Most nézegettem, hogy mikor hova megyek, és úgy néz ki, hogy az Olaj-Albán nem tudok ott lenni mert már vasárnap délután el kell utaznom. Próbálom áttenni :(.
Remélem a pécsi és az esetleges albás hiányzásommal letudom az ideit.
Jó lenne, ha Pécsre minima annyian mennénk, mint tavaly. Ha többen az sem baj, a hazai side-tól - főleg a kvári vereség után - nem kell tartani, hogy túl hangosak lennének, nekünk meg nem ártana tv-s meccsen produkálni valami emlékezeteset, persze a csapatnak is.....;-)
Kíváncsi leszek Kelly és "Lacika" párharcára. Ha Hartyániék nem védik nagyon válogatottunk "sztárját", akkor a kis köcs szombathelyi irányítónak nehéz estéje lesz - szűk két órán át egy fekete hátat nézhet... ;)
A másik - általam érdeklődve várt párharc a Kurasov-Martin csata lehet. CC. az MNK-n azt írta, hogy a múlt szombaton látottak alapján szerinte Martin kemény dió lesz és elmarad a Kura-show. Möglátjuk!
Nem fog, de én mégsem tudom lenyelni, hogy meccsenként kb. 10 tökéletes passz pattog ki a kezéből, mert eltöri a labda nyelét, és kb. 2 ziccert hagy ki....sztem ez nem A csoportos színvonal:(((((