Első nap rendben. Elégedett vagyok magammal.
Tavaszi éhezőkúrám, nem ez rossz szó, legyen inkább tisztító, frissítő, erőt adó és meditációs kúrám vasárnap este 10 órakor (!) elkezdődött.
Gyógytea, ásványvíz, víz, egy pohár 100%-os narancslé volt a tegnapi penzum, eddig ok, de sajnos emellett kv-t is ittam. Lehet, hogy így semmit sem ér az egész, de sebaj. Drukkoljatok, hogy hétvégéig legyen erőm és a környezetemnek türelme hozzám, hogy végigcsinálhassam.
Köszönöm.
Bocs, de ez nem "pesti"-dolog. Akik ott voltak, azok nem mind pestiek.
Ha nálatok pl. a Cifrapalotát két napra befestenék pirosra, Te is ott lennél, hogy megnézd. Úgyhogy ez a megjegyzés nem vol teljesen találó.
(Amikor a Koronát elvitték Esztergomba, boldog-boldogtalan látni akarta, hogy ott van. Pedig bármikor megnézhette a Múzeumban. Miért? Mert elmondhatta, hogy ő Esztergomban látta! Emellett az esztergomiak egy részének a ....e televolt a dologgal, ugyanis a közlekedés teljesen megbénult a városban, pl. a buszok egész nap nem jártak bizonyos részeken! Ott nyaraltunk akkor, megtapasztaltuk.)
Tehát ez a "én is ott akarok lenni" dolog nem köthető egy város lakóihoz
Jó-jó, nem akarok semmit se erőltetni... remélem, sikerül megoldani a gondokat. Sajnos mindig vannak nehéz időszakok az ember életében. Sőt, olyan is van, hogy azt érezzük, ez maga a halál, és utólag rájövünk, nem is volt olyan gáz helyzet. Na ez a jobbik eset...
Fel a fejjel, és ha tudunk segíteni bármiben, szólj! :))
Jajj Drága, bármit elmondhatsz, de megértem, ha nem akarod nyilvánosan. Tudod, hogy rám számíthatsz, hívhatsz bármikor... remélek, tudok segíteni. Sjnálom, hogy ilyen rosszul érzed magad valami miatt :(((((((
Köszönöm, tényleg. Jól esik. Azonban nem terhelnélek vele titeket tovább, főleg nem a fórumot, talán hamarosan túl leszek rajta és nem is fogok emlékezni rá. OK?
Van akire bissztosss számíthatok és bízom is benne...