Szia Gombóc!
Én voltam a béna!!! De a Djerba fórumon a bucibá neve alatt megtudod nézni. Amugy mindenki a törzsasztalnál van. Én meg lépek aludni! Holnap csevegünk! jó?
Jegyeket, bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni! :)))
(Brrr...)
No, meg az Útleveleket !
sziasztok!
Mivé lett itt a Nagy RESTI ?????
Tejcsárda?
Nohiszen, akkor bezárhatjuk a bótot.
Rozoga, az alig 50-es, :))))
duci, Gombóc kacagása,
és néha télleg a fellegekben jár.
Picit megpihen, aztán odébb áll. :))
Én még a tavalyi hóra sem emlékszem, nemhogy a vizsgáimra. :))
Najó, azé' egy-kettő beugrik. :)
Rozoga, latin mondásnak utánajárva.
Hosszú magyarázattal kaptam meg. :))
Remélem nem Te voltál álruhában az Okító?!! :)
Y-ka!
A mienk is tök jó házasság lenne :))
Te vagy én meg nem :(((
Moncsacsi! :)
Képekért ne aggódj, lehet hogy én bénáztam.
Füles eset vizsga előtt?
Még azt hiszik
azért sziszegsz, tudnád, csak épp nem jut eszedbe. :)
Drukkolunk!
Sőőőt szét drukkoljuk magunkat!
Agyonra, szerte-szana szíjjel :)))))
Szia, Sat!
Feltámadott a tenger? :)
B_B, olyan vagy már mint a négercsók?
Kívül barna, belül édes???? :))))
á ha jó indulatuak egy két segitő szó aztán meglátod az is eszedbe jut amit mem is tudsz, a végén ugy fogják beléd szoritani a szót, ne izgulj! menni fog az!!
de a tejet gondold meg egészséges ember önszántából olyat nem iszik!
szintén vizsga egy nagyon hideg tárgyból...
mondom szépen a tételt ugy ahogy kell mélyen belenézve a gyakorlatot vezető tanárnő szemébe, szegény borzasztó zavarban volt láthatólag. piros is volt egy kicsit majg rám szolt, ne neki mondjam hanem a professzo urnak. most meg én voltam zavarban melyik is a prof? gondoltam aki középen ül, igy neki meséltem tovább. végül négy - öt magyar összehajolközlik ,hogy hármas én széles vigyorral mek köszöntem a középen ülő urnak , de az indexet csak nem adja! végül fel áll a szélén ülő pali és mondja -- ha már ilyen sikeresen levizsgázott engedje meg xy prof vagyok a tanszék vezető és én tartottam azokat az előadásokat amelyken ön felkészült a vizsgára ! esküszöm meghajolt zsabályosan bemutatkozott, majd gratula a sikeres vizsgához!
fül fájás nagyon rossz! volt egy párszor középfül gyuladásom viztől , meleg só segitett rajta.
Én inkább attól félek, hogy hiába tanultam, mert nem fog eszembe jutni. Érettségin is bele kérdezett és hirtelen azt sem tudtam fiú vagy e vagy lány. Az a tanárnő is ott lesz állítólag akinek a kedvence vagyok vagyis nagyon remélem.
ha nagyon sokat ettem , vagy ittam éjszaka mindig vizsgázom :
tudod a mult évezredben kötelező volt szigorlat, zárovizsga, gyakorlati jegy , a nagy testvér nyelvéből. aki olyan szorgalmas volt mint én az igyekezett egyszerre letudni mind a hármat( más lehetőség nem volt a sok halasztás miatt) mikor már harmadszor mentem egy szép juniusi szombati napon
reggek 7- re a kiemelt tudásuak időpontjában. prof legyecske kedvesen fogadott leültetett megkérdezte, hogy találkoztunk -e már majd tétel huzására biztatott. negyed 9 kor elnézést kért pár percre el kell mennie. 3 óra körül már az élettől bucsuztam( négy napja nem ettem nem aludtam nem.. stb stb
négykor kimérészkedtem megkérdezni ,hogy a prof mikor jön vissza ? a kedves tanszéki segéderő mondja , hogy majd összel , haza utazott mukacsevóba és még negyed kilenckor beirta a kettest. szigoruan meghagyta senki ne merjen zavarni a túl órát viszont velem igazoltatta.
igyhát a atyuska sem menthetet meg a diplomától!
Szép Napot mindenkinek!
Megjöttem!
Bocsi Gombóc a képekért de nem tudom átküldeni!
Amugy a Djerba fórumon van egy olyan hogy bucibá ott vannak a képek( ha rákattintasz megtudod nézni).