Hát ennek nagyon örülök. Kár, hogy egy percet sem láttam a meccsből. Talán ismétlik valamikor. Főleg, ha ilyen esős az idő.
A következő körben még jobban küzdeni kell majd, de az is meglesz.
Torontóban.7:6,3:6,7:6-ra nyomta le Petit.
7-szer találkoztak,Pete vezet 4:3-ra,de az utolsó 3-at Haas nyerte.:-((
MUTASD MEG PETE!!!! Te fogsz győzni!!!!!
BRAVÓ PETE,CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!
Mialatt örömködünk,azért lassan már fordítsuk tekintetünket és figyelmünket a Haas elleni meccsre,itt az idő a revansra,hiszen nemtudomhol épp a germán fiú ütötte el Petit a továbbjutástól.
Szóval Pete a feladat adott:bizonyítsd be a Tommy srácnak,hogy mit tud egy négyszeres US-Open bajnok!
HAJRÁ PETE!!!!!!!!!!!!!
Jelentem,én is az őrültek táborát gyarapítom,mint ahogyan sinisa is nagy Peti szurkoló,és a Grand Slam topicban lelkesen bíztatjuk is Petit.Ideje lenni visszanyerni az elvesztett adogatást!Nem kéne döntő szettre hagyni a dolgot Pete!!!!!
GYERÜNK!!!!!!
Az eső egyelőre csúnyán beleszól a dolgokba,lassan már többet esik mint Wibledonban.De ez nem zavarhatja meg Petit,és nyerni kell!!!!!!
GYERÜNK PETE!!!!!!!
Ha jól láttam az első szettben Rusedski 5-4-re vezet Pete ellen, de gondolom, hogy most sampras fog adogatni. A 2. meccs lesz az Armstrong-arénában, így szerintem kb. este 7kor fog sorkerülni erre a meccsre. Már várom.