Keresés

Részletes keresés

elefantkillah Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3291

pontos dátumot. hát hogyne.

több prog rock rajongó hát hogyne, mikor két nap után bezúzták a topikot.

jucika, zárd be a hazugsággyárat!

Előzmény: Törölt nick (3290)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3290
Biztosan tudom, hogy pontos dátumot írtál a topicban. Több prog.rock rajongó csodálkozását is fejezte ki, hiszen ők tudták, hogy nem lehetett koncert abban az időpontban. Nem tudom minek játszod itt a hülyét, pontosan tudod, hogy miről beszélek.
Előzmény: elefantkillah (3288)
Stms Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3289
Szeretném, ha ismét ránéznétek a
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9129536
topikra (12-es hozzászólás). Csak én érzek indokolatlan személyeskedést benne?
Örülnék, ha a beszélgetés megmaradna szakmai eszmecsere szintjén, indulatok nélkül.

Köszönöm.
elefantkillah Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3288

jucika hát most mi történt? először töröltetsz egy topikot, aztán meg megint látni szeretnéd? ez a bizonytalanság nem vet rád túl jó fényt.

Előzmény: Törölt nick (3287)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3287
Nagyon jó lenne, ha a moderátorok visszahoznák azt a topic-ot, röhögnénk egy jót rajtad.
Előzmény: elefantkillah (3286)
elefantkillah Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3286

én meg utálom ha valaki permanensen hazudozik.

jucika.

Előzmény: Törölt nick (3284)
elefantkillah Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3285

"Mindkettőt te nyitottad"

persze, én vagyok a felelős a háborúk kirobbanásáért is ügye?

akkor talán erről kérdezzünk meg egy moderátort. balikám be kéne látnod, hogy a normális emberek nagy részének nem tetszik az általad összelopkodott zene, és te se tetszel nekik. hiába vered magad a fizetős zeneiskoládra.

Előzmény: Törölt nick (3283)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3284

Ezexerint a memóriád nem működik jól, mert ODA ÍRTAD, hogy mikor voltál koncerten.

Nem tudom, hogy technikailag lehetséges-e egy törölt topic visszahozatala, ha igen, akkor kérném a moderátorokat, hogy egy pár percre tegyék meg, mert kurván nem szeretem, ha hülyének néznek.

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3283

"eddig hány mindflowers topikot zúzattál be?"

Emlékeim szerint kettőt. Mindkettőt te nyitottad.

Előzmény: elefantkillah (3280)
elefantkillah Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3282

jucika, kurvára nem volt benne szó, hogy mikor voltam koncerten. szóval ezek szerint akkor még te magad sem tudod, hogy miért rohangáltál a moderátorkhoz?? egyáltalán mi motivál téged arra, hogy folyamatosan hazudozzál itt? mondjuk szórakoztató vagy "jajjaj operátor írtam neked , olvasd el lécci lécci lécci" ha eszembe jut, mindig elkap a röhögőgörcs.

Előzmény: Törölt nick (3281)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3281

Te is pontosan Tudod, hogy anno miért lett töröltetve a Mindflowers-topic...

Nem azért mert úgymond "fikázó" topic lett volna, hanem azért mert egyszerűen hazugságot írtál azzal, hogy ekkor meg ekkor voltál koncerten és így meg úgy nem tetszett, közben akkor nem volt ( mert nem lehetett ) Mindflowers-koncert. Ez ennyire egyszerű.

Előzmény: elefantkillah (3280)
elefantkillah Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3280

balika:

lássuk akkor a TÉNYEKET

"

a) hazugságokat," :a mindflowers topikonmban leírtam, hogy képzett zenészek játszanak a csapatban . szóval ez szerinted hazugság. szép.

"

b) se-füle-se-farka ostobaságokat, pl. lakodalmas rock és társai," bocs, hát amit én hallottam, az leginkább egy ilyen zagyva dupla kávé feldolgozásnak tűnt.

"

c) valótlan információkat, pl. volt egy koncerten nemrég, közben lassan két éve nem is volt koncert."  én két évvel ezelőtt nem lehettem koncerten? bali? miért, mert nem volt senki? vagy honnan tudod?

"A zenekarom véleményezőit nemhogy elhallgattatni, hanem még buzdítani is szoktam, még akkor is, ha véleményük negatív." eddig hány mindflowers topikot zúzattál be? hány embert fenyegettél meg kedves bali?

Előzmény: Törölt nick (3279)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3279

Újfent elmondom, hogy a haverod - tekintve az eddigi kísérleteit - nem véleményt akar írni a zenekaromról, még csak nem is negatív véleményt, hanem

a) hazugságokat,

b) se-füle-se-farka ostobaságokat, pl. lakodalmas rock és társai,

c) valótlan információkat, pl. volt egy koncerten nemrég, közben lassan két éve nem is volt koncert.

Stb.

A zenekarom véleményezőit nemhogy elhallgattatni, hanem még buzdítani is szoktam, még akkor is, ha véleményük negatív. Persze tökmindegy, barátunk itt moderátori szimpátiát élvez, tehát megnyitja a topikot, és majd odajárnak a moderátorok is fikázni.

