Viveca, aszondom szervezzünk inkább valamelyik (péntek) estére majd egy teljes topik találkozót, Pancser kollágával együtt. Télleg, The Evil-lel találkoztál?
Mi volt az összeveszés tárgya? Láttam, hogy bőszen gyártottátok a leveleket, de nem olvastam bele, mert megőszültem volna. Csak nem Ville hangulata?!?!
Libi, ez afféle csacska hölgybanzáj. Cseppet sem bonanza. Azér merészkedtem itt a Lámával, mer tudtam, hogy úgyis megfutamodik!!! Nem bírja ő mán az ilyen strapát! Amúgy ha benne lennél, tényleg szervezhetnénk majd valami nagy HIM fanok találkáját, ahol beöltöznénk Villéknek meg Zoltánoknak és jókat pléjbekkelhetnénk a gréteszt lávszongsz és a rézorbléd nótáira! Rajtam ne múljék! (Legalább megtudnám, milyen lehet Ville nyakkendőben!!!)
Na télleg megyek, mer fürdenem kell, olvasnom, cédéket összeraknom és este még Motörhead is lesz a Harald S. sóban...
Oksi, csak én általában olyan sokáig dolgozom, hogy addigra a Hammer általában bezár (de azért holnap lehet, hogy megpróbálom). Hol lesz ez a buli? Ez most télleg komoly? Megírod nekem?
Köszike, Vivike, sajna asszem megmaradok fantáziaszinten, mer holnap újfenn szólit a széklábipar, de igy legalább mekkmaradhatok szépnek, szexisnek és okosnak (ja, igen és a szerénység...)és talán túl nagy ...rt sem kavarok
De szigorújan csak 10 után gondoljatok rám!!
Libi! A harag télleg végleges??
sziasztok, sajnos most offolok, rajtam kivül és belülálló okokból
Szevasz Pancser!
Látom családi viszály robbant ki a lubban. Ejnye! Szeressük egymást, gyerekek!
Drága Viveca és Virág!
Ma voltam hatodszor az MCD-ben, Gathering CD persze nincs. Holnap megyek hetedszer. Ez már megszállottság.
Homályosítsatok fel, please, hogy mi lesz a hétvégén? Flaska, meg minden? Hova kell betoppannom (a Summer Rocks-ra)? Vagy már megint hülyeségeket kérdezek?
puszi a lányoknak, kézfogás Lámának:
a libertine
p.s.: szerintem ha szépen beszélsz a CD-hez és adsz neki vacsorát, akkor hallgatóbarátabb lesz :-)...hu, ez gyenge volt :-)))
Jól van, Pancsi, de ne téveggy erre tíznél korábban, mert akkor még aránylag józanok szoktunk lenni - következésképp gátlásosak, szal pajzánkodásra szigorúan csak a kései órákon vagyunk kaphatók!
Amúgy meg lehet, hogy a Libit ma kirúgták - ha nem ő a vezérigazgató, hihi! Aszonta, valami baromi fontos értekezlet közepin kellett heveny krákogások és hümmögések közt felállnia és aszondania, hogy bocsi, gyerekek, de nekem most ennél sokkalta fontosabb dolgom van metalilag!...
Láma, meg vagy híva! Holnap amúgy is gruppen buli lesz, még én is a jobbik formámat fogom mutatni!
Rendicsek, Virág! Lesz komlószörp. Különben kérdés szól hozzád a klubban! Asszem, egy love nevezetű írt neked, hogy látta a képeket és érdeklődik, hunnét való vagy! Én különben már megyek, mer még millijónyi teendőm van, meg aztán nem haladok a gésás könyvemben, ami tök jó. (Egy gésa emlékiratai)
hátha megjelenik imádott Libink a Gathering CDvel....legyen sör!
szóval lesz mérgezett hölgyemény szombaton...ideje volt! ha ilyen pocsék idő lesz szombaton, úgyis füstbe megy a kirándulás...
Virágocskám!
Akkor várlak a megbeszéltek szerint. Sör legyen vagy bor? Sajna az általad hozott flaskákat Enter megiszogatta bánatában, így most aztán itt állok üres frigóval! No ne rinyájj, holnapra beszerzek valamit! Olyan még nem volt - és nem is lesz -, hogy kiszáradjunk!
LÁTTAD A TOTP-T? LESZ HIM SZOMBATON!!!!!!!!!!!!!
Én csak sajnálni tudom az efféle beszűkült nézeteket valló, előítéletekkel "büszkélkedő" lelki és agyi szegényeket. A magam részéről el sem tudok képzelni nagyobb szerencsét, mint azt, hogy annak idején ebbe a műfajba szerelmesedtem bele és hogy manapság nem a dizsiben rángatózom esténként dídzséj jófej remixeit hallgatva.
Takarítás közben felraktam az imént kapott cédét. Te, Libi! Ez nekem nagyon vaddisznó! Igazi HALÁLFEJES hörgedelem, haha! Azért nem ártana, ha egy fokkal hallgatóbarátabb lenne!
Viveca, itt van minden, hívlak, mai nap OK télleg!
más...
Viveca, szerinted mi "halálfejes" zenét hallgatunk? Sokan még mindig azt hiszik, hogy a metal=primitív, büdös, hosszúhajú, igénytelen, ordító állatokkal. Pedig...Nightwish, Sonata Arctica, Gathering, Lake of Tears, Vision Divine, HIM, Crimson Glory, Dream Theater satöbbi, satöbbi - mióta halálfejesek ezek a zenekarok? Hogyan (mit) tehetnénk az ilyen előítéletek ellen (SZVSZ sehogy)?
Viveca, itt találsz egy képet rólam, hátha segít. Bár hozzá kell tennem, hogy ilyen arckifejezésem többé a büdös életben nem lesz, legalábbis remélem!
http://www.extra.hu/vidifc/theevil2.jpg
Szia Libi!
Ne hívj, mert per pillanat itt vagyok, az ÁPV-ben és már nem is megyek vissza. Ez a nap sajna ugrott, de a holnapi jó lehet, elmélkedj el rajta!
Szia Libi!
Ne hívj, mert per pillanat itt vagyok, az ÁPV-ben és már nem is megyek vissza. Ez a nap sajna ugrott, de a holnapi jó lehet, elmélkedj el rajta!
Ezt a koncertet még én is szívesen megnézném! Csupa kedvenc! A séf ajánlatából pedig az Athena-ra és a Kamelot-ra szavaznék...illetve egy teljes Nightwish verzióra. In Flames az MCD-ben sincs, mintahogy Gathering sem, már kezdem unni, hogy még mindig nem kapható. Az előbb hívtalak telefonon, de nem vetted fel! Később újra próbálkozom!