Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Biztosan tudom, hogy pontos dátumot írtál a topicban. Több prog.rock rajongó csodálkozását is fejezte ki, hiszen ők tudták, hogy nem lehetett koncert abban az időpontban. Nem tudom minek játszod itt a hülyét, pontosan tudod, hogy miről beszélek.
Szeretném, ha ismét ránéznétek a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9129536 topikra (12-es hozzászólás). Csak én érzek indokolatlan személyeskedést benne? Örülnék, ha a beszélgetés megmaradna szakmai eszmecsere szintjén, indulatok nélkül.
persze, én vagyok a felelős a háborúk kirobbanásáért is ügye?
akkor talán erről kérdezzünk meg egy moderátort. balikám be kéne látnod, hogy a normális emberek nagy részének nem tetszik az általad összelopkodott zene, és te se tetszel nekik. hiába vered magad a fizetős zeneiskoládra.
Ezexerint a memóriád nem működik jól, mert ODA ÍRTAD, hogy mikor voltál koncerten.
Nem tudom, hogy technikailag lehetséges-e egy törölt topic visszahozatala, ha igen, akkor kérném a moderátorokat, hogy egy pár percre tegyék meg, mert kurván nem szeretem, ha hülyének néznek.
jucika, kurvára nem volt benne szó, hogy mikor voltam koncerten. szóval ezek szerint akkor még te magad sem tudod, hogy miért rohangáltál a moderátorkhoz?? egyáltalán mi motivál téged arra, hogy folyamatosan hazudozzál itt? mondjuk szórakoztató vagy "jajjaj operátor írtam neked , olvasd el lécci lécci lécci" ha eszembe jut, mindig elkap a röhögőgörcs.
Te is pontosan Tudod, hogy anno miért lett töröltetve a Mindflowers-topic...
Nem azért mert úgymond "fikázó" topic lett volna, hanem azért mert egyszerűen hazugságot írtál azzal, hogy ekkor meg ekkor voltál koncerten és így meg úgy nem tetszett, közben akkor nem volt ( mert nem lehetett ) Mindflowers-koncert. Ez ennyire egyszerű.
a) hazugságokat," :a mindflowers topikonmban leírtam, hogy képzett zenészek játszanak a csapatban . szóval ez szerinted hazugság. szép.
"
b) se-füle-se-farka ostobaságokat, pl. lakodalmas rock és társai," bocs, hát amit én hallottam, az leginkább egy ilyen zagyva dupla kávé feldolgozásnak tűnt.
"
c) valótlan információkat, pl. volt egy koncerten nemrég, közben lassan két éve nem is volt koncert." én két évvel ezelőtt nem lehettem koncerten? bali? miért, mert nem volt senki? vagy honnan tudod?
"A zenekarom véleményezőit nemhogy elhallgattatni, hanem még buzdítani is szoktam, még akkor is, ha véleményük negatív." eddig hány mindflowers topikot zúzattál be? hány embert fenyegettél meg kedves bali?
Újfent elmondom, hogy a haverod - tekintve az eddigi kísérleteit - nem véleményt akar írni a zenekaromról, még csak nem is negatív véleményt, hanem
a) hazugságokat,
b) se-füle-se-farka ostobaságokat, pl. lakodalmas rock és társai,
c) valótlan információkat, pl. volt egy koncerten nemrég, közben lassan két éve nem is volt koncert.
Stb.
A zenekarom véleményezőit nemhogy elhallgattatni, hanem még buzdítani is szoktam, még akkor is, ha véleményük negatív. Persze tökmindegy, barátunk itt moderátori szimpátiát élvez, tehát megnyitja a topikot, és majd odajárnak a moderátorok is fikázni.
Csak rá akartam világítani arra a tényre, miszerint egyetlen zenésznek vagy akármilyen művésznek, ha már kiállt a nagyközönség elé az alkotásával, nincs joga hatalmi, sztálinista módszerekkel elhallgattatni műveinek esetleges negatív véleményezőit.
Ha majd valami becsületébe vagy akármilyébe gázolót írnak oda, az oké, szóljon, büntessenek, de egy egész topikot töröltetni, mert abban kritizálják a munkásságát... Se a Beatles, se a Mindflowers, se senki nem teheti meg.
figyu bali, kérd meg a juci barátodat, hogy nyisson neked egy ilyen nyalizós topikot, én esköszöm a Fényre hogy nem fogok odamenni hogy elmondjam negatív hangvételű véleményemet a Bandáról. viszont engedtessék meg Nekem, Nekünk, hogy 2005-ben elmondjuk a véleményünket. főleg ha úgy érezzük, hogy ezzel a Magyar Kultúra tisztaságát szolgáljuk.
Te sem gondolod komolyan, hogy ezek a futóbolondok a véleményüket akarják leírni a zenekaromról, amit történetesen még csak nem is hallottak. A topikot azért akarják megnyitni, hogy engem froclizzanak.
Mert akármilyen topikot nyitnak e témában, azonnal törölteted! Nahát!
Így viszont főleg szükség van egy topikra, és abba írhatnak a fanok is, szerintem ez így korrekt.
Amúgy meg egyszerűen csak képzeld el, hogy mondjuk Paul McCartney jönne, és kitöröltetne egy esetleges Beatles-kritizáló topikot. Ugye, hogy abszurd? Naugye. Nincs itt probléma.
Felhívnám az urak figyelmét, hogy létezik Tribal Tech/Gary "Bali mean i am the best" Willis topik: http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9129536&la=47821939
Lehet hogy jó lenne, de a Magyar Köztársaság jelenlegi államformájával és Társadalmi Berendezkedésével nem egyeztethetőek össze az ilyen diktatórikus lépések. A fórum működésével pedig desőt nem (lásd "leírom a véleményem").
Szerintem igény van egy ilyen kritikai topikra, én támogatom az ötletet teljes mellszélességgel, hiszen ha a "normális" fantopikban kritizálnánk, egyből ki lennénk moderáltatva, hogy rombolunk meg minden, viszont kulturált hangnemben szerintem szükség van arra, hogy megbeszéljük, kielemezzük a Mindflowers, Tribal Tech és hasonló zenekarok töketlenségét.
jujj, bali, mostan fenyegetsz? milesz, beindítod a gépezetet??
szerintem a zenekarodról nyugodtan nyithatok egy olyan topikot, amelyben hozzám hasonló szakemberek vesézik ki eztafajta "zenét" . arról én nem tehetek, hogy a szakemberek véleménye minden bizonnyal nem fog tetszeni a mindflowers zenekar képzett, ámde kissé neveletlen vezérének. tudod az a véleményem, hogy ami hamis és kártékony annak nincs helye a sokat szenvedett magyar kultúrában!