Kecskeméti zenekarommal csináltunk egy szerény demót (hátha sikerül vele később Kecskeméten kívül is muzsikálni). Aki meg szeretné hallgatni, az megtalálja itt:
A megitéléshez ez kevés, de én is azt gondolom, a motorháztető alatt nem állítottak nagyot, legfeljebb a légszűrőt és a kasznit cserélték. A VT-760-hoz képest még az oktávokat is lejjebb vették 6 1/4-ről és még csak nem is waterfall, de azért mégis van, lehet neki örülni. Én inkább az RD64-et nem tudom hova tenni. 5 1/4 oktávos kalapácsmechanikás "zongora" ki hallott már ilyet? :)
A két laci derekasan dolgoztak, még épp torzítás határon, és a rugós zengetővel együtt (köszi Sanyi) olyan stabil soundot teremtettek, hogy kifelé nem is kellett tolna az orgonát, csak a többi hangszert picit mellé húzni és kész...
Szuper! Próbáltam emilt küldeni, de vmi miatt nem történik semmi. Próbáljuk fordítva! Megkérhetlek, hogy írj rám? (zslazar@yahoo.com ) Bocs, csak ez tűnik egyszerűbbnek.
Ha már így szóbahozta MRSmrs topik társunk B3-as Hammond vásárlási szándékát, fel szeretném kínálni Nektek is az itthoni orgonámat lezlivel együtt megvételre. Kívánságra teszek fel képeket róla, vagy mélben küldök szívesen a komoly érdeklődőnek. Nehezen roadolható hangszer, tehát csak fix helyre javaslom a megvételét! (nappali, stúdió, esetleg templom:-) A hangszer kipróbálható egyeztetés után.
Igen. Általában sikerült az elhangzottnak megfelelő billentyűt kiválasztanom. Minden gombot megnyomtam a tetején hogy világítson rajta ami csak tud! :-)
Haverom a helyi TV-ben dolgozik. Mesélte hogy 2 órás egybe videó önkorm. testületi ülésről, meg riport marinénivel aki kiásta az uborkát az almafa alatt, fel van tolva a youtubera és feltöltés után már jön is az email zuhatag nekik, hogy a 2 órás videó közepén elhelyezett reklám és film ajánlók ilyen és olyan című filmrészletei, dalrészletei, ettől és attól a kiadótól, előadótól, stb, vesszőre, pontra pontosan felsorolva, milyen szerzői jogokat sértenek a feltöltő által! Olyan kereső robotokkal figyeli a nagy testvér ezeket (meg mást is ezek szerint), hogy esély nincs megbújni!