Pont, pont.
Csak beugrottam, hogy mindenkinek jó hétvégét kívánjak, azt ha már itt voltam, gyors megcsináltam egy iratot is, meg postátbontotam, mert ez a sok szemét csak állandóan leveleket íírkál.
De már megyek is, csak még megvárnám, hogy végre megmondd, mi volt azon a vizsgán?
Nappalisokkal együtt vizsgáztunk. Megint csak ketten a szakról.
Már két órát vártunk kint, amikor bekéreckedtünk, mert A. sietett színházba.
És tételt húztunk és leírtuk és megnézte és ötös.
Tételeim: A marketing fogalma, feltételei, mix:) ez az első tétel.
Kérdés: Mi a marketing emberke?
Válasz: Nem tudom, mert nem volt a .doc-ban
K: Igen mert nem volt aki beszkennelje.
V: Jó akkor majd én beszkennelem.
K: Akkor nézzük a másik tételt.
Másik tétel: A stratégiai tervezés, 3 féle gyakorlati stratégia, és összetevőik.
ezt meg csak megnéztük és ennyi.
10 perc volt mindketten ötöst kaptunk.
Ma - ugyan még nem ért véget a nap, de már több bejegyzés is született:
Íme:
a buszon idefelé rámnézett egy nö(sic!) , de sandán és pimaszul, meg ferdén is. visszanéztem és erre még jobban bandzsított... kapott egy sallert. A többit nem tudom, mert leszálltam.
legközelebb bele is rúgok.
VI. 3 vasárnap.
Ma nem köszöntem előre a Mészáros néninek, majd miután ezt szóvátette bevertem az állát a torkába. Legközelebb körültekintőbb leszek...
VI. 4. Hétfő. Ma későn keltem és nem értem el a pünkösdi körmenetet. Az * bassza meg! Legközelebb körültekintőbb leszek...
Ez a kockás füzet, ez tetszik.
Ha nekem lenne egy ilyen kockás füzetem, Nekem már telelenne, az biztos.
Csak az a baj, hogy nagyon sok minden lenne benne, és a nagyrészét folyton elfelejteném. Újraolvasni meg nem akarnám, mert örülnék, hogy végre nem jut az eszembe, hogy mekkora barom vagyok.
ún. második vonalbeli fideszes, vagyis nem az Ősök közül való.
Törekvése figyelemreméltó: tények:
A 29 éves „ifjú titán” – közgazdasági diplomával a kezében egy Magyar Nemzeti Bank és egy Batthyány Lajos Alapítványi titkársági kerülővel – lett ’97-ben a Fidelitas alelnöke, egyben a Fidesz Országos Választmányának tagja. A ’98-as választásokon a párt országos listájáról jutott be a Parlamentbe, s rögtön Orbán Viktor politikai tanácsadója, majd a Fidesz frakcióvezető-helyettese lett. Kövér László elnökké választásakor a pártelnök kabinetfőnökévé avanzsált. Ez év elejétől tölti be az Informatikai és Távközlési Bizottság elnöki posztját. Májusban alelnöknek választották a Fidesz-kongresszuson.
A Fidesz szinte minden területen bevethető politikusának egyre erősödő pozíciója nem csak karrierjében, de szerepléseiben is utolérhető.
Parlamenti felszólalásainak és nyilatkozatainak „éles” hangneme miatt „Kövér László legjobb tanítványaként” emlegetik.
Gondolkodásmódjának gyökereiről egy interjúban így vallott: „nem hiszem, hogy meggyőződéses antikommunista volnék. De mély nyomot hagyott bennem nagyapám kisgazda múltja, és bizonyos politológiai kurzusok, amelyeket azóta végighallgattam, s melyek meggyőztek, hogy számomra az angolszász konzervativizmus a legszimpatikusab”.
Saját bevallása szerint igyekszik sokat ellesni Orbán Viktortól, Kövér Lászlótól és Szájer Józseftől, de esze ágában sincs meghaladni őket. Ha hibát vét, azt egy külön erre a célra rendszeresített kis kockás füzetbe jegyzi fel.
Tavaly óta nős, felesége egyetemista, gyermeke nincsen.