Tan arra celzol, mikor Koichit megkertek, jojjon vissza jatszani naluk? (Es fizettek a repjegyet meg a szallast.) Vagy hogy ok voltak az elsok Mo-n akik leszerzodtettek jatekosokat? (K. Attila es M. Csaba.)
Figyu riska. A Brick-Factory mikor játszik idehaza az óbudai "katlanban"? :-) Most hétvégén (30, 31-én) nem lesz itthon meccs? Vagy a hazai meccseket Szentendrén nyomják?
Beltran durva lesz... remélem leszerződik és télen elmegy kosarazni Boone-nal...
Unit-ra inkább azt modanám, hogy már évközben SEM sikerült megszerezni, mert nem tudtak a jenkik megfelelő ifjoncot ajánlani gyökér farmrendszerükből az Arizonának. persze biztos lesz az a pénz, ami elég lesz az Arizonának :)) vagy egy sokcsapatos csere-bere...
viszont olyasmit olvastam, hogy Pavano nyilatkozta, nem akar a jenkikhez szerzodni. vegre valaki :)
és ha véletlenül jó dobót vesz idén a yanks csak azt tudom kívanni, amit idén brown-nak. essen le a keze... főleg ha az a dobó pedro lesz :))))
az RBI-hoz azért az is kell, hogy az előtted lévő 2-3 játékostárs pályára kerüljön és ebben a Damon-Bellhorn duó nem nagyon jeleskedett az első 3-4 meccsen. na vagy HR-t kell ütni ha nincs fenn senki :)
de Ramireznek éppen 15 meccses postseason hitting streakje van, míg mondjuk Rolen már 0/8... és remélem nem is lesz jobb!!!!!!!!!
Steven Tyler (szuletett Steven Victor Tallarico, 1948.03.26., New York) az 1970-ben, Bostonban alapitott legendas es azota is sikeres rockzenekar az Aerosmith enekese, dal- es dalszoveg iroja...
1986.okt.25 -- The New York Mets rallied for three runs with two outs in the 10th inning against the Boston Red Sox and push the World Series to a decisive seventh game. The tie-breaking run scored on Boston first baseman Bill Buckner's error on Mookie Wilson's slow grounder.
Szerintem a mai nappal el is dőlt a WS. 0-2ről nem fog felállni a Cardinals. Schilling lett az első dobó a liga történetében aki három különböző csapatban is dobott a WSben.
Eleg brutalis egy nevsor, en hallottam meg rebesgetni Carlos Delgado-t is... de szerintem o tuti nem megy. Nem nagyon szeretik az amcsik a sracot, New Yorkban meg plane nem. Csak nehogy a Mets-nel kosson ki :)
1, Szvsz Unit tuti nem megy (ezt 2001 ota minden evben hajtogatjak a Yankee-fanek, hogy majd csak megszerzik a nagy oreget, aztan sosem sikerul...)
Randy Johnson meg mar vagy 68-szor kijelentette, hogy nem igazan kedvel senkit NY-ban es nem szandekozik menni. Amugy Cy Young-ot neki az iden! (Trade=Vagyalom.)
2, Pedro... hat valahogy ezt se nagyon hiszem. Bar ugy tunik, hogy mar nem olyan dominans mint nehany eve, a red Sox nem szivesen tradelne el, pont a jenkikhez. Es mintha o is emlitett volna olyasmit hogy nem megy New Yorkba, na de Clemens ota ezt mar nem lehet tudni... (Ez is alom kategoria, nagyon kicsiny esellyel)
A tobbi - sajnos - mind eleg jo esellyel biro rebesgetes. De, hogy melyik dobot veszik meg, az a nehez dontes: Ortiz es Lowe eleg gyenge even van tul, es ha leszerzodtetikoket, lehet ugy jarnak majd, mint Brown-nal vagy Vazquez-zel az iden. Pavano es Clement nagyon jo vetel mindketto, foleg Pavano irant erdeklodnek. Matt Morris se lenne rossz huzas a reszukrol.
