Életem legjobb koncertje volt!!!
Köszönöm Maiden , most újra képes leszek ezt a kibaszott életet cipelnem a hátamon.
Egy baj volt kicsit kevés volt, ha csak ennyit adtak akkor kezdhették volna egy kicsit később is, hogy sötétben legyen az egész.
Ja, a magyar focisták példát vehetnének Bruce-ról, ez az örült 50évesen mennyit rohangált:-)))
Tényleg király volt,nekem is csak azzal volt bajom,hogy nyomhattak volna még pár nótát,de ne legyünk telhetetlenek.Jó húzás volt átvinni a Kisstadionba(bár eleve hülyeség volt a picsányi Pecsába meghirdetni),mert szépen összegyűlt a tömeg,csak akkor láttam,hogy mennyire tele volt a küzdőtér,mikor koncert után a lelátóról végignéztem a terepen.
SCREAM FOR ME BUDAPEST!!!!!!!!!!!!!
Én se hallok semmit:))
Kicsit rövid volt, nem? Mintha 2.5 órát ígértek volna... Gondoltam, azért is kezdenek fél 9-kor, h. 11-ig meglegyen... Szal 105 perc volt, mint tavaly a Judas Priest. A hangzás egész jó volt, néha volt 1-2 furcsaság, de nem volt komoly gáz. Leszámítva azt, h. a koncert első 1-2 percét a földön töltöttük, a közönség reakcióiból kifolyólag:(
Na, nem véletlenül kérdeztem rá a várható setlistre, vhogy féltem, hogy csak azokat a számokat fogják játszani. De mindenképpen egy király koncert volt, aki kihagyta, sajnálhatja. Az új szám (Wildest Dream???) alapján egy jó lemezt fogunk kapni az arcunkba szeptemberben.
Ja, és végülis tényleg hárman voltunk a munkahelyről, a 3. srác egy olyan kolléga volt, aki tegnap hallotta élete első Maiden számát, és az alapján úgy döntött, hogy el kell jönnie:) Még pólót is vett:))))) Sajna koncerten elkeveredtünk, én egy lánnyal bementem zúzni előre, szal csak reggel fogom megtudni, hogy hogy tetszett neki a koncert:)
Hajrá gyerekek, up the irons. A szívem megszakad, de én úgy néz ki kihagyom ezt a koncertturnét. A gatyám is rámenne egy háromnapos túrára Washington DC-be vagy Texasba.
Itt az irodaban mar hatalmas hangulat van, ketten megyunk, de mar egy harmadik kollega is kezd lelkesedni:))))
Mindenki metalos elmenyekrol beszel, ki milyen koncerten volt mar, meg ilyenek:) Egy bolond szazat csinal (eredetileg csak en mentem volna:))
Végre! eljött a nagy nap! Már én is kezdek koncert hangulatba kerülni. Most legalább nem foglalkooztat néhány óráig a külvilág.Kár hogy nem ihatok:-(((
azt írja a blikk,hogy 8000-9000 emberre lehet számítani.meg,hogy a maiden ma érkezik különgéppel katowicéből,saját mozgókonyhájuk van,300-400 fős stbá nyomul velül stb.
hehehehe... én most lettem túl az egyik legdurvább szigorlaton (hurrá, kettes :-)))) - persze nem véletlenül került erre a napra :-))))) - amióta kijöttem, azóta persze másra sem tudok gondolni... ;-)))))
A tegnapi METRO újság művelődés(???) rovatában megjelent egy négy soros cikk, valamint egy foto az Iron Maiden-ről és a Summer Rocks-ról. Sőt nem volt helyesírási és tartalmi hiba sem benne. (Na jó a Summer Rocks-ot következetesen egybe írták (Summerrocks), de ne legyünk maximalisták.)
Ennyire uborkaszezon volna?