Keresés

Részletes keresés

Szucs Lajos Creative Commons License 1999.12.29 0 0 314
Mikor, hol?
Előzmény: Törölt nick (313)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.28 0 0 313
Kéne szervezni, hogy mindenki jöjjön az új év első börzéjére, ott lehetne csereberélni is.
Előzmény: Szucs Lajos (312)
Szucs Lajos Creative Commons License 1999.12.28 0 0 312
Nekem van egy par darab.
Mikor jossz pestre, mert akkor a Batyin a forgalmistanak oda adom a nevedre cimezve.
Csak ird meg mikorra kell.
Előzmény: Törölt nick (311)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.27 0 0 311
Ha esetleg valakinek kell, nekem is van egy rakat U profil PIKO es Fuggerth sinem, ajandekba :-) Egyszer volt, hol nem volt, gyartottak U-I profil atmenetet. Valaki talalkozott mar ezzel a fajjal? Engem erdekelne, csinalnek egy "kijaratot" az asztal egyik vegebe, ahova jol jonne.

Tovabba, kene nehany otlet, hogyan valositsam meg az allando vilagitast. Milyen frekin mukodhetett ez anno?

Pitecus Creative Commons License 1999.12.27 0 0 310
Helló!
Van 1 doboz használt sinem, odaadom, csak vidd el.
Előzmény: Herold (307)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.27 0 0 309
Matiz, KIRALY kepek!!!!! Gratula!
B
Előzmény: Törölt nick (305)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.27 0 0 308
Boldog Uj Evet Minden Kedves Vasut es Modellezo Szaktarsnak!
Es egyebkent BugFree Y2k! En meg el vagyok havazva!

Apropo egy kis szakmai: www.auhagen.de es www.jatt.de >>erdemes megnezni TT-s forditokorong es a jo oreg Zeuke hazak, tehat meg gyartanak ilyeneket, bar eleg borsos az ara, de legalabb van!

Burmi

Herold Creative Commons License 1999.12.27 0 0 307
TT-modellhez lehet még kapni tartalék síneket? Annyi tönkrement az idők folyamán, hogy már alig van. Kiesnek a végéből a pöckök, elgörbül stb.
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.27 0 0 306
A karácsony elvette mindenki kedvét a modellezéstől?
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.24 0 0 305
Feltettem par kepet "csak ugy" ideiglenes helyre.
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.24 0 0 304
Boldog karacsonyt minden modellezonek!

Megint itt van a fenykepezogep, keszult par kep az elkeszult muvekrol es az uj MAV gyorsvonati kocsirol (sotetben kivilagitva is). Amint raerek, felteszem.

antoan Creative Commons License 1999.12.23 0 0 303
Üdvözlet a Tisztelt Társaságnak,
Lenne cserére, illetve aladásra szánt TT-s
anyag:2 db NOHAB (MÁV és Dán festésű),1 db DR-es BR118 vagy V180?? 14.000 HUF csak egyben!!! a 3 db. Esetleg gőzös is érdelkelne cserében, ugyanis mellékvonalat tervezek épiteni és hát abba ezek nem igen passzolnak...
Meg volna még egy Vasutmodellezés cimü könyv a Műszaki Kiadótól. Vajon mennyit ér ez most???? (a szerzője magyar, tehát nem német forditás)Akit érdekel emilezzen.
Udv Antoan

