Keresés

Részletes keresés

61antana Creative Commons License 2005.03.12 0 0 359

Ezzel egyetértek. Azért nem ártott volna ezt nekik és végig gondolni.

Most adott ez a bevezetésre váró készülék EOS 350D, ha én ilyennel foglalkoznék, rendkívül olcsón árulnám és több kamion gépet tudnék eladni. Többet keresnék, én mint kereskedő, mint a többiek az enyhén magas árukkal.

Nem tudom hol van a kutya elásva, lehet a Canon Hungáriánál, de az biztos, hogy nem ad el itt sok gépet senki, ha 25%-kal többe kerül, mint nyugateurópa egyes helyein.

Előzmény: AV Planet (358)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 358

Nagyot akarnak szakitani. Mivel sokat nem adnak el ezért a kevésen kell sokat keresni.

Csak abba nem gondolnak bele ha nem adnák olyan drágán akkor nem mennének el máshova, és ha nem mennek el máshova ö is többet ad el ami azt jelentö többet vesz kintröl és több kedvezményt kap a kint cégtöl tehát ö ujra többet keres amit nem biztos hogy a végfelhasználó megkap.

Sajnos vannak ilyen kereskedők is.

Előzmény: 61antana (357)
61antana Creative Commons License 2005.03.12 0 0 357

Először is, nem ismerem a kereskedéseteket, így sem pozitívan, sem negatívan nem tudok és nem is akarok rólatok nyilatkozni.

Viszont, nagyon sok kereskedő van Magyarországon, akiknek furcsa elképzelésük van a kereskedelemről.

Mondok egy példát. Hajózáshoz akartam venni egy ülő alkalmatosságot, amivel felhúzzák az embert az árbócra. Nos, bemegyek egy ilyen vitorlásboltba és mosolyogva közli velem, hogy igen van, de 20ezer forint. Ez egy szar műanyag szék.

Németországban, ugyanazt megvettem átszámítva 4ezer forintért.

Szerinted ki a hülye?

Nem tudja miért megy olyan rosszul az üzlet. Most, hogy EU tagok lettünk ez az egész sokkal egyszerűbb. Megrendeli, vagy egy ismerősével behozattja és sokkal olcsóbban megkapja. Valakinek csak rá kell döbbennie, hogy ez így nem fog menni.

Előzmény: AV Planet (355)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 356

odairtam

Ez csak egy poén de nem hagyhatom ki

Előzmény: 61antana (354)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 355

1 szóval se mondtam hogy mi vagyunk a legolcsobbak.

Megprobálunk olcsok lenni.

De gondolj bele beül valaki az autóba kimegy osztrákiába egy eus adoszámra megveszi nettóba a terméket rátesz 10%-ot és eladja az aproneten. Velük nem lehet versenyezni.

Nekünk van áfa, szállitás, rezsi, stb.... költség.

Mindenkinek egyéni joga eldönteni hogy hol veszi meg a gépet

Előzmény: 61antana (352)
61antana Creative Commons License 2005.03.12 0 0 354

Nem akarok veled kötekedni, de nem mindegy milyen felirat van a gépen? Fotózni akar, aki megveszi, nem a vitrinben fogja tartani. Amúgy meg mi bajod az USÁ-ban forgalmazott névvel?

Előzmény: AV Planet (353)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 353

Ezt nézzétek el nekem de elfelejtettem az amerikai rendeléshez hozzátanni 1 dolgot.

Ez csak egy poén de nem hagyhatom ki

Amerikéba nincs 350D ott Rebel XT nem hivják

ha már 350et vennék akkor ne Rebel felirat legyen ott :-)

61antana Creative Commons License 2005.03.12 0 0 352
Azért azt nem mondhatod, hogy Ti vagytok a legolcsóbbak :)))
Előzmény: AV Planet (351)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 351

Mivel nem hirdetni jöttem ide ezért nem irom le

klikkelj a nevemre és ott van adat ott megtalálod amit szeretnél.

