Keresés

Részletes keresés

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.19 0 0 2432

:))

A Dragnetet én is szerettem, volt egy elég jó hangulata.:)

Volt még egy elég jó, és nem igazán ismert krimisorozat, a Gyilkossági csoport, Tom Sizemore-ral a főszerepben, akit én már akkor is kimagasló vitalitású, és kivételesen önsorsrontó alkatú színésznek tartottam. Nem tudom, mi lehet vele, le tudott-e jönni a szerről, pár éve valami másfél évet még börtönben is volt emiatt.:/

Előzmény: Maitréja buddha (2431)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.01.19 0 0 2431

Azért Otto is villantott vagy kettőt. :P szó szerint :P

Más, belenéztem ebbe a Modern családba, a magyar szinkronosba...

mondjátok, hogy Ed O'Neil kölykének, a fél latin kis buzi, szinkronja valami poén... a 8 éves kölyöknek egy 26 éves gyökér a hangja :(

Egyébbként Ed-ről jut eszembe, a Dragnet nekem, miatta, a 2. kedvenc krimim volt a L&O SVU után

Előzmény: jelenvalólét (2429)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.18 0 0 2430

Am.Horr.St.

Hm. A második évad első két részében több paranormális jelenség volt, mint az X akták egy évadában:-)

Kicsit hiányolom a cizelláltságot. Most a kegyetlenségen van a hangsúly, a lélektani dráma helyett.

Érdekes, hogy pont most olvastam a Stephen King új regényt, abban is ez a korszak van ábrázolva.

Zachary már az előző évadban is OK, de itt is.

Na nem vacakoltak a készítők. Kicsit azt érzem, hogy na akkor bejött az első évad, durrantsunk még nagyobbat. Remélem a mennyiség nem megy a minőség rovására.

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.18 0 0 2429

SOA 5. évad

Eszméletlen árulások, kettős játékok és irtózatos drámák szokás szerint. Egy-két epizód kicsit lassabb volt, de összességében 10/9,5-öt így is ért. A végjáték szokás szerint zseniális lett. Jax iszonyatosan bedurvult ebben az évadban.

Most kell egy kis pihi, mielőtt újabb sorozatba kezdek, meg kell most már pár feltorlódott játékfilmet nézzek, az elmúlt heteket a SOA töltötte ki lényegében.:)

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.01.17 0 0 2428

Justified 1.

A multkori erősebb kezdés volt... bár Boyd uj haverja nyomott egy epicet.

Illetve a junkie csaj is ... (a macival)

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.17 0 0 2427

Nem szeretem a fan-videot (meg már a 2. évadot nézem) de ez azért k. jól bemutatja a Tate gyereket.

Előzmény: nina_morgan (2425)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.17 0 0 2426

A Kaliforgia 6/1 tényleg elég gyengécske volt.

Viszont elindult a Shameless 3. évada, úgy látszik, szinte mindig van minek örülni.:)

nina_morgan Creative Commons License 2013.01.16 0 0 2425

:))))

Előzmény: Törölt nick (2423)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.16 0 0 2424

Nem lehet egy kalap alá vonni, de jelenvalólétet (áhm :))) meg akartam győzni, hogy Fűrész alatti -és ebben minden benne van :D 

Előzmény: Törölt nick (2421)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.16 0 0 2423

Azért ez mekkora zene már a menekülő új családnál, egy nagy gyilkolászás után egyből ezt betenni, de durvus:-)))

Előzmény: Törölt nick (2422)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.16 0 0 2422

Bakker az a name-game tánc, pfűűű:-))))))

Előzmény: nina_morgan (2411)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.16 0 0 2421

Nem lehet így egy kalap alá vonni.

Az a fajta horror, ahol nem a kínzás a lényeg, vagy hogy halálra ijedj.Inkább misztikus. Itt azért sorozatokban eddig nem tapasztalt tabukat dönget. (pl. az abortusz miatti "bünti")
Nagyon amerikai témákat feszeget. Szinte az egész történet a házban játszódik. A karaktereken, és a hangulaton nagyobb a hangsúly, mint a történeten. Tulajdonképpen egy hatalmas érzelmi dráma.

"Iszonyú furcsa, meghökkentő és zavarba ejtő sorozat az American Horror Story, nagyszerű színészi játékkal, és olyan hangulattal, amilyet a tévében nagyon régen nem tapasztaltam. Britton, McDermott és különösen a zseniálisan fensőbbséges Jessica Lange nagyszerű, ennyire jól működő szereplőgárdát régen nem láttam tévében. A sztorik a ház múltjából, ha kissé kiszámíthatók is, érdekesek és kellőképp eszementek, a lépten-nyomon feltűnő egykori lakóktól a frász tör ki, és teljesen a hatása alá kerültem a történetnek."

/sixx/ 

Előzmény: nina_morgan (2413)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2420

Én a mostani nyitóepizódot még nem láttam, na majd kiderül.:)

Előzmény: nina_morgan (2419)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2419

Én is... de mégis... 

