Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
"Majtényi László: "..a magyar politikai elit rendkívül tehetségtelen. Azt kell mondjam, ismerem is őket, sokan valahol a gyengeelméjűség határán vannak".
Használ valamelyikőtök jelszókezelő appot androidon? A sírba visz, hogy nyaraláskor nem férek hozzá a jelszavaimhoz, de nem akarom a laptopot elcűgölni, simán elvagyok a tablettel máskülönben.
Ha úgy érzed, akkor biztos igazad van. De azt hiszem, ezzel nem nekem kell mit kezdenem. Amennyiben nem csak érzésekre alapoznánk a folytatást, kérlek, idézd már tőlem, hogy hol ítélkeztem bárkiről vagy miből támadt ez a benyomásod, hogy ítélkezem másokról, hogy hol élnek. Köszi!
Antall alatt a közrádió és a tv elnök még nyíltan szembeszegülhetett a kormányzattal, és elég hosszú időszakon át.
Valójában a gönc volt alkotmánysértő, a hankiss féle faszok csak a bohócok voltak az ügyben, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy kinek a lábában botlik fel a kormány.
Emellett nyilván egyértelmű, hogy nekem nem volt semmi ilyen problémám, amikor kiköltöztünk. Max. annyi, hogy a németet csak nagyon alapszinten beszéltem, de ismerek olyan magyarokat, akik nem is beszélnek németül, mégis elvannak, munkájuk is van (olyan közösségben, ahol van, aki fordítson nekik a melóhelyen vagy más közös nyelv van a közvetlen főnökkel: török, román, lengyel).
Igen. Eldönti, hogy mellette marad és ápolja. Persze minél jobban szűkítjük a körülményeket, annál több kényszer lesz ebben a döntésben, de valahol mindig ott van, hogy éppenséggel fittyet is lehetne hányni a lelkiismeretre vagy a szülő igényeire. Az, hogy pl. van-e testvér vagy más rokon, aki ápolná helyette a szülőt vagy van-e pénze otthoni ápoló megfizetésére vagy van-e elérhető idősek otthona, ahol megfelelő ellátást kaphatna, az mind nehezítheti vagy megkönnyítheti a döntést. De ettől még döntés szerintem.
Mint a szemüveg: el lehet dönteni, hogy felveszem és látok, de dönthetek úgy is, hogy nem hordom és nem látok az orromig se. Szabadon döntöm el, hogy hordom? Nem. Még a dioptria erőssége is befolyásolja vagy az adott tevékenység. Minél magasabb, annál valószínűbb, hogy szemüvegviseléssel könnyebbé teszem az életem. Vagy felveszem az utcára meg munkába, de ha a kanapén heverve tableten nézek egy sorozatot, akkor közelebb is rakhatom az arcomhoz a tabletet és nem kell a szemüveg. De mégis valamikor eldöntöm, hogy viselni fogom a szemüveget vagy hogy kontaktlencsét hordok-e és hogy mikor melyik szituációban melyiket hordom vagy nem hordom.