Viszont Beltran a nagy hal, tuti a legnagyobb nev a piacon. Meg Pedro-nal es Unitnal is fontosabb. Gyakorlatilag Bonds/Pujols utan a legnagyobb ertek a piacon jelenleg, A-Roddal egyenerteku... 15-20 millio kozti fizu jar neki. Es hacsak az Astros stadionja nem olajmezore van epitve, akkor nem hiszem hogy sok eselyuk megtartani. Ha viszont tradelik a sracot, akkor Bernie Williams sajna faramuci helyzetben lesz (Beltran egyik nagy peldkepe epp Bernie, egy kis pikanteria)
Nem biztos hogy Bernie lesz ui. a DH, eleg sokan pletykaljak, hogy Giambi kapja meg a designated hitter poziciot... es ez igy nem sok jot iger Bernie-nek.
Mas dobok irant is erdeklodnek amugy, en Odalis Perez (Dodgers) es Eric Milton (Phillies) nevet hallottam nemreg. Meg akarnak egy jobban uto 2B-t is, mint Kent vagy Vidro, de ez mar telleg tulzas... :)
Es akkor meg a reliever-ekrol nem volt szo, nem artana balkezes dobo a bullpenbe, etc. Messze ez az All-Star Team ;)
Szerintem jövőre a Yankees még dúrvább lesz. Még több sztárt fognak venni, viszont ez a visszájára is fordulhat. Olyan módon mint mondjuk idén. A Yankees most is tele volt hatalmas nevekkel. Ha megnézem a line-up -ot tele All Star játékosokkal. (Jeter, A-Rod, Bernie, Matsui, Sheffield)
Bizonyos esetekben viszont úgy érzem ez "átkos" is lehet, mivel egy sztáron sokkal nagyobb nyomás van állandóan, hogy mivel sztár, így mindíg azt várják el tőle, hogy még a 100%-nál is jobb legyen és hát azért ők is emberek, akik tévedhetnek és hibázhatnak is. Pld. úgy mint Mariano Rivera az idei szezonban és a rájátszásban is.
A másik pedig, mivel sok a sztár így néha a csapatszellem és a hősiesség és a szívből való játék is néha háttérbe kerülhet. Ezt egy kicsit éreztem is a 6. és 7. meccsen a Yankees játékán és a hangulaton a stadionban, már ami átjött belőle a TV-n keresztül.
1996 és 98-ban sokkal lelkesebb és összetartóbb gárda érte el a nagy győzelmeket ami még kitartott 99 és 2000-re is. Akkor meg volt szerintem a kellő egyensúly a sztárság és az összetartó valamint a lelkesen egymásért küzdő csapat között.
Ettől függetlenül szerintem poén lenne Pedro Martinez a Yankees-ben, de Carlos Beltran, Randy Johnson sem lenne semmi. :-)
Szóval 2005-ben, több szívvel és lelkesedéssel bajnokok lehetnek, a pénz amint látjuk nem lesz akadály jövőre sem. Szóval let's go Yankees. :)
S itt már erősen gondolnak a jövőre is, hisz BigUnit-ot leszámitva legalább 6-7 éve mindegyik dobónak van, de Clement, Pavano, duónak, akár még 10 jó éve is lehet!
Beltram meg nem igényel különösebb magyarázatott!:)))))
A szezon utolsó meccse után Steibrenner kijelentette, hogy Cashman marad a helyén és kitölti 2005 év végéig szóló szerződését. Ez azt jelenti, hogy szabadon vásárolhat további játékosokat így az idei payroll a $184 millióról elérheti jövőre akár a $200at is. Egy kivétellel csak dobók vannak a képben.
Carlos Beltran - már el is kezdték vele a tárgyalásokat. Ha jön akkor Bernie állandó DH lesz.
Randy Johnson - már év közben is megakarták szerezni.
Matt Clement - Cubs
Carl Pavano - Florida
Russ Ortiz - Atlanta
Matt Morris - St.Louis
Derek Lowe - Boston
Pedro Martinez - Boston Na ezt nem tudom komolyan gondolta e? A szurkolók nem hiszem, hogy díjazznák (én sem nagyon), viszont a legnagyobb név a free agent piacon.
Pedig mar sokan megelolegeztek a Houston-Boston parositast, mint a lehetseges elnokvalasztas egyik mellek/elozongejet :)
Sebaj... es mivel a Boston bejutott a WS-be, az egyik hazai meccsukon Steven Tyler fogja enekelni a himnuszt.