Te várjál csak, hol is a fék??? :-)))))) jah, hogy ahhoz kell emelni a bokát kicsit, áááá, lusta vagyok én :-) olyan jó tartása van a gázon :-))))) Bár elsőre nekem szokatlan volt ez a buszos fíling a gázon, de nem rossz...sőőőt
öregesen? Nekem 300ezret is elmegy egy kuplung :) Nem kell azt soká nyomkodni:)) Nekem azt tanította fater, meg a féket használjam nem a motorféket. Olcsóbb betétet cserélni mint a motort generálozni :)))))
Neeeeeem, 1,6 benya....:-) winter...most jön el az ő ideje kérem, az ülésfűtés mindenesetre naon fincsi a vesémnek is :-))))
Mellesleg már várom azt a kis havat hétvégére, h lássam, jelent-e valamit a kipörgésgátló bekapcsolva, merthogy szárazon néha sikeül kiforgatni, az egy dolog, de hogy millen mondjuk latyakban, érdekelne....
Mit ugrálsz? :-))) Csak finoman, öregesen :-))))))
Jah, hogy anno a baromarcú oktatóm még úgy tanított indulni, h csak kuplung, semmi gáz, mert akkor sokat eszik :-)))))) Nem is rajtoltam akkor még nagyokat egy jó ideig a stoptábláknál :-)
Hehe, 3-ban indulni ismerős :-)))) de láss csodát nekem a toldó megindult, igaz, elég erőtlenül :-))))
No én meg ma reggel fulladtam le :-) kocsi leparkol, váltó hátramenetbe, váltózár bekatt, kézifék bent.... há má csak a gyúttást feledtem el levenni róla, és már szálltam is ki :-))))
most örülnél neki, ha azt írná valaki hogy tanulj meg vezetni?
Nekem még talán 1x fulladt le a oct, de csak mert annyira pofáztam, hogy 3ban felejtettem és nem dugtam vissza egybe. Miért nem indult aszonnal ujra? Sztem senki nem fogja neked ezt csipőböl megmondani...
Ilyen nálam is szokott lenni, hogy tépi és nem nyílik, de én nagyrészt egyedül utazom a kocsival. Értsd, hétfőtől péntekig egydül mászkálok napi 200km-től fölfelé, szombat vasárnap van hogy családdal együtt megyünk, de has rövid táv és lusta vagyok /nincs kedvem vezetni, másik gyerek ülést berakni/ akkor a nejem kocsijával megyünk.
" Ha setét van, akkor első ködfény fel, és bevilágít mindenhova azonnal"
Ez még érvényes? :
44. § (4) Tompított vagy távolsági fényszóró helyett vagy mellett ködfényszórót, továbbá hátsó helyzetjelző ködlámpát abban az esetben szabad használni, ha a látási viszonyok ezt indokolják.
Azt, hogy az adott helyzetben a használat indokolt-e vagy sem, a helyszínen a rendőr ítéli meg, s ő dönt az intézkedés mibenlétéről is: helyszíni bírságot szabhat ki (ennek maximuma 10.000,- Ft), vagy szabálysértési feljelentést tesz (az itt alkalmazható legmagasabb bírságtétel 30.000,- Ft).
No akkor el tod képzelni, mit kűzdöttem anyósommal néha :-)))) Képes kipakolni a mosogítógépet, oszt elmosni kézzel, mert nem tudja hol kell bekapcsolni :-))))))
Ismerős és hasznos is szerintem is, én ezért most kézzel zárom magamra.... anno azért nyílt belülről két húzásra a zár, úgyhogy gyerek hamar rájön :-)))) neki jobb a gyerekzár még :-) Felnőttek nálam mindig tépték a "kilincset" h a franc még nem nyílik má???
Igazából jobb mint a gyerekzár. Mert ha kiveszem a gyerekülést, mindig úgy vagyunk mint a limuzinszolgálat, hogy futok körbe ajtót nyitni. Így meg bezáródik a kocsi ahogy elindultam. De a legfontosabb, hogy a nagy faluban már 2 kollegám autóját pakolták ki piros lámpánál. Céges logó, kocsi áll, te be vagy kötve szépen. CSomagtartóban meg mindenféle. Laptop, szerszámo blabla. Nekem is. Aztán ember odaszaladt feltépte kikapta a táskát és már futott is. Mire te kimászol méár rég megette a fene az egészet. Azótra én is szeretem ezt a funkciót. Ha kihúzom a kulcsot, kocsi automatice nyílik.
Itt a nagyfaluban szinte minden nagy parkolóban van már szélvédőjavító emberke, de ha gúgliban rákeresel, özön mennyiség jön fel. Én is kaptam, de annyira picike, h nem érdemes javítani sem.