Előzmény: 61antana (350)
61antana Creative Commons License 2005.03.12 0 0 350
Biztos az én hibám, de nem  hallottam rólatok. Tudsz adni egy web elérhetőséget?
Előzmény: AV Planet (349)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 349

AV Planet-et

De szerintem a nickemböl ki lehet találni

Előzmény: 61antana (348)
61antana Creative Commons License 2005.03.12 0 0 348

AV Planet!

Milyen céget is képviselsz?

Előzmény: AV Planet (347)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 347

hátmégén

1 beirásod volt az is az elöbbi :-)))))))

mélcimed sincs

nem mered vállalni magad

igy én is tudod ilyet irogatni

Ha valakinek valami baja van az merje vállalni.

Előzmény: hátmégén (345)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 346

hátmégén

itt a topikunk ide várunk minden kritikát

kiváncsi vagyok mire gondolsz

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9121804

Előzmény: hátmégén (345)
hátmégén Creative Commons License 2005.03.12 0 0 345

Nálatok is lehet jó nagyot szopni, csak arról nagyokat hallgattok.

Mielőtt mást lehurrogtok, előbb nézzetek körül a saját házatok táján.

Előzmény: AV Planet (330)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 344

Még 1 megjegyzés gga kollégának!

Az emlitett lapon magyarországi szállitássas 1076dollár a gép ebbe biztositás nincs benne azt nem tudom mennyi de 30dolcsi biztos az már 1100dolcsi

az kb 205e ft.

Számlát nem tudod elszámolni ez tuti.

Ha magyarországon vennéd most csak egy gyors számitást végeztem, szerintem kb 270bruttó lesz a gép.

az nettó 216e

akkor 10e -ft ért megéri amerikábol rendelni???

Sok sikert

TamásBátya_Kunyhója Creative Commons License 2005.03.12 0 0 343
Köszönöm szépen a válaszod !
Most már csak a magyar árakat kell megvárni ! :)
Előzmény: nord (337)
61antana Creative Commons License 2005.03.12 0 0 342
OK. Köszi a korrekt választ. Nézd meg amit említettek oldalt, egész jó árakkal. Igaz, én nem vagyok híve a neten vagy pontán keresztül történő rendelésnek, de jók az árai.
Előzmény: AV Planet (341)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 341

Én csak arrol mondok váleményt akiröl van info, akiröl hallottam jot vagy rosszat, Nomaticárol semmit se hallottam.

Ezt passzolom

Előzmény: 61antana (340)
61antana Creative Commons License 2005.03.12 0 0 340

Sziasztok!

A nomaticáról is ilyen rossz a véleményed?

Előzmény: AV Planet (339)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 339

Ha utánnaolvasna minden kedves topikolo a pixmánia topiknak nem kéne ennyit irogatni rola.

Áfás számlát nem tudod elszámolni mivel nem 25%os a francia számla már ha tesznek a csomagba. Ja én néha garlevelet se kapsz, magyarnyelvüt meg pláne nem. És akkor mész a fogyasztóvédelemhez reklamálni hogy uram én nem kaptam magyarnyelvüt meg számlát és garancialevelet se. Fogyasztóvédelni és birosági eljárás is folyik már a pixmánia ellen.

Mivel nem tudnak semmit tenni egy francia cég.

Előzmény: kékszemű (335)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 338

Kis barátom!

Vegyél már vissza stilusodbol, és nem sértegettelek ugy hogy te se tedd.

Szeretném ha bocsánatot kérnél.

Köszönöm

"Tudod már hetek óta nézem ahogy lihegtek" te nem tudom miröl beszész nézzed már meg mióta vagyok itt.

Köszönöm

Ha nem olvastad el a pixmánia topkját akkor nem mondj semmit.

Mit tudsz a pixmániárol???

Te miröl beszélsz ? kisebb haszonkulcs? Szolj a canon hungáriaának hogy ne keressenek rajta 30-40%ot

OK?

