Nekem 2008-as tavaszi OII Winterem van. Nem tudom, hogy ez alapján megmondható-e, de mondjuk utólag már került bele tempomat is, tehát az elektronika szerintem a fejlettebb.
Szimpatikusnak hangzik ez a szer, ki fogom én is próbálni.. A hintőporozás is biztos jó, de azt gondolom lemossa az eső, szóval azt sokkal gyakrabban kell ismételni..
Nem tudom, nekem régóta ad hangot. Próbáltam Prevent gumiápolóval. Nem segített. Aztán jött a glicerin. Először még tartott pár hónapot, másodjára már pár hetet csak. Az Einszett októberig bírta, és tavaly október körül kentem le. Most bekentem 1 hete, nem tudom, meddig bírja majd...
Golfom még nem volt, nem tudom, ott mi van, de ott más az ajtó tömítés megoldása. Itt van a kasztnin is gumi, meg az ajtó felső részén is. Plusz, a hátsó ajtó első ajtó felé eső élein is van gumi, ott talán kicsit keményebb. Véleményem az, hogy a motoszkáló hangot leginkább ott adhatja...
Ha lekened, nem szabad kifelejteni az ajtók alján lévő gumi ütközőt és a csomagtartó tömítését sem!
A Climatic a félautomata klíma, a nem két zónás, nem digit... Az AC gomb-on lévő visszajelző világít, ha a klíma be van kapcsolva. Ha nem világít, akkor ki van kapcsolva.
Lehet, azért nem érzed a változást, mert olyan hőmérséklet van kint, amikor nem indul már el a klíma (2-3 Celsius fok).
Szerintem nem igaz. Nekem még sosem világitot (de kiprobáltam) és bizony müködik a klíma, ha kel. Bár én miota megvan az ótó azóta autómatán van a klíma.
Rácstetején? Nem, oda semmikép. Mivel ez egy "gyári" majomfogó ezen csak két lámpicsunak van kialakítva hely. Majd gyártok egy töbszörözőt:-) és arra lesz feltéve a másik pár. Sajnos azt még le is kel kromoztatnom. Az is idő.:-(((
Köszi, az zavart meg, h megjegyzi, h milyen állapotban volt kulcskihúzás előtt... úgy gondoltam reseteli a klimat off-ba minden inditásnál..
nemrég felvetődött itt a fórumon, h egy octavia típusbetegség(?? passátoknál, golfnál is van?) h nyiszorognak a gumik az ajtókban, amikor picit csavarodik/rázkódik a karosszéria (azaz több mint egy kettő hepehupába hajtunk bele)
Valaki azt mondta nekem, h csak hintőport szabad használni, és nehogy bekenjem akármivel...
Nem tudom a gyári rádiónál hogy van, de ez a funkció nekem a nem gyári hangkeltőknél csak akkor működött, ha CD-t hallgattam. Tehát CD-ről át állt a hírek idejére az adott rádió csatornára, és amikor vége volt, vissza állt a CD-re. Rádióról rádióra ez a funkció nem mműködött.
Megjegyzem, nekem egyedül a petőfinél üzemelt ez a funkció.
Kis segítség kellene a Stream rádióval kapcsolatban.
Ki lehet jelölni olyan adókat, amik közlekedési híreket sugároznak (TP funkció).
Ha jól értem:
Amint a TP-vel kijelölt adó közlekedési témát sugároz, az éppen hallgatott adót megszakítja, bejön a közekedési infóval, majd a hírek után visszajön a megszakított adás.
Na, ez nálam nem működik. Valóban nem működik, vagy én nem bírtam beállítani
a Climatic klimával kapcsolatban lenne egy kérdésem: Amikor elinditjuk az autót, kigyullad az AC gomb, ez azt jelenti, h a klima működésre kész (pl +2 fok felett van a hőmérséklet), ha megnyomjuk az AC gombot a sárga izzó kialszik, és beindul a klima. Tehát a klima kikapcsolt állapotában világit, ugye?
Mert a kezelési útmutatóban pont fordítva írja, és motorhang változásról nem tudom megmondani, h most el van-e indítva, vagy nem, valamint a teljesítményéből sem érzem, h ha kapcsolgatom menet közben.