thomas Creative Commons License 2008.11.03 0 0 7362
Azt szeerted, hogy sík? áááááááá
Én hányok tőle. Volt hogy ujságot olvastam alföldi vezetés közben :)
Én a hegyeket szeretem, gyalog, autóval, nézni stb :)))))
Előzmény: Törölt nick (7354)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.03 0 0 7361
Na, megnéztem az új árakat, egy kicsit drágább lett, nem sokkal.

Más:
Láttátok az új Golfot? Azé' nagyon odatették, már-már veri az Octit. :)
Előzmény: joemaster (7230)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.03 0 0 7360
Nekem is nyüszög a gumikeret az ajtóknál időnként.
Egy darabig kézkrémmel kezeltem, jó volt, de mindig visszajön.
Ezt a stiftet netről rendeled?
Előzmény: joemaster (7260)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.03 0 0 7359
Ez olyan spéci probléma, hogy érdemesebb valamelyik autószerelős topicot megcéloznod.
Előzmény: insperger (7352)
KOCZKY Creative Commons License 2008.11.03 0 0 7358

Hello Mindenki...

Nah átrágtam magam a hétvégi termésen :-)

Nekem is adtak mindenféle kötelező cuccost a octiba, eü-doboz, háromszög, izzó...mellényre már nem futotta a keret, de egy doboz olaj azé került bele öntapadós tartózsákban :-)))) Jah, se bor se pezsgő, hmmm, akkor még nem volt recesszió, és nem örültek az újabb elkelt darabnak :-))) A gumiszőnyeggel meg még lóg a srác, valszeg el is felejtette, majd minnyá rászólok :-)

Üdv...

Előzmény: moha02 (7302)
Bálint1 Creative Commons License 2008.11.03 0 0 7357
Üdv cartársak!

Eladóvá vált 2000-es O I-ről gyári, 15"-os alufelni garnitúra, még egy szezonra alkalmas téli gummákkal.

Ha valakit érdekel, mailen elér.
robi25 Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7356
Egy másik fórumon olvastam, természetesen elhatárolódok tőle:): a szlovákok a földjüket tőlünk, a nyelvüket a csehektől lopták.
BJ Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7355

nagyjából jól defíniáltad a különbségeket

én éltem prágában egy ideig, sokat beszélgettünk erről a cseh kollégákkal.

teljesen jól megértik egymást, kb. 70%-ban ugyanaz a két nyelv. Szavak különböznek, illetve a szlovák puhábban beszél, mint a cseh. A cseh srácok ezért is kedvelik a szlovák csajokat, szerintük szexis ez a puhább beszédük :-)

Előzmény: TUZI (7343)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7354
Gödöllő sem sokkal jobb :-)
éltem ott pár évig ...

Ha lejövök ide a Jászságban azt szeretem, h minden sík, egyenes és átlátható. (és minden jóval drágább mint Budapesten)

Szóval feltöltődik hangulatilag az ember a sok kedves vidám embertől itt, és nem sok kedve van visszamenni a fővárosba...

Üdv: Laci

Előzmény: TUZI (7353)
TUZI Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7353
Így van.:-))) Viszont én azt hiszem hamarosan elbucsúzom berénytől. Pedig már elég jól kiismerem magam. Hamarosan átteszem a székhelyem Gödöllőre.:-))) Majd jövőre még egy kis időre vissza jövök berénybe is ,talán.
Előzmény: BX_thomas (7349)
insperger Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7352

Sziasztok!

Van egy Octavia 1.9TDI-m 2000 évjárat, segítséget szeretnék kérni a váltó bovdeneek beállításában a hátramenetet jelenleg nem veszi. Érdekes, hogy levettem a váltót kicseréltem a kuplung szerkezetet, tárcsát , kinyomócsapágyat visszatettem a váltót visszakötöttem mindent és nem volt jó csak 2 és 4 sebesség volt utánna annyira beállítottam , hogy veszi mindegyik sebességet csak a hátrát nem. Olyan mintha nem tolná le a bowden teljesen az ellensúlyt.De ha beállítom úgy, hogy van hártamenet akkor a többi nem jó.:-( Cseréljek bovdent? 

joemaster Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7351
Nem igazán iszom, csak ritkán, mivel szeretem megőrizni vezető képességemet... :-)
Előzmény: TUZI (7346)
robi25 Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7350
Az hogy Te nem vagy az, a szőlőkből kiderült:)
Én is át szoktam menni rajta, ha megyünk anyósomékhoz. Szerencsére ritkán járok arra:)
Előzmény: BX_thomas (7349)
BX_thomas Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7349
nem berényi és én sem az vagyok, csak mindeketten oda járunk, sokat
Előzmény: robi25 (7348)
robi25 Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7348
Csak még egy kérdés és befejezem az off-olást: Faragó Zsoltot nem ismered véletlenül Berényben? (ugye jól emlékszem, berényi vagy?)
robi25 Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7347
A kólától nem tudok aludni, úgyhogy marad tisztán:) nyáron viszont néha csinálok piros fröccsöt - vörösbor szódával:) Nyáron azért néha egy-egy rizling elpukkan, más fehéret nem nagyon iszok.
TUZI Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7346
Bizony bizony én nagy sörivó voltam. Bort csak akkor ittam amikor már minden mindegy volt.:-)) Aztán jártam a Rákoczi pincészetben és ott megkostoltam a BOROKAT. Szépen lassan elindultam a "lejtőn". Először az édes fehér , majd áttértem az édes vörösre. Ezt meg tudom magyarázni. Ha fehéret iszom, ha vöröset sárgát pisilek, tehát a vörösből valami bentmarad..-))))
Aztán félszáraz, félédes , majd száraz. Most itt tartok. Egy nagyon hozzáértő ismerősöm, elmagyarázta a BOR az száraz. A többi már "pancs" ,figyelem idéző jelbe tettem.:-)))

