Keresés

Részletes keresés

Libertine Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1139
Viveca, aszondom szervezzünk inkább valamelyik (péntek) estére majd egy teljes topik találkozót, Pancser kollágával együtt. Télleg, The Evil-lel találkoztál?

a libertine

Előzmény: Viveca (1138)
Viveca Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1138
Na jó. Most asztán télleg.
Figyelj, ha van kedved, gyere. Hívj fel, oszt beszélünk. Ez a Virág is mindég a legjobbkor lép le!
Előzmény: Bloodflower (1135)
Libertine Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1137
OK, vettem az adást. Mondjuk mi úgyis viszonylag gyakran találkozunk...2 percre :-))). Azér egy kis összejövetelben majd benne lennék!

a libertine

p.s.: összeveszés, harag? hagyjuk...úgyis hangulatember vagyok

a libertine

Előzmény: Viveca (1134)
Viveca Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1136
Mos mán aztán télleg nem tudja szegény, mi van! Flower, jöjjék a Libi? Mer tőlem jöhet! Most akkor jössz, vagy mi van? De vigyázz ám! NIN is lesz...
Előzmény: Bloodflower (1133)
Bloodflower Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1135
lelépek, mert waters a sodrófával fenyeget, hogy menjek a konyhába a dolgomra (és sajna igaza van...)

csók, szíjú holnap!

Viveca Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1134
Mi volt az összeveszés tárgya? Láttam, hogy bőszen gyártottátok a leveleket, de nem olvastam bele, mert megőszültem volna. Csak nem Ville hangulata?!?!

Libi, ez afféle csacska hölgybanzáj. Cseppet sem bonanza. Azér merészkedtem itt a Lámával, mer tudtam, hogy úgyis megfutamodik!!! Nem bírja ő mán az ilyen strapát! Amúgy ha benne lennél, tényleg szervezhetnénk majd valami nagy HIM fanok találkáját, ahol beöltöznénk Villéknek meg Zoltánoknak és jókat pléjbekkelhetnénk a gréteszt lávszongsz és a rézorbléd nótáira! Rajtam ne múljék! (Legalább megtudnám, milyen lehet Ville nyakkendőben!!!)
Na télleg megyek, mer fürdenem kell, olvasnom, cédéket összeraknom és este még Motörhead is lesz a Harald S. sóban...

Előzmény: Libertine (1132)
Bloodflower Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1133
úristen! akkor jozok erősítést, ha a Libi is jön... így is 3 éhes HIMarc lesz ott..:-)))
Libertine Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1132
Nem. Szeretek mindenkit. Love, peace, unity...

a libertine

Előzmény: Pancser Láma (1129)
Bloodflower Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1131
ezzel a love-val minap jól megértettük egymást, viszont egy amadé-val sikerült összevesznem...
megyek megkukkolom.
Libertine Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1130
Oksi, csak én általában olyan sokáig dolgozom, hogy addigra a Hammer általában bezár (de azért holnap lehet, hogy megpróbálom). Hol lesz ez a buli? Ez most télleg komoly? Megírod nekem?

a libertine

Előzmény: Viveca (1127)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1129
Köszike, Vivike, sajna asszem megmaradok fantáziaszinten, mer holnap újfenn szólit a széklábipar, de igy legalább mekkmaradhatok szépnek, szexisnek és okosnak (ja, igen és a szerénység...)és talán túl nagy ...rt sem kavarok

De szigorújan csak 10 után gondoljatok rám!!

Libi! A harag télleg végleges??

sziasztok, sajnos most offolok, rajtam kivül és belülálló okokból

Előzmény: Viveca (1125)
Bloodflower Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1128
itt a szívtelen BF.
nem tudom, Viveca komolyan gondolta-e, hogy 10 előtt nem bírunk el akárkivel.... erről Őkelméék mást mesélnének...

az én lelkem sajna már rég nem csilingel, de aranyból van!

csóka

Viveca Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1127
Áh, már értem, mit ólálkodik itt a Láma...
Buli lesz, holnap, nálam. Mindenki meg van híva! Na jó, azér csínyján ezzel a "mindenkivel"!

Mié nem próbálod a Hammerben? Legalább hídd föl őket, hátha már van! Lehet, hogy holnap én is felcsörgöm a fijúkat az In Flames miatt...

Előzmény: Libertine (1126)
Libertine Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1126
Szevasz Pancser!
Látom családi viszály robbant ki a lubban. Ejnye! Szeressük egymást, gyerekek!

Drága Viveca és Virág!
Ma voltam hatodszor az MCD-ben, Gathering CD persze nincs. Holnap megyek hetedszer. Ez már megszállottság.
Homályosítsatok fel, please, hogy mi lesz a hétvégén? Flaska, meg minden? Hova kell betoppannom (a Summer Rocks-ra)? Vagy már megint hülyeségeket kérdezek?

puszi a lányoknak, kézfogás Lámának:

a libertine

p.s.: szerintem ha szépen beszélsz a CD-hez és adsz neki vacsorát, akkor hallgatóbarátabb lesz :-)...hu, ez gyenge volt :-)))