Előzmény: Alternative Thor (3276)
elefantkillah Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3278

értem én papa, dehát a balázs nehezen tűri a kritikát.

Előzmény: Alternative Thor (3276)
Stms Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3277
Érdeklődök a Moderátornál, hogy a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9129536 topik 8-as hozzászólása ütközik-e a moderáció V.e pontjával?
Alternative Thor Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3276

Csak rá akartam világítani arra a tényre, miszerint egyetlen zenésznek vagy akármilyen művésznek, ha már kiállt a nagyközönség elé az alkotásával, nincs joga hatalmi, sztálinista módszerekkel elhallgattatni műveinek esetleges negatív véleményezőit.

Ha majd valami becsületébe vagy akármilyébe gázolót írnak oda, az oké, szóljon, büntessenek, de egy egész topikot töröltetni, mert abban kritizálják a munkásságát... Se a Beatles, se a Mindflowers, se senki nem teheti meg.

Előzmény: elefantkillah (3273)
Stms Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3275
Tekintve a topiknyitási szabályzatot, válasz itt:
http://forum.index.hu/Article/addBookmark?a=48056878&t=9126302
Előzmény: Törölt nick (3272)
elefantkillah Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3274

figyu bali, kérd meg a juci barátodat, hogy nyisson neked egy ilyen nyalizós topikot, én esköszöm a Fényre hogy nem fogok odamenni hogy elmondjam negatív hangvételű véleményemet a Bandáról. viszont engedtessék meg Nekem, Nekünk, hogy 2005-ben elmondjuk a véleményünket. főleg ha úgy érezzük, hogy ezzel a Magyar Kultúra tisztaságát szolgáljuk.

elefantkillah Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3273

mondjuk az egyébként fos beatlest és a mindflowers nevű zajgyárat egy oldalon megemlíteni szerintem máris felér egy becsületsértéssel.

Előzmény: Alternative Thor (3271)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3272
Te sem gondolod komolyan, hogy ezek a futóbolondok a véleményüket akarják leírni a zenekaromról, amit történetesen még csak nem is hallottak. A topikot azért akarják megnyitni, hogy engem froclizzanak.
Előzmény: Stms (3268)
Alternative Thor Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3271

Mert akármilyen topikot nyitnak e témában, azonnal törölteted! Nahát!

Így viszont főleg szükség van egy topikra, és abba írhatnak a fanok is, szerintem ez így korrekt.

Amúgy meg egyszerűen csak képzeld el, hogy mondjuk Paul McCartney jönne, és kitöröltetne egy esetleges Beatles-kritizáló topikot. Ugye, hogy abszurd? Naugye. Nincs itt probléma.

Előzmény: Törölt nick (3267)
Stms Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3270
Felhívnám az urak figyelmét, hogy létezik Tribal Tech/Gary "Bali mean i am the best" Willis topik:
http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9129536&la=47821939
Előzmény: Alternative Thor (3266)
elefantkillah Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3269

igen, ez érdekes, hogy volt egy fantopik csakhogy valami egyén megszűntettette

Stms Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3268
Lehet hogy jó lenne, de a Magyar Köztársaság jelenlegi államformájával és Társadalmi Berendezkedésével nem egyeztethetőek össze az ilyen diktatórikus lépések.
A fórum működésével pedig desőt nem (lásd "leírom a véleményem").
Előzmény: Törölt nick (3265)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3267
Nincs is normális fantopik.
Alternative Thor Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3266
Szerintem igény van egy ilyen kritikai topikra, én támogatom az ötletet teljes mellszélességgel, hiszen ha a "normális" fantopikban kritizálnánk, egyből ki lennénk moderáltatva, hogy rombolunk meg minden, viszont kulturált hangnemben szerintem szükség van arra, hogy megbeszéljük, kielemezzük a Mindflowers, Tribal Tech és hasonló zenekarok töketlenségét.
Előzmény: elefantkillah (3260)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3265
Szerintem meg nagyon is jó lenne. Már ha az olyasfajta "kritikaira" gondolsz, mint a degenerált Nox-topik(ok).
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (3264)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3264
Nem lenne jó, ha minden zenekar megtíltaná, hogy kritikai topikot nyissanak róluk.
elefantkillah Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3263

jujj, bali, mostan fenyegetsz? milesz, beindítod a gépezetet??

szerintem a zenekarodról nyugodtan nyithatok egy olyan topikot, amelyben hozzám hasonló szakemberek vesézik ki eztafajta "zenét" . arról én nem tehetek, hogy a szakemberek véleménye minden bizonnyal nem fog tetszeni a mindflowers zenekar képzett, ámde kissé neveletlen vezérének.  tudod az a véleményem, hogy ami hamis és kártékony annak nincs helye a sokat szenvedett magyar kultúrában!

Előzmény: Törölt nick (3262)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3262
Nem nagyon kéne fikatopikokat nyitni a zenekaromról. Egyszer már megpróbáltad, és nem jött össze.
Előzmény: elefantkillah (3260)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!