Kösz a válaszokat! A grip akkor a 350d esetében is elég sokat segithet nem igaz?
"Olyan mintha DSLR-vel akarnák leszoritani a felső kat. kompaktokat." - én is erre gondoltam...de a canon-nak is ott a pro1, maga ellen dolgozna?
zazumisi:
Most már teljesen felkeltetted az érdeklődésemet, kiváncsi vagyok hogy nekem mégis mekkora a kezem...nem "szivatni" akarlak, de lemérnéd teljesen kinyújtott állapotban a tenyered hosszát (csukló tövétől a középső ujjad hegyéig), meg a magasságát? :)
Nekem nincs kicsi kezem, és a 300D kicsi volt. Szerencsére olyan akcióban vettem, hogy adtak hozzá gripet. Így most remekül kézben tudom tartani. Volt már háromnapos kézfájásom egy könnyebb géptől (pro 90 is), amikor egy egész délután fotóztam. Ugyanaz a menet egy évvel később a 300Dvel meg se kottyant. Pedig a masina nehezebb, csak épp emberibb a fogása.
Már éppen kezdtem volna beleszeretni ebbe a kis dögbe, amikor megláttam, hogy ez tényleg egy KIS dög... Most mondjátok meg, miért kell mindent összezsugorítani? Ez így az én kezemből ki sem látszik. Ez így majdnem akkora, mint a Fuji s5500-a, olyan meg már volt a kezemben... mit mondjak nem egy NAGY élmény. :(
Tudomásom szerint az ETTL II-nél (az I-hez képest) a váz távolságadatokat és a "filmérzékenység" adatait is közvetíti a vakunak, amit az felhasznál a villanás erejének beállításához.
Sziasztok
Teljesen új vagyok itt, de van egy konkrét elhatározásom 350D szeretnék venni kit-ben van rá 850 Euro kérnék segítségeket, de ne internetes rendelés legyen, mert azokat már végig néztem és már volt bajom rendeléssel, már két és fél hónapja várok a pénzemre /pixmania/