köszönöm.:O))) rákeresek... nem tudtam hgoy abból a filmből van. mondjuk nem is láttam.:O))
az elején a doctor doctor please ment. (ez a szám cime?!) rémlik hogy valami régi és hires de nemtom ki.:O))
Az elején nem tudom milyen muzsikát nyomtak de a végén a "szokásos" Brian élete filmből kiszedett szám ment. Az élet napos oldalát nézd vagy valami ilyesmi a címe. Always look on the light side of life a címe (angolom nem hibátlan, sőt, lehet nem így írják pontosan).
Különben vicces volt, hogy nyomtak ki Aces High-os pólót a turnéra, de nem játszották a számot.
Meg egy kicsit sajnáltam, hogy mondjuk cd-t nem lehetett kapni ( Maideneset ).
Remélem a Concerto-nál és a Hammer-nél is észrevették hogy többen voltunk mint 3 éve! Ennyit arról hogy 2000-ben csak azért voltak sokan mert visszament Dickinson!
A concerto.hu meg egy kis önkritikával élhetne hogy ennyi embert hogy akartak volna a pecsa szabadtérre vinni? Már 6-kor többen voltunk szinte mint amit a pecsa elbírt volna.
Szerintem is jobb koncert volt, mint a 2000-es, főleg a hangzás miatt!
Viszont sajnálom, hogy ilyen rövidre sikeredett. Két és fél órásra volt meghirdetve, aztán... Gondoltam, azért kezdik fél kilenckor, hogy bőven legyen idő. Kár érte, mert ennél azért többet vártam. Persze a "maradék" egy és háromnegyed órában remekül éreztem magam :)
Király buli volt, az biztos! Az árát én sem sokallom, Maidenért akár a dupláját is! Az előzenekarokkal nem volt sok problémám, voltak. Ennyi. Ehyébként + én láttam 'kihaeennem'-et a Stray-re bólogatni ezerrel és vadul nyomta a szövegeket is... Mi is a színpaddal szemben levő lelátón ültünk (mi sem vagyunk má' fiatalok) és + kellett állapítanom, hogy a hangzás toronymagasan verte a 2000-es koncertét!
Hát een is öregesen ültem szinpaddal szemben fent. Aztán az agyberakós dolgot meg kikövetkeztettem. Ja, meg nem volt ilyen látószerszámom :(
Meg ha nem vakít a szeme a szemembe, akkor talán látom.
De nem baj, majd legközelebb!
Meg ez a Bruce egy vadállat!
Különban rájöttem, miért nem adnak ki gyakrabban új albumot! Mert ugye már most sem tudnak válogatni a sok jóóó szám közt, he! :)
Öregesen hátul ültünk a színpaddal szemben és onnan jól lehetett látni (igaz távcső kellett hozzá) :)
Na de nosztalgiából azért 3 szám elejéig azért lementem a keverőpult mellé ahonnan látni nem lehett jól (mindenki 2 m magas már vagy én megyek össze?) :) viszont a hang értelemszerűen jobb volt. Sikerült elkapnom a Bravet lenn. :)
ELHAGYTAM a hosszuujju ICED EARTH-polomat, kb. kozeptajon valahol az erosito-sator es a szinpad kozott. Aki megtalalta es olvassa, halas lennek, ha dobna egy mejlt, vagy felhivna *20-9537596). Koszi!
"Ez a Stray se lenne rossz de nem a Maiden-hez valók"
Hát az elején türelmes voltam, meg nyitott. Gondoltam, egész jó lesz. Aztán elfogyott a türelmem. Ez a Stray büntetés volt.
Viszont a Maiden nagyon ott volt a szeren. Mikor jönnek már legközelebb? :)
köszönjük MAIDEN!
szuperfasza volt. szerintem nem volt sablonos, nekem mindig tudnak újat mutatni.
bár mondjuk nem vagyok egy nagyigényü.:O)
a diszlet hatalmas volt, szerintem a pecsába be sem fért volna. nagyon igényes volt. Dickinson még mindig egy ISTEN! :o))) ennyi idős koromra nem tudom én fel tudok e majd szökkenni kétlábbal a levegőbe?!:O)
Janick még mindig egy nagy hüje marha bohóc.:O) lehet hogy nincs dolga hogy ennyit tud marhulni?!
Adrian még mindig elég lusta, mozoghatna többet is.
Nickot szinte nem is láttuk, csak mikor nekiállt skóttáncot járni.
Harris és Dave még mindig jól nyomja. húzza. vonja...:O)))
Eddie szerintem most nem volt olyan szép, jobb lett volna a múmiaEddie. ez a palástos olyan eccerü volt. viszont az agybehelyzős Eddie szupervolt.
Ez az én bánatom is hogy rövid volt.
20:30-kor kezdték és 22:17-kor vége volt amiben benne van az a pár perc szünet is a ráadás elött.
A 2000-es koncerten nem voltam ahhoz nem tudom viszonyítani, de ez jó volt.
Ez a Stray se lenne rossz de nem a Maiden-hez valók.
Ez az új lemez leggyengébb száma lesz amit eljátszottak tegnap. :)
Most értem haza a Médenről.
Szerintem nagy királyság volt,de akik már több ízben is látták őket fanyalogtak:rutinszerű,unott...stb.
Mondjuk a 6500 magyar petákot így utólag én is sokallom egy kicsit,mert az előzenekarok nem sokat értek...
Harrisék valóban best of-ot nyomtak,legjobban a Number,a Brave meg a Trooper tetszett
Jó volt a koncert is, bár szerintem nagyon halk volt, és hiányoltam olyan számokat, amelyeknek nem lenne szabad hiányozniuk: Can I Play With Madness, Wasted Years, de megemlíteném kedvenceim közül az Infinite Dreams, The Evil That Men Do, és az Only the Good Die Young c. számokat is.
De nagyon tetszett a Fear of the Dark, a Run to the Hill, a Wicker Man, The Clairvoyant. :-)))