Szia! Hát elég húzos volt az elmult pár honap 20-22 nap után 2 max 3 nap itthon vagyis magyarba. Ezt az időt kellett beosztani le-felpakolás közben a család meg az elintézni valók között. Ezért válltottam munkahelyet most. Itt lazább a tempó csak nem tudok elöre tervezni mert váltom a fix sofőrőket. Egyébként bocsi,hogy igy elvesztem. De az ajánlatom még áll és mihelyst biztosra tudok időt egyeztetni meg lesz. Talán ha az időjárás engedi egy röpke lovas szánkozás beleférhet az ünnepek között. egy röpke minitali keretében. Ugy van dec.18.után már pihi van addig jelzek hogy lehessen egyeztetni.
A görög szigeteken jobb a Garmin. Pontosabban ahhoz lehet "találni" az interneten olyan térképet, amin szinte a kecskepásztorok ösvényei is rajta vannak...
Nekem az IGO tökéletesen bevált az Olaszoknál és az Osztrákoknál is. Egyébként sohasem szoktam fenntartás nélkül követni, ha úgy látom felülbírálom. Persze azért elég jól tájékozódom önállóan is.
A CD feliratú gombot tartsd nyomva kicsit, aztán 3 lehetőség közül választhatsz, amelyiken jobban szól. 3,5 -ös jack az egyik végén, a másik attól függ. :-))
Nah, csakhogy legyen má valami ON topic is ma.....
Tegnap észrevettem, mikor bekukkantottam a motortérbe, h a motortérfedél mintha nem egészen jól állna, vagy csak nagy a rés? A vezető oldalon ugyanis a résre pillantva láttam a kis narancs műanyagot kandikálni, ami a pálcának hivatott ott lenni, kitámasztani.... figyelgettem, elég fura volt, h nagy ott a rés....:-((((
Érdekes dolgokat írogattok a navigációról. Már vagy 2 éve használok egy mio 701-est, igo 6-al, a térképek mindig a legfrissebbek, de gondom nem igen volt sehol. Osztrák, Német, Olaszok úgy a csizma feléig, és vit mindenhova pontosan. Érdekes hogy amikor 5-6 autóval mentünk és kb. ugyan ennyi navival akkor csak az enyém és még egy ami precizen ,tökéletesen működöt. A többiek mindig másfelé akartak menni, és ha rájuk halgattunk, a végén mindig megszívtuk.
Micike, vagyis Andrea tényleg nem ismeri néha a job, és a bal fogalmát , de más gondom még nem volt.
Örülök hogy ez a téma is szóba került mert az öregecske 701-est le akarom cserélni hamarosan.:-)))
De beszélhetünk az autókról is.:-))) Első igazi telem a Nissannal, QRVAJÓÓÓÓ. Ja hogy a Skodáról beszéljünk??? Az is jó, csak az nem qrva.:-)))))
Mért lenne Off. Emberek beszélgetnek, ja hogy nem csak a Skodáról, na bumm.
Persze rajtad is áll, ha neked ez nagyon off akkor tessék kicsit színesiteni, mert azért az a 7 hsz. amit eddig produkáltál nem tulsok. Szerintem. Vagy ugy gondolod , hogy itt azért vannak az emberek hogy készenlétben legyenek ha neked vagy valakinek kérdése van az autóval kapcsolatban??? Nem kel megsértődni, válaszolhatttam volna ugy is hogy ,ha nem tetszik nem kel idejárni.:-))))))
:))) Addig végig autópályán vitt egészen Olaszo.-ig ,de ott ugy gondolta nekem nem ott kell menni ,had lássam már a tájat,már lassan 4 éve használom,az ilyen aproságokra figyelek,még a gyors,gazdaságos,jol követhetö utvonalakat is be szoktam állítani!! Én spec utálom már az igo-t...de nincs nagyon más..."out of memmory" elég sokszor elöjön a hosszu utak tervezésénél ...de ezt többektöl hallottam már! Az off-road osok is szinte mind gramint használnak. Nekünk is van a cégnél pár vizállo kivitel és elég jol birják jó pár éve...
Ajánlom az enyém: DUINO DT-400m teljes európával is befér a keretbe, najó, nem a legújabb csilivili ájgo megy rajta, de megbízható....és befér a rekeszbe szerintem, bár majd du átrakom oda, most a kesztyűtartóban pihenget...
Ebben szinte mindent leírtam, amit a témáról tudok. :-)
Atis! Még nem tudom pontosan, a készüléktől is függ, amit veszek.
Airbag! Pont a Mio Moov, amit nem akarok venni, állítólag nem túl jó a tervező szoftvere ráadásul alul van a tápcsatlakozása is. Azért nincs harag, ugye?