Valószínű... Az én cicáim minőségileg tojnak bármiféle ünnep szituációra... fontosabb, hogy hajnali fél hatkor szrtájkoljanak kajaügyileg. Van, ugye, cicanadrág is, de az néniknek kell falura othunkával és kendővel, nem a cicáknak.
Reméllem, a kedves gé is elkészítette már a macskahölgyeinek az ízléses nemzetiszínű nyakbavaló masnit. Mivel ők nem hordanak otthon mackónadrág felsőt, a kokárda nekik nem megfelelő.
A piacra holnap énszerintem felesleges c menni, üres lesz, mint a vákum. Persze ha magányos egészségügyi sétára vágyik Béla Editkével, akkor felettébb alkalmas terep.
Ez nagyon jó! Ebbe eddig bele sem gondoltam: a mackónadrág felső része... ami azt jelentené, hogy potimálisan pont a kritikus helyen kék hordani a gokárdát. Háááát...
A mackónadrág felső része gonkrétan hol van??? Én úgy tudtam eddig, hogy a felsőtestünkön kell viselni a kokárdát. Citromkának is kellene nemzeti színű masni a nyakába, hogy csinosan tudja szemlélni a verebeket.
Emberek! :D! Gokárda a KÖNTÖSÖN! Nagyon potimálisan vidám a szabadidős mackófelsőn is, de a KÖNTÖSÖN! Jóhogynemmán a pizsamafelsőn!! Bár Baranyai bácsinál már lassan ennél sem fejtenék ki minőségbeli csodálkozást.
Én is láttam már csütörtök-pénteken is sok gokárdás személyt. Nekem még nem volt időm és ithol nem hordom. Mosogatáshoz és rántáskeveréshez nem biztos, hogy létszükséglet szerinti fontos kellék.
Ma megkerestem a kokárdámat mert reggel amikor vittem le a szemetet Baranyai bácsi szemrehányott, hogy miért nem viselem. Őneki négy is van. Külön a köntösön, külön a szabadidős mackónadrág felsőn, öltönyön, ballonkabáton. Mondtam neki, hogy a lakásban nem viselem, ám ha elhagyom a lakóházat március 15-én felteszem, mert már ez nálam régi hagyomány. Citromka nagyon élvezi a napsütést és egész nap az ablakban ül, és nézi a fejleménywket. Nagyon izgul ha meglát egy verebet. Mert a veréb látványa meglóditja a fantáziáját. Holnap is jó idő lesz, csomó napsütés és egyebek. Délelőtt a piacra megyek, utánna meg Editkével találkozunk, merthogy egészségügyi sétára megyünk. Saccperkábé 1 óra 20 percet tervezek sétálásra, az átmozgatja a lábat és tüdőt. Mármint a friss levegő bejut oda.
Kedves háziasszony Gömbök s Urak. Holnap kora hajnalban fel kell serkenni és c elmenni a kisbótba, megvenni a tejet meg a télifagyit, mer vasárnap a forradal miatt csukva lesznek. Gondoltam, szólok. Bélának is persze. Hátha Editke hivatásos lesz ismét vasárnap, aztán rickor, ha nincs alapanyag.