Viszont kostolni tisztán, de inni, colával (vadász, bokszos, stb.) iszom:-)))

Most, ebéd után lenyomiltam 3-om 44/56-ost (44/56 a keverési arány ami évente változik :-)))) Villányi/colás turmixot.:-))) Szép az élett.:-))))
Előzmény: robi25 (7345)
robi25 Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7345
Kóstolgatni kell, aztán belejön az ember - én pl. az oportót már meg tudom különböztetni a kékfrankostól:)
Napi 2 dl száraz vörös egészséges, nekem az orvos kifejezetten ajánlotta:)
Előzmény: joemaster (7344)
joemaster Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7344
A tokaji édes borok mellett eddig nekem a Bikavér volt az, ami különleges élményt nyújtott.
Be is kéne már szerezni egy üveggel, mert régen nem ittam.

Van, hogy megkívánom a száraz vörös bort, de ezek nekem a Bikavér kivételével még kb. egyformák voltak.

Na jó, 1 évben kb. 2 üveg bor fogy nálunk, tehát nem értek hozzá és nincs tapasztalatom sem a többivel, ezért nem is kétkedek abban, hogy az általatok említett borok jók.
Majd csak eljutok egyszer odáig, hogy meggyőződjek erről személyesen is...
Előzmény: TUZI (7343)
TUZI Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7343
Húúú

Azért nem vagyok én olyan jó szlovákból, hogy elemezgessem itt az eltéréseket.
Ahogy én érzem a szlovák közelebb áll a magyarhoz. A cseh ihkább elmaszatolja a betűket, szavakat. Szlovákban talán kevesebb a zs,s,cs inkább hajlanak a magyaros sarkosabb pattogosabb r, p irányában. Talán ezért is érthetőbb számomra a szlovák még akkor is ha leírva ugyan az mint a cseh változat.

Na de szerintem ennyit a nyelvekről, ez mégis csak Octavia topik. Természetesen állok rendelkezésedre E-mailban, de nevárj sokat tőlem. Már elég régen nem beszélem, sőt még hallani is csak ritkán hallok szlovák szavakat.:-(((
Majd ha egyszer összejön egy találkozó ott megbeszélhetjük ezt is, több érdekes téma (mint pl. a borok:-)) mellet.
Előzmény: joemaster (7341)
robi25 Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7342
Szekszárdon nekem is meg vannak a külön bejáratú kis pincéim. Ez az egri dolog is érdekelne:)
Előzmény: BX_thomas (7334)
joemaster Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7341
No és mik a különbségek?
Engem komolyan érdekel, de írhatod mail-ben is, hátha a többieket nem...
Előzmény: TUZI (7340)
TUZI Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7340
Most megnéztem a videót is. Kimondva nehezebben ismerem fel mint leírva.:-)))) Valahogy máskép ejtik mint a szlovákok, pedig a szöveg itt is megeggyezik.
Előzmény: TUZI (7339)
TUZI Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7339
"Ukončete prosím výstup. a nástup, dveře se zavírají."

Ez cseh???

Mert ezt is tisztán olvasom a szlovák tudásommal. Szószerint fordítás.

Fejezzebe kérem kilépést, és belépést, ajtók bezárodnak.
Előzmény: joemaster (7336)
joemaster Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7338
Vissza akarok menni Prágába!!!!!!!! :-)
TUZI Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7337
Nem itt senkit sem érdekel.:-))) Engem nagyon , de ezt már lebeszéltük.:-))))
Előzmény: BX_thomas (7334)
joemaster Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7336
"a pragai metro szoveget fonetikusan még el tudom mondani"

Nekem annyira tetszett, hogy fel is vettem mobillal...
Mondjuk azt sejtem, hogy a "dverzse" az ajtókat jelenti, ami utána jön, az meg a "záródnak".
Meg a "sztanyici" a megálló.

A "kacserov" meg a megálló neve, ugye, LMGS car-társ? ;-)

A YouTube nagyon jó dolog!
Annyi mindent megtalálni rajta!

Ukončete prosím výstup. a nástup, dveře se zavírají.
Előzmény: stevie wonder (7331)
BX_thomas Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7335
a wc illatósító is érdekes olvasmány :)))))))
Előzmény: stevie wonder (7333)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!