Korrekt magyar kereskedő, magyar leírással, jó és gyors garanciális ügyintézéssel, olcsón. Mint a mesében ! :)
Csak azt nem értem, akkor miért húzod magad folyamatosan a vásárlónyúzó Canon HU extraprofitján ? Nem vagy rájuk szorulva, olcsóbban beszerzed ugyanazokkal a feltételekkel...
Engem sem idegesít, hogy mennyi egy kávé a Gundelben. :)
Amigy 1:1-be a kinti ár és a magyar ár nem fog stimmelni. Azaz ha 1000euró valami az nem 250e ft lesz itthon mivel szállitás áfa, adók rezsi stb rájön, de ez nem 50e ft.
Hát nem tudom de a kit 280 ezres ára nincs teljesen összahangban a 900 euros (220-225 ezer) árakkal. 55-60 ezer forint különbség már megint. Miért kell ekkora extraprofitot rátenni a termékre??? Kicsi a piac, nagyobb lenne ha olcsóbban adnák és nem mennének az emberek Bécsbe 350d-t venni megint.
Négyen összeállnak elnegyedelik az üzemanyag, autópálya díjakat és csak a magyar leírás fog hiányozni, amit megint valahogy összeszednek az emberek.
Ma volt a kezemben az első prototipus amit az országba behoztak. Hogy konkrtétan milyen a kép amit csinál csak a kis lcd-n láttam. Lehet, hogy a Canon újabb fejlesztéseket tett bele mint a 300D-ben van, de ez is sajnos műanyag házas és nagyon könnyű. Nekem nem tetszett a gép, de ez szubjektív mert a komolyabb darabokhoz vagyok szokva és ez teljesen márka független részemről.
A Canon hivatalosan 249-eFt mondott a vázra és 279 eFt-ot az objektíves kittre. Valószinüleg ez lesz a végső ára és még husvét elött forgalomba kerül nálunk.
Azt kérdeném, hogy a 350D és a D20 sötétebb helységben hogyan fókuszál automatikusan? A Canon 3000N filmes gépem (volt) a vörssz.ef.elleni lámpával világított, s annál a fénynél fókuszált. A 300D (volt) nem a vörssz.ef. elleni lámpát használta, hanem a beépített vakuval strobizott, ami borzasztóan zavarja a fotoalanyokat. A 350D és a D20 hogyan működit? (Légyszi ne azt írjátok, hogy használjak külső vakut.) Előre is köszi a választ.
Árba nem lesz elszállva mint a magyar Canon. Az árát még nem tudom, igen sok német lapon van már ár de ez ugy is modosulni fog mikor kapható lesz. Ezek csak irányárak.
Mivel a Canon nem vállalja el a javitást ezért csak külföldön tudjuk szervizeltettni, de ez reméljük nem sokáog lesz igy mivel ez jogellenes tudtommal.
Magyarnyelvű is lesz amint magyarországon forgalomba kerül.
Mivel én is a 350D-t szeretnék venni, megnézettem a német barátommal. Ő a MM-ot szereti, mert állítólag ha garanciális gond lenne, ezt a gartit itthon is el kell fogadni. De meg nincs ! Talán március 20-tól lesz kapható !