Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Az a fajta horror, ahol nem a kínzás a lényeg, vagy hogy halálra ijedj.Inkább misztikus. Itt azért sorozatokban eddig nem tapasztalt tabukat dönget. (pl. az abortusz miatti "bünti") Nagyon amerikai témákat feszeget. Szinte az egész történet a házban játszódik. A karaktereken, és a hangulaton nagyobb a hangsúly, mint a történeten. Tulajdonképpen egy hatalmas érzelmi dráma.
"Iszonyú furcsa, meghökkentő és zavarba ejtő sorozat az American Horror Story, nagyszerű színészi játékkal, és olyan hangulattal, amilyet a tévében nagyon régen nem tapasztaltam. Britton, McDermott és különösen a zseniálisan fensőbbséges Jessica Lange nagyszerű, ennyire jól működő szereplőgárdát régen nem láttam tévében. A sztorik a ház múltjából, ha kissé kiszámíthatók is, érdekesek és kellőképp eszementek, a lépten-nyomon feltűnő egykori lakóktól a frász tör ki, és teljesen a hatása alá kerültem a történetnek."
Ok, kösz az infókat.:) Akkor megint lett egy sorozat, ami a látókörömbe került, úgy látszik ezek önjáró dolgok, vége az egyiknek, jön a másik, de inkább a bőség zavara legyen, mint a másik véglet. Bele fogok nézni, kösz mégegyszer.:)
(Spoiler nélkül próbálom írni, kb. úgy képzeld el az első évadot, hogy egy házaspár vesz egy bazinagy házat. És fura dolgok történnek ott... s miközben a ház története megelevenedik, a családi titkok is előtérbe kerülnek. Ha ez érdekel, akkor tetszeni fog. A szereplők egyébként nagyon jók, maga a hangulat is... minden!- még ami érdekesség lehet,hogy az első és második évad merőben más, nem kapcsolódnak, de a szereplők javarésze megmaradt és visszatért a másodikra, csak épp teljesen más karaktereket alakítanak. Tök jó ;-))
Messze a Fűrész alatti :))) Horror, de az első évad inkább a klasszikus alapokra épül... nem olyan ijesztgetős, hogy hátrahőkölsz és konkrétan nagyon megijedsz- ilyen nincs benne. Egy-két fura jelenet... de szerintem az első évad mindenkinek abszolválható. A második már betegebb... de az sem Fűrész-szint.
Szerintem próbáld meg :-) Mivel remek és egyedi sorozat, csak ajánlai tudom. Na meg Jessica Lange, rendesen odateszi magát a néni :D
Ez az American horror story műfaját tekintve kifejezetten horror vagy thriller? Csak mert etől a műfajtól úgy alapvetően igyekszem távol tartani magam, és így érdekelne, hova sorolható be. Mondjuk nálam kb. A fűrész az a határ tartalmilag, ameddig érdekel az ilyesmi, annál keményebb már nem. Ehhez képest jó lenne elhelyezni ezt a sorozatot, hogy képben legyek, kösz előre is.
Különösen ahogy Tate, meg a bostoni kiscsaj lesik kintről a karácsonyfadíszítést. Na igen az amcsik nem tudják ezt a család-fétist kinőni, annak ellenére hogy milyen sok válás van.
SPOILER:
Senki sem öregedett csak a bejárónő. Ez most akkor hogy van?
SPOILER
Mondjuk talán az az Omen-vonal nem hiányzott annyira.
Semmilyen racionális indoka nincsen, miért nézem. Mostanra, a 3. évadra teljesen lapos lett, rettenetesen gyenge forgatókönyv, folyamatos szappanoperatisztikus feeling, logikátlanságok halmaza...Az első évad még elment, kíváncsi voltam, ott volt a misztikus szál, de azóta is csak csepegtetik az infót, lassan vége a harmadik évadnak, és még nem látták meg a szárazföldet...A Coca-cola sohasem fogy el a hajón, és amúgy is kifogyhatatlanok a készletek, a laptoptól, a speciális búvár és egyéb felszereléseken át bármiig, és képembe mászik a folyamatos túlzó latin vérmérséklet... Hogy miért nézem? Az istenverte megszokás miatt, megszokja az ember a miliőt, a szereplőket. Az első évad még olyan 10/7-nek elment, a mostani 10/3.
A SOÁ-val belassítottam, ezt az utolsó 5. évadot ki kell élvezni.:)
Hűűűű, ahogy a kiscsaj anyja miatti szomorú elnyújtott sírásával lett vége....pontosabban a stáblista alatt az visszhangzott, annyira mocskosul EPIC, amit csak a Breaking Badnél éreztem néha. (Amúgy sok hasonlóság van Walter felesége és Ben felesége között....a karaktert illetően)