Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

joemaster Creative Commons License 2008.11.24 0 0 7827
"Ha garos, és nem lehet javítani, akkor normális esetben cserélik."

Nemnem!
Az sokba kerülne a gyártónak!
Egyébként is felesleges, mert mindegyik ugyan olyan...

A hivatalos szerviz háttér ma Mo.-on inkább csak mese. Alig pár típusnak van, az is leginkább Budapesten. Nekem az nem szerviz háttér, hogy beküldik hónapokra a pesti szervizbe...

Évente 5-6 alkalommal kell navigáció, akkor viszont nagyon. Ezért én 3x annyi pénzt nem adok ki, műszaki cikkbe pénzt fektetni nem jó business.

Tényleg ne OFF-oljunk...
Előzmény: Bálint1 (7822)
csipuka2 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 7826
Elszurtam.
http://automotor.hu/index.php?apps=cikk&cikk=4704&fr=hk
Előzmény: csipuka2 (7825)
csipuka2 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 7825
Ha nem szurtam el a linket itt egy teszt az uj Octavia-rol.
BX_thomas Creative Commons License 2008.11.24 0 0 7824
Az csak akkor töröl, ha az első be van kapcsolva! Ha szakaszos van bekapc solva akkor is elindul, amúgy nem.
Előzmény: xszolix (7823)
xszolix Creative Commons License 2008.11.24 0 0 7823
Ha valaki tudja mondja el nekem, hogy hogyan lehet kikapcsolni a hátsó ablaktörlő automatikus elindulását hátramenetbe kapcsoláskor.
Elég kellemetlen amikor az üveghez fagy és megróbálja letépni magát.
Nem esőérzékelős. De ennek ellenére ha hátramenetbe teszem mindig töröl egyet. A száraz, vagy jeges ablakon ez elég zavaró.
Bálint1 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 7822
"Én tudnék Neked olyan márkás, minőséginek gondolt terméket mondani, amelyikre akár világ garancia is van, csak épp nem lehet megjavítani"

Ha garos, és nem lehet javítani, akkor normális esetben cserélik.

"Az én PNA-mnak meg ugyan mindegy, mert a cég, ahonnan vettem, megszűnt és oda kellene vinnem garanciális problémákkal"

Lehet hogy nincs hivatalos szervíz háttere? :-))))))

(Tényleg befejeztem az OFF-ot)
Előzmény: joemaster (7803)
ottar Creative Commons License 2008.11.23 0 0 7821

Ma volt alkalmam a 4x4-et jól kipróbálni, egy erősen havas, nem takarított havas földúton hegynek fölfelé... Jó... :-)

Volt ott minden, villogott az EPS visszajelzóje, recsegtetett az ABS lefelé jövet...

:-)

ottar Creative Commons License 2008.11.23 0 0 7820

Az egyhatos egy kollégám lehet hogy érdekelné.

Megírod nekem mibe fájna?

az emilem publikus..

Előre is köszönöm!

Előzmény: stevie wonder (7815)
ckerti Creative Commons License 2008.11.23 0 0 7819
Hát én nagyon akarnék, de sajnos nem tehetem.

Bár megint meggyőződhettem róla, hogy a Superb nekem nem jó, hiába tetszik a nagy belső tere.

Az Octim is alig fér be a garázsba és utálok havat, jeget vakargatni az ablakokról.

(Azért mondj egy jó árat egy 1,9 TDI Businessre magánban, oké?)
Előzmény: stevie wonder (7815)
norbi.sz Creative Commons License 2008.11.23 0 0 7818
Nagyon szépen köszönöm!
Előzmény: stevie wonder (7817)
stevie wonder Creative Commons License 2008.11.23 0 0 7817
Benaztak a Bosch szervizben. Barmilyen autoba barmilyen riaszto beszerelheto -- csak esszel. Keresd dr Minitet a topikban. 
Előzmény: norbi.sz (7816)
norbi.sz Creative Commons License 2008.11.23 0 0 7816
Sziasztok!

