Egyetértek veled. Tényleg nagyszerű győzelem volt. Amit ma Benő művelt, az előtt le a kalappal. A többiek is hozzátették, amit kellett. Larry sem semmi, hogy észrevétlenül dobálgatja a 20-30 pontokat. Vojvoda lesz szerintem az év flefedezettje. Márkus Tomi triplája nagyon ott volt. Kestutis kicsit túlpörgött ma, de amikor kelett helyén volt a szíve és láthattuk, hogy pár percekre őt is lehet ültetni és akkor se esik össze a csapat. Ha a Nyíregynél nincsen Sitku, akkor ma nagyobb vereségbe futnak bele. A mai bírók egyáltalán semmivel nem voltak rosszabbak, mint Valovics és társai, sőt még talán jobbak is. Szóval semmi szükség Valovicsékra, felőlem életük végén is sztrájkolhatnak.
Szép volt fiúk, nagyszerű győzelem ez a mai! Nagyon KELLETT az önbizalom miatt is. Hatalmasat küzdöttek, a 3. negyed közepére elfáradtak, onnan már csak a szívük vitte őket előre, és meg tudták csinálni! Ez (is) az, ami tavaly nagyon hiányzott. Ha úgy vesszük 6 emberből Kiss Kornél még talán sérült is még (ha így folytatja szvsz jövőre viszi az Alba... :) ), szóval tényleg le a kalappal előttük, persze Márkus is megtett minden tőle telhetőt. Ez ma a CSAPATERŐ diadala volt.
Dávid Geri Kaposvárra csak bulizni jött Rolihoz, vagy esetleg játéklehetőségért is? Egyáltalán nem lenne rossz itt, szükségünk lenne rá éppenséggel...
Basszus, gondoljatok bele, HA Roli egészséges lenne, és lenne még egy légiósunk még, ez a csapat egyáltalán nem lenne esélytelen a 8- ra, egyáltalán nem.
Fogalmazhatunk-e úgy, hogy egy közepes edzőmérkőzést láttunk ma este a kecskeméti sportcsarnokban? - kérdeztük Braniszlav Dzunics kaposvári vezetőedzőt.
“Ezt nem tudom így mondani, de az én csapatom erre képes, mi nem vagyunk képesek sokkal többre ennél.”
Így alakult ki a végére a 12 pontos különbség?
“Nálunk ma 5 használható játékos volt és persze sem erőnlétben, sem taktikában, sem játékban nem vagyunk ettől jobbak. Nekünk minden meccs, amit játszhatunk, az egy nagy dolog.” Ön hova várja a bajnokság végére a Kaposvárt?
“Nem vagyok pesszimista, a dolgokat reálisan nézem. Hogy mit tudunk magunknak kiharcolni? Az utolsó 3 hely valamelyikére várom a csapatot. Kevés játékossal, ezzel a kerettel így tudunk kezdeni, hiszen 3 játékosom is sérült, ám Kiss még így is sérülten vállalta a játékot.”
Ha még lett volna legalább 1-2 ember (nem világsztárok, hanem akár Csirke, stb.), akkor még Kecskeméten is nyerhettünk volna nagyon simán... :S Így is csak a legvégén dőlt el - nyílván a teljes fáradtság miatt. Félek, sokáig nem fogjuk bírni ennyi emberrel :( Ráadásul ma Benő is megsérült, le a kalappal előtte, hogy így is játszott. Hétvégén nagyon-nagyon kellene nyerni. Nem illik ilyet mondani, de most jó lenne, ha Trivunovics még nem tudna játszani a Nyíregyben, elég neki, ha egy héttel később tér vissza :) [Ha nem játszik, akkor is ők az esélyesek szvsz...:(]
Szerintem se rossz. Az akarásunkkal szerintem minden rendben. Itthon még ennyi emberrel sem vagyunk esélytelenek a Nyíregy ellen, mi lenne, ha nem 5-6-an hanem mondjuk 7-8-an lennénk.
-12 Ennyit bírunk 5 és fél emberrel.Így látatlanban szerintem nem rossz - ez van,ha szombaton nagy nehezen tudnánk nyerni akkor legalább a hazai meccsekre lendületet kaphatna a csapat. Idegenben így nagyon nehéz.
Ha tényleg kaposkosár cikke, akkor vagy az írója nem volt formában vagy velem volt a baj, mert elolvastam a cikket és teljesen olyan érzésem volt, mintha szombathelyi szerzője lenne a cikknek és csak be lett másolva a kaposkosárra. Na mindegy.