Előzmény: Pancser Láma (1118)
Viveca Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1125
Jól van, Pancsi, de ne téveggy erre tíznél korábban, mert akkor még aránylag józanok szoktunk lenni - következésképp gátlásosak, szal pajzánkodásra szigorúan csak a kései órákon vagyunk kaphatók!
Előzmény: Pancser Láma (1123)
Viveca Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1124
Amúgy meg lehet, hogy a Libit ma kirúgták - ha nem ő a vezérigazgató, hihi! Aszonta, valami baromi fontos értekezlet közepin kellett heveny krákogások és hümmögések közt felállnia és aszondania, hogy bocsi, gyerekek, de nekem most ennél sokkalta fontosabb dolgom van metalilag!...
Előzmény: Viveca (1121)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1123
Kedves Vivecám akkor most valami EGÉSZEN ÚJ oldaladról fokklak megismeri... :)
Előzmény: Viveca (1121)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1122
megállna az eszem, hogy micsoda egy érdeknő vagy te, BF! :) és a hirhedt aranysziv? a lélek csilingelése? az tán smafu?
Előzmény: Bloodflower (1120)
Viveca Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1121
Láma, meg vagy híva! Holnap amúgy is gruppen buli lesz, még én is a jobbik formámat fogom mutatni!

Rendicsek, Virág! Lesz komlószörp. Különben kérdés szól hozzád a klubban! Asszem, egy love nevezetű írt neked, hogy látta a képeket és érdeklődik, hunnét való vagy! Én különben már megyek, mer még millijónyi teendőm van, meg aztán nem haladok a gésás könyvemben, ami tök jó. (Egy gésa emlékiratai)

Előzmény: Bloodflower (1120)
Bloodflower Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1120
bocs Láma, természetesen téged is imádunk, csak előttem már megállás nélkül a Gathering CD lebeg, amit Libertinetől várok....
Előzmény: Bloodflower (1119)
Bloodflower Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1119
hátha megjelenik imádott Libink a Gathering CDvel....legyen sör!
szóval lesz mérgezett hölgyemény szombaton...ideje volt! ha ilyen pocsék idő lesz szombaton, úgyis füstbe megy a kirándulás...
Előzmény: Viveca (1116)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1118
Hi, Libi! Ha a hegy nem megy Mohamedhez...
Előzmény: Libertine (1114)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1117
SÖÖÖR!!! (Hátha netalántán én is betévednék...)
PANIC ON...
Előzmény: Viveca (1116)
Viveca Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1116
Virágocskám!
Akkor várlak a megbeszéltek szerint. Sör legyen vagy bor? Sajna az általad hozott flaskákat Enter megiszogatta bánatában, így most aztán itt állok üres frigóval! No ne rinyájj, holnapra beszerzek valamit! Olyan még nem volt - és nem is lesz -, hogy kiszáradjunk!
LÁTTAD A TOTP-T? LESZ HIM SZOMBATON!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Viveca (1115)
Viveca Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1115
Én csak sajnálni tudom az efféle beszűkült nézeteket valló, előítéletekkel "büszkélkedő" lelki és agyi szegényeket. A magam részéről el sem tudok képzelni nagyobb szerencsét, mint azt, hogy annak idején ebbe a műfajba szerelmesedtem bele és hogy manapság nem a dizsiben rángatózom esténként dídzséj jófej remixeit hallgatva.
Takarítás közben felraktam az imént kapott cédét. Te, Libi! Ez nekem nagyon vaddisznó! Igazi HALÁLFEJES hörgedelem, haha! Azért nem ártana, ha egy fokkal hallgatóbarátabb lenne!
Előzmény: Libertine (1114)
Libertine Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1114
Viveca, itt van minden, hívlak, mai nap OK télleg!
más...
Viveca, szerinted mi "halálfejes" zenét hallgatunk? Sokan még mindig azt hiszik, hogy a metal=primitív, büdös, hosszúhajú, igénytelen, ordító állatokkal. Pedig...Nightwish, Sonata Arctica, Gathering, Lake of Tears, Vision Divine, HIM, Crimson Glory, Dream Theater satöbbi, satöbbi - mióta halálfejesek ezek a zenekarok? Hogyan (mit) tehetnénk az ilyen előítéletek ellen (SZVSZ sehogy)?

a libertine

Előzmény: Viveca (1112)
The Evil Creative Commons License 2000.07.12 0 0 1113
Viveca, itt találsz egy képet rólam, hátha segít. Bár hozzá kell tennem, hogy ilyen arckifejezésem többé a büdös életben nem lesz, legalábbis remélem!
http://www.extra.hu/vidifc/theevil2.jpg
Viveca Creative Commons License 2000.07.12 0 0 1112
Szia Libi!
Ne hívj, mert per pillanat itt vagyok, az ÁPV-ben és már nem is megyek vissza. Ez a nap sajna ugrott, de a holnapi jó lehet, elmélkedj el rajta!
Előzmény: Libertine (1110)
Viveca Creative Commons License 2000.07.12 0 0 1111
Szia Libi!
Ne hívj, mert per pillanat itt vagyok, az ÁPV-ben és már nem is megyek vissza. Ez a nap sajna ugrott, de a holnapi jó lehet, elmélkedj el rajta!
Előzmény: Libertine (1110)
Libertine Creative Commons License 2000.07.12 0 0 1110
Ezt a koncertet még én is szívesen megnézném! Csupa kedvenc! A séf ajánlatából pedig az Athena-ra és a Kamelot-ra szavaznék...illetve egy teljes Nightwish verzióra. In Flames az MCD-ben sincs, mintahogy Gathering sem, már kezdem unni, hogy még mindig nem kapható. Az előbb hívtalak telefonon, de nem vetted fel! Később újra próbálkozom!

a libertine

Előzmény: Viveca (1096)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!