Hogyan tudhatnám meg, hogy a Skoda Octaviámba milyen riasztót tudok szereltetni? Az autó 2004-es, de még nem az új (nem Octavia II.), és nem is az Octavia Tour, hanem az előző verzió (Octavia Classic - amelyiknek a műszerfala nyújtott - Műszerfal ).
Régebben akartam bele rakatni, de valamiért nem tudták bekötni egy BOSCH szervízben.
Most találtam egy olyan riasztót, aminek a bicskakulcsa úgy néz ki, mint a VW csoport távirányítói (az autó központis, de nem távirányítós), így a központit is a riasztó távirányítójával szeretném vezéreltetni.
Szóval honnan tudhatnám meg, hogy érdemes-e megrendelnem a riasztót a netről? Egy sima (analóg) riasztóról van szó, de valami olyasmit beszéltek a BOSCH-ban máskor, hogy talán CAN-BUS rendszerű az autó... Ezt hogy tudnám ellenőrizni?

THX.
stevie wonder Creative Commons License 2008.11.22 0 0 7815
Aki most (ugy ertem a jovo heten) akar Octaviat venni, az szoljon. (Utolso darab 1.6 es 1.9 PDTDI Business-ek, raktarrol, fillerekert. Ez még a kifuto modell, nem a cicalampas uj.)
ottar Creative Commons License 2008.11.22 0 0 7814

Remélem senki nem borult árokba.

A 2/A elég durva volt, az útfelbontássos szakaszon kellett egy hirtelen manővert csinálnom (hirtelen jött a felbontott rész, persze csak a fél sáv, és persze nem volt kitáblázva) és megindult picit a fara. Na onnan óvatosan. Aztán jól kipróbáltam az abs-t megálláskor.

Ha holnap is fel lesz fagyva, elmenek itt egy üres parkolóban kipróbálni, mikor hogy viselkedik a gép...

ac07 Creative Commons License 2008.11.22 0 0 7813
Erre érdemes hazatérni :)
Előzmény: Törölt nick (7812)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.22 0 0 7812
Ma erkezett meg az elolegszamla a porsche pest tol. Var az auto, mire hazaerek!!!
TUZI Creative Commons License 2008.11.22 0 0 7811
hy.

De nagy a csend errefelé????? Ja hogy szombatvan??? Nekem sajnos mindegy, ma is holnap is dolgozom.:-(((((
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.22 0 0 7810
Az kivétel! :-) már 500km van benne, és mindig várom, h beleülhessek.....

Egyébként a Passátra sokaltam volna a pénzt, az octavia és a passát különbségéből több évig nyaralunk...
Előzmény: stevie wonder (7809)
stevie wonder Creative Commons License 2008.11.22 0 0 7809

mert ebben az évben annyit, de annyit csalódtam a márkásakban, és annyira jól
sült el minden gagyi vásárlás

Az Octavia melyik kategoria? ;-)

Előzmény: Törölt nick (7808)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.22 0 0 7808
Szia,

Nem kellett még szétszednem :-), de gondoltam felületforrasztot apró kondik. De persze nem csak a kondiknál lehet gond a spórolás.
A PC alaplapok analógiája alapján írtam, h ott is bejöttek azok a fém kiszáradásmentes kondik, és egy ilyen alaplap általában nem adja meg magát 2 éven belül.

De nem is ezt akartam mondani, hanem azt, h én mostantól kizárólag az legolcsóbb dolgokat fogom megvenni, mert ebben az évben annyit, de annyit csalódtam a márkásakban, és annyira jól
sült el minden gagyi vásárlásom. (valahogy az olcsó dolgok ár érték arányban megerősödtek)

Üdv: Laci
Előzmény: BX_thomas (7807)
BX_thomas Creative Commons License 2008.11.22 0 0 7807
hol vannak már kondik, ombre?
Tod te mi elektronka van a pna-ban? Megelpődnél, hogy mennyire semmi :)))))
Előzmény: Törölt nick (7804)
BX_thomas Creative Commons License 2008.11.22 0 0 7806
home hifi?
Igénytelen :)))))
Nekem külön erre a célra kialakított galériám van. Only home cinema :)
Hangfalak, fotelok :)
Előzmény: ottar (7800)
stevie wonder Creative Commons License 2008.11.21 0 0 7805

És néha a márkás termékekben is ua olcsó alkatrászek vannak...