Hát HA lenne Kiss Kornél, Hendlein, Csirke meg még egy légiós is, akkor simán azt mondanám, hogy dec. végéig nyerünk még 5 meccset. Mert ez a csapat alapvetően nem rossz, ahogy látom. De ez van, amíg így küzdenek a srácok, addig egyetlen rossz szavunk sem lehet.
Végülis könnyebben győztetek, mint vártátok, legalábbis ahogy a nagyfalcokcponthu írta. :)
De nyílván nem volt realitása annak, hogy mi tegnap akárcsak egy percig is kétségessé tegyük a végeredményt, de a két csapat lehetőségei közötti különbség fényévekben mérhető sajnos. Ti az aranyévben vagytok, mi meg a megszűnés határán lavírozunk. :( Grat a győzelemhez, nekünk mostanában már a tisztes helytállás is teljesen jogos örömet jelent. Ez van, de remélem (biztos vagyok benne) leszünk még mi is a csúcson, ugyanis eggyel még mindenképpen megyünk a Paksnak. :)
Lakatos hát mögötti passzai gondolsz pl? ezeket előadja néha edzésen is, amiért meg is kapja Szrecskótól szépen a - jól megérdemelt - lebaszását, "ez itt nem az enbíjé!" felkiáltással. :)) szóval, néha valóban túl volt bonyolítva néhány akció.
az általad látott lenézést, én nem éreztem. bár ezt nyilván, elfogultságomból adódóan máshogy látom. mindenesetre, a megfogalmazott véleményed megszívlelendő, hiszen alapja lehet.
nálatok, egyértelműen hiányzott egy center. (tudom, ez az anyagi lehetőségetek korláta miatt van így.) aztán persze Hendlein játékára is szükségetek volna mielőbb. ha ez a két feltétel - így együtt - teljesülhetne, nyilvánvalóan erősebbek lehetnétek. azért úgy érzem, kiesési gondok nem fognak gyötörni bennetek.
sok sikert a továbbiakban, főként a riválisaink ellenében. ;)
a tegnapi produkciótok miatt természetesen grat, ill a maximális tiszteletem!
Most abszolut nem erre gondoltam. Csak szinte az egész meccsen arra mentek a "sztárocskák",hogy minél több látványosságot vigyenek a játékba, de ez teljesen rendben is van! Csakhogy annyira lenézték az ellenfelet, hogy sokszor a saját dugájukba dőltek, egyszerűbb és biztosabb megoldásokal nagyobb arányú is lehetett volna ez a győzelem, így viszont kevés szerencsével és kicsit több erővel (játékossal,cserével) akár tízen belül is maradhattunk volna. Semmi degradálás, sokkal jobb a csapatotok a jelenlegi helyzetben,én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ez egy alba,körmend,pécs stb ellen igencsak kevés lesz.
Pankár szerintem is jó védő, sőt tényleg az egyik legjobb, ráadásul Bazsy kedvenc játékosa, úgyhogy akkor is ezt írtam volna, ha nem így gondolnám :)) De amúgy tényleg az, na.
Egyelőre nagyon-nagyon kevés az emberünk, Dzunics már múltkor panaszkodott arra, hogy nem tudja meddig fogják bírni a játékosok...
pontosan milyen dolgok ütötték ki a biztosítékodat? Kálmán Laci - két kihagyott büntetője közbeni - hanyattesése, lábkidobálása már-már megszokott jelenség. elismerem, ez tényleg nem túl szimpatikus/szerény megnyilvánulás.
szóval, tényleg érdekel miért akadtál ki annyira, most nem a kötekedő én szól belőlem... ;)
Lehet, hogy voltak vendégszurkolók, de akkor sikeresen vegyültek :) Biztos voltak néhányan, persze... A szezonkezdet miatt gondoltam csak, hogy esetleg többen jönnek és biztos vannak nálatok is fanatikusabbak, akik helyezéstől függetlenül a csapattal tartanak. De nem ezen múlik.
A meggyőző alatt Báne keze nyomát értettem, de idővel biztos változik ez is.
Tibi pedig még mindig az egyik legjobb védőjátékos a bajnokságban, viccet félretéve, sztem :)
A bentmaradással tuti nem lesz gond, elnézve a Debrecent és a Hegyvidéket...