Egyébként az jutott eszembe, hogy most aztán l lehetne fülezni Bálát és Editet! Lehet, hogy meg is teszem! Az a két ember lessz az, akik vákumszerűen, kosárral közelednek az üres és zárt piac komplexum felé! Aki nem lusta, az most konkrétan elkaphatja őket!
Így március idusa előtt 1 nappal szoktam mindig a musgátlikat megabszolválni, szinte hagyomány gyanánt. 1 óra 55 percen keresztül áramlott a tüdőmbe a levegő, amitől bedőltem a zágyba alvás tekintetében.
Nagy örömmmel olvastam, hogy itt járt a mester, fel is tűztem a gokárdát a lemberdzsekkemre. Mert a kiskosztüm még hideg viselés.
Aki macskaeledel boltban dolgozik, rossz ember nem lehet, ahogy a közmondás is tarcsa. Editke jóvoltából Béla olyan femome...fenmoem...fenominiális naplókat fog még írni, mint ide a Tejút. Tele érzelemdús gondolatokkal, staböbbi.
Citromka különös passziv forradalmár szerintem. Én tudok a sorok között olvasni! "Citromka nagyon élvezi a napsütést és egész nap az ablakban ül, és nézi a fejleménywket. Nagyon izgul ha meglát egy verebet. Mert a veréb látványa meglóditja a fantáziáját."
ajaj, nekem nemhogy se a pizsamámon, se a köntösömön, de egyáltalán nincs kokárdám, reggel próbáltam megkeresni, de nem találtam, aztán indult a vonat, és nem volt időm. lelkiismeretfurdalásom is van miatta. az mondjuk igaz, h. hazajöttem, és a rokon gyerekek otthon a rövid ujjú pólóikon hordják! a március idusa időben én is tettem egy egészségügyi sétát a természetben, friss levegő beáramlása céljából. holnap ki se mozdulok otthonról, mert nincs kokárdám...
Editke új lángolás tárgyát képező hölgyszemély. Viszont jó, hogy felhívta a figyelmet a szereplőkre a Gömbtárs, mer így megtudtam, hogy a főnök: Kááááároly. Mint a Frakk-ban.
Nagyon huncutul, pináns ez a napló. Editke Bélának, olyan plátói. Nem is mernék belegondolni..., a Mester egy nőszemélyel! Olyanok ők együtt, mint Mulder és Szkáli ügynökök. Csak a szigorúan vett muka, potimális séta szituációval kombinálva!
Nállunk olyan kedélyes az éghajlat, hogy szinte felesleges a sapka-sál-kesztyű. Ehhez képest Petőfiéknek 161 éve (holnap) szakadt a csapadék. Bár még ki tudja, mit hoz a holnap, ahogy a mondás is tarcsa.
Szerecsne, hogy a Gömbhölgy nem lakik közös lépcsőházban Baranyai bácsivl, mert hallgathatná a megrovó szavakat, hogy a macskahölgyek nincsenek ünnepi öltözetben! Alvás helyett berregtetni kelletett volna a zingert.:)