Semmi gond, csak a cég és termékei nem kifejezetten ebbe a topikba tartoznak, az pedig csípi némelyek szemét, hogy valakinek haszna van abból, hogy a termékeket a vevők megvásárolják. Nem fér a fejükbe, hogy lehet úgy is csinálni ezt a vállalkozást, hogy ne kelljen becsapni senkit (ezzel együtt a vállalkozásunk alapját, a "visszatérő vásárlást" sem értik). Attól pedig egyenesen hidegrázásuk van, hogy nem nézem tétlenül az általánosításaikat. Az egyik, általam gyakran idézett mondásomtól pedig egyenesen a falnak mennek, ami így hangzik: "Az ostoba azonosít és általánosít, az intelligens hasonlít és differenciál".
Lehet nem vagyok tájékozott, de amennyire tudom az ilyen jellegű cégeknél az üzletkötők nem a cégek alkalmazottai. Amennyire tudom nagyon drágák a termékeik. Sokkal drágábbak mint a boltokban.
Én nem foglalkozom MLM üzlettel, de ha ide írsz valamit az jó lenne ha mindenkinek egyértelmű lenne. Lehet Ti az MLM topikba összeszokott társaság vagytok, de én nem minden esetben értem miről irtok. Például írtál egy cégről, de nem nevezted meg stb
Itt könnyű belátni, hogy ez nem egy kockázatos üzlet. Vedd meg az esernyőmet, ha holnap nem esik akkor visszaadom az árát.
A furcsa rész, hogy magadtól nem tudnád, hogy létezik a karotinoid és kell a bőrbe és neked kevés van és erre nem a bőrgyógyász fog válaszolni és TB-támogatott gyógyszert írni.
Ha dicsőség van a céggel kapcsolatban, akkor "mi"-t használ.
Ha a GVH elkaszálja a céget valótlan állítások, hamis gyógyhatás állítása, stb. miatt - akkor semmi köze a céghez, hiszen ő független vállalkozó, distributor, stb.
Elhangzott itt veled kapcsolatba az MLM kifejezés ( ezt tudom mit jelent), illetve a Nyulszkin kifejezés( mindkettőt ásítósmacska használta veled kapcsolatba). A Nyulszkinról fogalmam nincs micsoda, de találtam egy Nuskin nevű céget a neten amelynél olyan méréseket csinálnak mint amiről írtál. Tehát Te a Nuskinnak üzletkötője vagy? Ha nem akkor elnézést.
Nem világos a történet, hogy most kivel vagy vitában. Csak azokat akarod elkápráztatni akik nem ismerik a szaruréteg latin nevét és szégyenkezve bármit megvesznek. Vagy tudományos eredményeket akarsz megvitatni aminek megvan a módja és a fóruma (pl. Journal of Investigative Dermatology).
Nem kell hozzá dermatológus, sem gyógyszerészeti végzettség, hogy valaki a ténnyel tisztában legyen: ahhoz, hogy a szájon át elfogyasztott karotinoidok a stratum corneum legkülső rétegéig eljussanak, minimum három hét szükséges.
Ennek tudatában érdemes olvasni a cikkben szereplők hozzértését.