Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Darabont egy új sorin dolgozik, ami az L.A.Noir c. könyv alapján készül a végleges cím Lost Angels lesz. 1947-ben fog játszódni, főszerepben Jon Bernthal (the walking dead) Shawn-ja;).
noir, dráma, Darabont, azt hiszem kihagyhatatlan lesz!
A Dragnetet én is szerettem, volt egy elég jó hangulata.:)
Volt még egy elég jó, és nem igazán ismert krimisorozat, a Gyilkossági csoport, Tom Sizemore-ral a főszerepben, akit én már akkor is kimagasló vitalitású, és kivételesen önsorsrontó alkatú színésznek tartottam. Nem tudom, mi lehet vele, le tudott-e jönni a szerről, pár éve valami másfél évet még börtönben is volt emiatt.:/
Hm. A második évad első két részében több paranormális jelenség volt, mint az X akták egy évadában:-)
Kicsit hiányolom a cizelláltságot. Most a kegyetlenségen van a hangsúly, a lélektani dráma helyett.
Érdekes, hogy pont most olvastam a Stephen King új regényt, abban is ez a korszak van ábrázolva.
Zachary már az előző évadban is OK, de itt is.
Na nem vacakoltak a készítők. Kicsit azt érzem, hogy na akkor bejött az első évad, durrantsunk még nagyobbat. Remélem a mennyiség nem megy a minőség rovására.
Eszméletlen árulások, kettős játékok és irtózatos drámák szokás szerint. Egy-két epizód kicsit lassabb volt, de összességében 10/9,5-öt így is ért. A végjáték szokás szerint zseniális lett. Jax iszonyatosan bedurvult ebben az évadban.
Most kell egy kis pihi, mielőtt újabb sorozatba kezdek, meg kell most már pár feltorlódott játékfilmet nézzek, az elmúlt heteket a SOA töltötte ki lényegében.:)