Előzmény: jelenvalólét (2418)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2418

Én nagyon csípem, az egész szexmániás-alkesz-balhés író miliőt, nekem nem tudják elrontani.:))

Előzmény: nina_morgan (2417)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2417

Szivin, ezé' vagyunk elvégre :D 

Californication első része jó nagy idiótaság volt... remélem, ez az évad nem lesz olyan elcseszett, mint az előző (bár a jelek nem ezt mutatják) :-/

Előzmény: jelenvalólét (2415)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2416

Indul a Kaliforgia 6. évada. Gurrá!:)

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2415

Ok, kösz az infókat.:) Akkor megint lett egy sorozat, ami a látókörömbe került, úgy látszik ezek önjáró dolgok, vége az egyiknek, jön a másik, de inkább a bőség zavara legyen, mint a másik véglet. Bele fogok nézni, kösz mégegyszer.:)

Előzmény: nina_morgan (2414)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2414

(Spoiler nélkül próbálom írni, kb. úgy képzeld el az első évadot, hogy egy házaspár vesz egy bazinagy házat. És fura dolgok történnek ott... s miközben a ház története megelevenedik, a családi titkok is előtérbe kerülnek. Ha ez érdekel, akkor tetszeni fog. A szereplők egyébként nagyon jók, maga a hangulat is... minden!- még ami érdekesség lehet,hogy az első és második évad merőben más, nem kapcsolódnak, de a szereplők javarésze megmaradt és visszatért a másodikra, csak épp teljesen más karaktereket alakítanak. Tök jó ;-))

Előzmény: nina_morgan (2413)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2413

Messze a Fűrész alatti :))) Horror, de az első évad inkább a klasszikus alapokra épül... nem olyan ijesztgetős, hogy hátrahőkölsz és konkrétan nagyon megijedsz- ilyen nincs benne. Egy-két fura jelenet... de szerintem az első évad mindenkinek abszolválható. A második már betegebb... de az sem Fűrész-szint. 

Szerintem próbáld meg :-) Mivel remek és egyedi sorozat, csak ajánlai tudom. Na meg Jessica Lange, rendesen odateszi magát a néni :D

Előzmény: jelenvalólét (2412)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2412

Ez az American horror story műfaját tekintve kifejezetten horror vagy thriller? Csak mert etől a műfajtól úgy alapvetően igyekszem távol tartani magam, és így érdekelne, hova sorolható be. Mondjuk nálam kb. A fűrész az a határ tartalmilag, ameddig érdekel az ilyesmi, annál keményebb már nem. Ehhez képest jó lenne elhelyezni ezt a sorozatot, hogy képben legyek, kösz előre is.

nina_morgan Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2411

" Na igen az amcsik nem tudják ezt a család-fétist kinőni, annak ellenére hogy milyen sok válás van." Vagy pont azért! :))) 

Örülök, hogy tetszett, nyomás a 2. évadra. NAGYON kíváncsi leszek a véleményedre (yo, Bitch!) :)

Előzmény: Törölt nick (2410)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2410

American Horror Story

Befejezve az első évad.

Hát ez nagyon klafa vót!:-)

Nekem tetszett a befejezés is.

Különösen ahogy Tate, meg a bostoni kiscsaj lesik kintről a karácsonyfadíszítést. Na igen az amcsik nem tudják ezt a család-fétist kinőni, annak ellenére hogy milyen sok válás van.

SPOILER:

Senki sem öregedett csak a bejárónő. Ez most akkor hogy van?

SPOILER

Mondjuk talán az az Omen-vonal nem hiányzott annyira.

10/9

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2409

A bárka

Semmilyen racionális indoka nincsen, miért nézem. Mostanra, a 3. évadra teljesen lapos lett, rettenetesen gyenge forgatókönyv, folyamatos szappanoperatisztikus feeling, logikátlanságok halmaza...Az első évad még elment, kíváncsi voltam, ott volt a misztikus szál, de azóta is csak csepegtetik az infót, lassan vége a harmadik évadnak, és még nem látták meg a szárazföldet...A Coca-cola sohasem fogy el a hajón, és amúgy is kifogyhatatlanok a készletek, a laptoptól, a speciális búvár és egyéb felszereléseken át bármiig, és képembe mászik a folyamatos túlzó latin vérmérséklet... Hogy miért nézem? Az istenverte megszokás miatt, megszokja az ember a miliőt, a szereplőket. Az első évad még olyan 10/7-nek elment, a mostani 10/3.

A SOÁ-val belassítottam, ezt az utolsó 5. évadot ki kell élvezni.:)

nina_morgan Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2408

Vagy Mel Gibson bácsi... azóta is ott ül és néz bebaszarintva. 

Előzmény: Törölt nick (2406)
Bateman Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2407

:)

Előzmény: Törölt nick (2406)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2406

vagy csak glenn néni jobban lekötötte a publikumot:-)

Előzmény: nina_morgan (2405)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2405

Rommá nyeri magát, jogosan. Claire gyönyörű volt, ráadásul vagy 3 hete szült... nem látszott rajta :)))

Előzmény: Bateman (2403)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2404

A hetediket össze sem lehet hasonlítani a pocsék hatodikkal. És pozitíve nyilván. :-)

Előzmény: pozsoka (2401)
Bateman Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2403

Golden Glone-ot nyert a Homeland. Gratula a készítőknek!

Legjobb sorozat (dráma) - Homeland

Legjobb színésznő (dráma) - Claire Danes, Homeland

Legjobb színész (dráma) - Damian Lewis, Homeland

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!