Keresés

Részletes keresés

nina_morgan Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2419

Én is... de mégis... 

Előzmény: jelenvalólét (2418)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2418

Én nagyon csípem, az egész szexmániás-alkesz-balhés író miliőt, nekem nem tudják elrontani.:))

Előzmény: nina_morgan (2417)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2417

Szivin, ezé' vagyunk elvégre :D 

Californication első része jó nagy idiótaság volt... remélem, ez az évad nem lesz olyan elcseszett, mint az előző (bár a jelek nem ezt mutatják) :-/

Előzmény: jelenvalólét (2415)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2416

Indul a Kaliforgia 6. évada. Gurrá!:)

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2415

Ok, kösz az infókat.:) Akkor megint lett egy sorozat, ami a látókörömbe került, úgy látszik ezek önjáró dolgok, vége az egyiknek, jön a másik, de inkább a bőség zavara legyen, mint a másik véglet. Bele fogok nézni, kösz mégegyszer.:)

Előzmény: nina_morgan (2414)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2414

(Spoiler nélkül próbálom írni, kb. úgy képzeld el az első évadot, hogy egy házaspár vesz egy bazinagy házat. És fura dolgok történnek ott... s miközben a ház története megelevenedik, a családi titkok is előtérbe kerülnek. Ha ez érdekel, akkor tetszeni fog. A szereplők egyébként nagyon jók, maga a hangulat is... minden!- még ami érdekesség lehet,hogy az első és második évad merőben más, nem kapcsolódnak, de a szereplők javarésze megmaradt és visszatért a másodikra, csak épp teljesen más karaktereket alakítanak. Tök jó ;-))

Előzmény: nina_morgan (2413)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2413

Messze a Fűrész alatti :))) Horror, de az első évad inkább a klasszikus alapokra épül... nem olyan ijesztgetős, hogy hátrahőkölsz és konkrétan nagyon megijedsz- ilyen nincs benne. Egy-két fura jelenet... de szerintem az első évad mindenkinek abszolválható. A második már betegebb... de az sem Fűrész-szint. 

Szerintem próbáld meg :-) Mivel remek és egyedi sorozat, csak ajánlai tudom. Na meg Jessica Lange, rendesen odateszi magát a néni :D

Előzmény: jelenvalólét (2412)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2412

Ez az American horror story műfaját tekintve kifejezetten horror vagy thriller? Csak mert etől a műfajtól úgy alapvetően igyekszem távol tartani magam, és így érdekelne, hova sorolható be. Mondjuk nálam kb. A fűrész az a határ tartalmilag, ameddig érdekel az ilyesmi, annál keményebb már nem. Ehhez képest jó lenne elhelyezni ezt a sorozatot, hogy képben legyek, kösz előre is.

nina_morgan Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2411

" Na igen az amcsik nem tudják ezt a család-fétist kinőni, annak ellenére hogy milyen sok válás van." Vagy pont azért! :))) 

Örülök, hogy tetszett, nyomás a 2. évadra. NAGYON kíváncsi leszek a véleményedre (yo, Bitch!) :)

Előzmény: Törölt nick (2410)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2410

American Horror Story

Befejezve az első évad.

Hát ez nagyon klafa vót!:-)

Nekem tetszett a befejezés is.

Különösen ahogy Tate, meg a bostoni kiscsaj lesik kintről a karácsonyfadíszítést. Na igen az amcsik nem tudják ezt a család-fétist kinőni, annak ellenére hogy milyen sok válás van.

SPOILER:

Senki sem öregedett csak a bejárónő. Ez most akkor hogy van?

SPOILER

Mondjuk talán az az Omen-vonal nem hiányzott annyira.

10/9

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.15 0 0 2409

A bárka

Semmilyen racionális indoka nincsen, miért nézem. Mostanra, a 3. évadra teljesen lapos lett, rettenetesen gyenge forgatókönyv, folyamatos szappanoperatisztikus feeling, logikátlanságok halmaza...Az első évad még elment, kíváncsi voltam, ott volt a misztikus szál, de azóta is csak csepegtetik az infót, lassan vége a harmadik évadnak, és még nem látták meg a szárazföldet...A Coca-cola sohasem fogy el a hajón, és amúgy is kifogyhatatlanok a készletek, a laptoptól, a speciális búvár és egyéb felszereléseken át bármiig, és képembe mászik a folyamatos túlzó latin vérmérséklet... Hogy miért nézem? Az istenverte megszokás miatt, megszokja az ember a miliőt, a szereplőket. Az első évad még olyan 10/7-nek elment, a mostani 10/3.

A SOÁ-val belassítottam, ezt az utolsó 5. évadot ki kell élvezni.:)

nina_morgan Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2408

Vagy Mel Gibson bácsi... azóta is ott ül és néz bebaszarintva. 

Előzmény: Törölt nick (2406)
Bateman Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2407

:)

Előzmény: Törölt nick (2406)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2406

vagy csak glenn néni jobban lekötötte a publikumot:-)

Előzmény: nina_morgan (2405)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2405

Rommá nyeri magát, jogosan. Claire gyönyörű volt, ráadásul vagy 3 hete szült... nem látszott rajta :)))

Előzmény: Bateman (2403)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2404

A hetediket össze sem lehet hasonlítani a pocsék hatodikkal. És pozitíve nyilván. :-)

Előzmény: pozsoka (2401)
Bateman Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2403

Golden Glone-ot nyert a Homeland. Gratula a készítőknek!