A kulonbseg a QC (Quality Control), hogy mi mehet a dobozba, es mi mehet a kukaba inkabb.

Előzmény: Törölt nick (7804)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.21 0 0 7804
Nem nagyon akarok beleszolni a PNA commentekbe, de ha a meglévő surfstarIII-as mio pda-m beadná az unalmasat, max egy 29 ezer forintosat vennék, legális IGO8 európa téképpel.

Meg azért sem, mert egy barátom az IGO-nál fejlesztő :-)

Szóval ami még belejöhet az a kínai előállítás, ha pár 10 forintot spórolnak egy komolyabb kondenzátoron, ami ki tud száradni 1-2 éven belül...(szemben egy drágább modellel, ahol nem spóroltak ezen)

NADE, sajnos, ez már nem így van ma. És néha a márkás termékekben is ua olcsó alkatrászek vannak...

Üdv: LAci
Előzmény: KOCZKY (7792)
joemaster Creative Commons License 2008.11.21 0 0 7803
Én tudnék Neked olyan márkás, minőséginek gondolt terméket mondani, amelyikre akár világ garancia is van, csak épp nem lehet megjavítani.

Meg olyat is, ami márkás, de belül meg olyan tré a kivitelezés, hogy a gagyi sem sokkal rosszabb...

Arra már rá kellett jönnöm, hogy a drága termék sem minőségi a legtöbb esetben...

Az én PNA-mnak meg ugyan mindegy, mert a cég, ahonnan vettem, megszűnt és oda kellene vinnem garanciális problémákkal.
De legalább nem buktam nagyot, mert nem egy drága cuccot vettem...

Ja, ez nem egy sarki kis maszek üzlet volt, hanem egy több megyében több üzlettel rendelkező cég. Bebukott. Én is bebuktam a garanciát.
Előzmény: Bálint1 (7788)
ottar Creative Commons License 2008.11.21 0 0 7802

OK.

nekem a céges notebookom egy hp 2510p. nagyon meg vagyok vele elégedve. De a benti asztali gépem is az, az is korrekt darab.

a hp fényképezőmön én is hamar túladtam.. :-)

Előzmény: vbandit (7801)
vbandit Creative Commons License 2008.11.21 0 0 7801
HA találsz olcso & jó PNA-t légyszi ird be ide, én is azt keresek ajándékba!!!
Volt egy HP fényképezőgépem 4x cserélték ki... szó szerint többet volt szervizben mint nálam!!!
A végén elajándékoztam és megfogadtam soha többé nem veszek HP terméket...
ja és nem volt egy olcsó gép...
Előzmény: ottar (7800)
ottar Creative Commons License 2008.11.21 0 0 7800

Najó, lassan azt sem tudom hol kezdődik a pda és hol ér véget a telefon. Okostelefonról van szó, Windows mobile oprendszerrel.

Mindegy, azt akartam vele illusztrálni, hogy egy nagynevű hardvergyártó egész világra kiterjedő szervizhálózata is sokat ér egy adott szituban.

Mindegy, ne offljuk szét a topikot jól.

MIndenesetre keresek egy kedvező árú navit, teljes európa Igo szoftverrel, olyannal amit azért frissítenek is időnként. Aztán jó lesz.

:-)

Meg különben is ezek olyan kérdések, amikben mindenkinek más a véleménye.

Nyilván van oylan dolog, amiből én is a minőségi terméket keresem, de van ahol jobban megnézem az ár-érték arányokat. :-)

Természetesen ha látok egy ismeretlen gyártót (bármiben) annak utánanézek, főleg ha nagyobb értékű beruházásról van szó.

Ennyi.

A home hifi pl. baromira hidegen hagy.  :-)

Előzmény: Bálint1 (7796)
BX_thomas Creative Commons License 2008.11.21 0 0 7799
Tőlünk nyugatabbra is baromira mennek az olcsó cuccok!!!
Előzmény: Bálint1 (7788)
mogyi1 Creative Commons License 2008.11.21 0 0 7798
Köszi az izzókal kapcsolatos segítséget mind a kettőtöknek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!