Köszi

Nyugodtan rendelj amerikábol szived joga onnan vásárolni ahonnan akarsz.

Szervizetletni probáld meg itthon :-)

Üdv.

Előzmény: gga (331)
nord Creative Commons License 2005.03.12 0 0 337
Vásároltam náluk, semmi gond nem volt. Sőt, telefonos, email-es kérdésekre gyorsan, jól, és magyarul válaszoltak:)
Előzmény: TamásBátya_Kunyhója (336)
TamásBátya_Kunyhója Creative Commons License 2005.03.12 0 0 336
Szevasztok !

Szerintetek ez milyen ??
http://hu.nomatica.com/photo/gaCanonHU.htm
206585 Ft + szállítás kb 6e Ft.

Cca. 212e Ft. 2 év garancia, számlás, hivatalos ár.
Itt is csak előrendelés van egyenlőre.

Summa: ha a magyar kereskedői ár 220 az még elfogadható (számomra), tisztességes haszont tartarmaz így is !!:)

Vagyis a hazai kereskedelmet kell támogatni, ám ha ennál drágább lesz, akkor az MM reklámszlogen jut az eszembe :)
Előzmény: gga (328)
kékszemű Creative Commons License 2005.03.12 0 0 335

Sajnos a pixmania-nál biztos lehetsz benne, hogy 10 vevőből 1 nagyon ráfázik a rendelésre. Mindenki csak reménykedhet, hogy nem pont ő lesz a tizedik :-(

Nem tudom, hogy a 9 elégedett vevő, vagy az egy elégedetlen számít igazán, de az biztos, hogy amíg ilyen a szolgáltatásuk színvonala, addig rizikós ott rendelni.

nord Creative Commons License 2005.03.12 0 0 334
Nem tudjátok, valahol van lehetőség kézbevenni a gépet?
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.12 0 0 333

Ha nem lenne ekkora arcod és megnéznéd a topic-ot amit alant jeleztem...

No comment.

nord Creative Commons License 2005.03.12 0 0 332

1. ha a stílust bírálod, akkor neked kéne a legjobban arra vigyázni, hogy nehogy Te is ebbe a hibába ess ("tapló kereskedő")

2. nem felejtetted el véletlenül ehhez az árhoz hozzáadni a szállítás díját, a vámot és az ÁFA-t? Tedd meg, mert így máris más a leányzó fekvése... Ha így nézzük, az osztrákok még ennél is jobb árat tudnak (mivel, ha tőlük hozod, nincs vám, áfa).

Nyugi, fiúk!

gga Creative Commons License 2005.03.12 0 0 331

Jó napot kívánok!

A stílusod alpári barátom, de látom te is csak 1 tapló kereskedő vagy, akinek nem tetszik hogy máshol már lehet kapni és még olcsóbb is mint nálad. Tudod már hetek óta nézem ahogy lihegtek meg ígérgettek hogy mindjárt mondok árat meg én vagyok a legjobb nálam a legolcsóbb meg számlát is tudok ám adni (egyébként kötelező, mint az köztudott...) , így gondoltam beírom ide azt amit a neten HIVATALOS, HONLAPPAL RENDELKEZŐ ÜZLETben találtam.....nem néztem utána hogy páran pórul jártak evvel a céggel, hibáztam elismerem, de talán az árakkal kapcsolatban jó támpont, azt meg végképp nem értem ha ennyire rosszak hogyan hirdethetnek még?

Nem baj belinkelek egy amerikai oldalt, én onnan rendelek : (ennyiért áruljátok ti a 300D -t :):) )

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=371191&is=REG

csak tájul 1 USD= 183 Ft

pár ember csak felfigyel, egyszerűen KISEBB haszonkulcsal kellene dolgozni kedves kereskedő bácsik..............

Előzmény: AV Planet (330)
AV Planet Creative Commons License 2005.03.12 0 0 330

Szerintem nyugodtan vegyél a pixmániátol ha jo nagyot akarsz szopni :-)))))

Előzmény: gga (328)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!