Legjobb sorozat (dráma) - Homeland

Legjobb színésznő (dráma) - Claire Danes, Homeland

Legjobb színész (dráma) - Damian Lewis, Homeland

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2402

American Horror Story

S01E11 (utolsó előtti rész az évadból)

Hűűűű, ahogy a kiscsaj anyja miatti szomorú elnyújtott sírásával lett vége....pontosabban a  stáblista alatt az visszhangzott, annyira mocskosul EPIC, amit csak a Breaking Badnél éreztem néha. (Amúgy sok hasonlóság van Walter felesége és Ben felesége között....a karaktert illetően)

pozsoka Creative Commons License 2013.01.14 0 0 2401

Dexter 6. évad: nevetséges 3/10.

A hetedik állítólag remek, kiváncsi vagyok.

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.13 0 0 2400

Azt nem is tudtam, hogy Kurt Sutter játszotta Ottót, és hogy Katey Segal civilben a felesége.:)

Előzmény: jelenvalólét (2393)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.13 0 0 2399

Nálam a felénél 10/8, mindenesetre színvonalas mindenképpen.

Előzmény: pozsoka (2394)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.13 0 0 2398

Jó hír!:)

Előzmény: nina_morgan (2396)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.13 0 0 2397

nyár közepe... akartam írni, helló, diszgráfia! :D

Előzmény: nina_morgan (2396)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.13 0 0 2396

!!!Dexter 8. évad 06.30-án kezd!!!!! - NYÁRON közepe... nem tudom az okát, de roppantul üdvözlöm!

pozsoka Creative Commons License 2013.01.13 0 0 2395

Accused

Előzmény: pozsoka (2394)
pozsoka Creative Commons License 2013.01.13 0 0 2394

Aaccused első évad: 9/10.

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.13 0 0 2393

SOA 4. évad

Ez annyira embertelenül jó volt az én ízlésem szerint, hogy az szinte leírhatatlan. Kurt Sutter az isten. 10 részt le kellett nyomjak egy nap alatt, a végére kellett érnem. Kapitális.

10/10

nina_morgan Creative Commons License 2013.01.11 0 0 2392
Aragorn83 Creative Commons License 2013.01.11 0 0 2391
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.01.11 0 0 2390

Amerikai hülyék titkos élete

Anyám ne sirass ! És behuzott...

Először is a cim, ugyan tinik vannak benne, de krvra nem titkos élettel, ugyanis ha az egyik végén a városnak azt mondja valaki: prrrrr

mire beér suliba, ki van irva a falra: prrrrr

Aztán, a műfaj. Nem tudom mi.

Zanzásitva egy évad: szexeljünk? Szexelsz...Ő szexel? A szex...A szex? Ricky-t az apja farkalta gyerekkorában!!!! Akkor habos babbal szex? Igen, rózsaszin szex...eladom a csecsemőt a feketepiacon ! Ha eladod elharapom a torkod és leköplek a vérrel ! Akkor kék szexelés? Keresztény szex...Jézus szeret !Szeret? Ó jack szeret...etc.

Tehát a főcimnek megfelelően kisméhecskék, pc sen teherbe vert diáklányok, aztán bumm....egy akkora gyomros, lesel, aztán két rész és jön a deux ex machina és minden visszaáll.

Mindenki kitünő tanuló és gyakorló elmebeteg 12 es IQ val.

Szinészek: A maffiózós sausage king jó. Olyan emberi ember. De betették mellé a 2 broke girls ből azt a plasztikázott Gábor Zsazsa utánzatot,

komolyan, az a ribanc egy vágtató alien csordát seggre lökne és látni hogy nem műhülye, fullos.

A tinigárda meg...mindenkinek egy arca van és olyan öntudata, mintha függetlenségi nyilatkozatot tudna sz**ni.

Amy, a rekedt hangú főszereplő kislány...teljes évad ment el ugy, hogy csak azért néztem, mikor veri bele valaki azt az öntudatos amerikai pofáját a falba.

A kerekszemű latin kurva, aki vagy vonul mint Tina Turner, vagy a sarokban hüppög.

A szokásos pc barátok, a fülöp szigeteki haver, a japán havernő, a fekete pletykafészek, fehér nevelőapával, aztán a fekete öcsi a szőke bulának...

na, az egy tündér. Mindenki megdugja mint nyuszi a plüssmalacot, Los Angelestől Denverig leoboázik minden 70 nél fiatalabb farkat és utána megnyilatkozik, mint Krisztus a keresztfán, hogy a keresztények blablabla...és senki nem lövi szemen.

Egy normális gyerek van, azt mindenki szidja mint a bokrot, mekkora ganaj.

Az meg neveli a kölkét zokszó nélkül.

De egy dologra kiváló a sorozat, valamiért mindenki lassan, tagoltan beszél benne (ja, hát lehet, a célközönség miatt:P) igy az egész olyan, mint egy nyelvoktató dvd. Ráadásul WASP középosztálybeli amerikait nyomnak, semmi deviancia és tényleg olyan, mintha eredetileg nyelvtanulásra készült volna, csak kivágták a nyelvtan betéteket...az első részben elkezdődik egy mondat: Én szexeltem...ezt minden időben és személyben sulykolják és a 4 évad végére az lesz belőle: Én szexeltem 4 évvel ezelőtt, de nem bántam meg, mert csodálatos anya vagyok és barát.

Most ott hagytam abba, hogy mindenki egy szerencsétlen családanyába sulykolja (férje, lányai, ott héderező kábszeres buzi lotyó) hogy meleg. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!