gyurmosz Creative Commons License 1999.12.23 0 0 302
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN MODELLEZŐTÁRSAMNAK!
gyurmosz Creative Commons License 1999.12.23 0 0 301
A nagy Szili szerintem is 1:32-es. Őt is Deák gyártja és működik is. Az LGB viszont még nála is nagyobb.
Előzmény: Törölt nick (298)
Szucs Lajos Creative Commons License 1999.12.23 0 0 300
Mindenkinek Kellemes Karacsonyi Unnepeket Kivanok.
division by zero Creative Commons License 1999.12.22 0 0 299
olyasmire gondolok, I asszem a hivatalos neve 1:32 a méretaránya...
Előzmény: Törölt nick (298)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.22 0 0 298
A nagy Szili kb. akkora volt, mint a "kerti vasuthoz" (azt hiszem, LGB-nek hivjak) valok. Nem tudom, mukodik-e, bar ennyi penzert mar illene :-))
Szucs Lajos Creative Commons License 1999.12.21 0 0 297
Nincs hozza semmi legjobb tudomasom szerint.
Sima editorral atirod az asztal mereret.
Ki kell szamolni milyen szorzoval szamol es azt kell neki megadni.(probalgasd)
Előzmény: Diablo1 (290)
division by zero Creative Commons License 1999.12.20 0 0 296
az a "bazi nagy" Szili nem lehetett 1:32-es?
Előzmény: Törölt nick (295)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.20 0 0 295
Ma voltam a Deák Modellsportnál, vettem egy átfestett MáV kocsit (Schicht) 2 epuletet (Kibri, Faller) es nemi terepszonyeget. Megerte, nagyon rendesek voltak; kaptam egy Trix katalogust is. Lehet ismet epitgetni az asztalt. Lattam a kinti vitrinukben egy nagyon jo otletet is, hogyan alakitsak ki keritest, bar egyenlore az megfelelo drotot meg nem sikerult elokeritenem.
Nem tudom, ki festette at a kocsit, anno DR kivitel lehetett, de szerintem jol sikerult (B tipusu). Ha lesz gep, teszek fel rola fenykepeket. Volt naluk kirakva egy bazi nagy :-)) Szili is, potom 248 (azaz kettoszaz-negyven-nyolc) ezer forintert.

Nogo, szerintem probalgasd, nem tudom, hol lehetne ilyen leirasokat szerezni. Ha vegkepp nem megy, akkor ismet csak a borze, talan akitol vetted, tud segiteni. (Ha mas nincs, akkor az oreg bacsitol, aki a szinpaddal szemben szokott lenni.)

Nogo Creative Commons License 1999.12.20 0 0 294
Sziasztok!
Kéréssel fordulok hozzátok. Vettem szombaton a börzén egy használt HO-ás Piko gőzmozdonyt, egy BR 95-öst. Mellékeltek hozzá egy csomó alkatrészt, amiket külön kell felszerelni. Használati utasítást, leírást nem. (Megvettem, mert gyönyörű, nem tudtam ellenállni, meg úgyis itt van 2000, ez az évezred utolsó mozdonyvásárlása :-)
Nem tudná valaki ezt az útmutatót megszerezni, beszkennelni és elküldeni emilben? Nagyon hálás lennék. A nagyját (pl. korlátok) biztos fel tudom tenni, van egy Piko katalógusom, abban szép nagy kép van erről a mozdonyról, az alapján el lehet boldogulni, de itt annyi bizbazt adtak, amit gőzöm sincs hova szereljek. Hátha valakinek megvan ez a "szerelési utasítás".
Előre is köszi a segítséget!
joem Creative Commons License 1999.12.19 0 0 293
A jan. 8 még messze van, de elvileg benne vagyok. Jövőév elején térjünk vissza rá.
Előzmény: Törölt nick (292)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.19 0 0 292
Kellene valami osszejovetel-felet tartani egy borzen... En mar regota halasztom, hogy kimenjek, de az elson ott kellene lenni.
Előzmény: joem (291)
joem Creative Commons License 1999.12.19 0 0 291
Hali,
A Lángban a következő börze 2000. jan. 8-án lesz.
A jan 15-i és a márc. 4-i börze elmarad!
Joe
Diablo1 Creative Commons License 1999.12.18 0 0 290
Üdv mindenkinek!

Kipróbálásképp letöltöttem a XTRkcad vasúti pályatervező progi demóját.
A progi tetszik csak hát a demó az demó.
Másszóval, ha valaki tud a (2.2.0) verzióhoz valami crack-et, vagy egy régebbi teljes verziót, azt kérném, hogy az emilemre írja meg.
Köszi: Diablo

R Andras Creative Commons License 1999.12.18 0 0 289
Sziasztok!

Kiserleti jelleggel, letrehoztam
egy modellezessel kapcsolatos levelezo listat.
A modellezes minden agaval probalunk foglalkozni.
A makettol az R/C ig. Autotol a helikopterig.
A kiserlet szerencsere jol sikerult, ami azt
jelenti hogy pillanatnyilag 81 a letszam.

A kezdoktol a vilagbajnokokig, mindenki
lelkesen levelezget.

Jelentkezni, a modellek@freemail.c3.hu
cimen lehet.

Feltehetlek ?

Udv: Andras

Törölt nick Creative Commons License 1999.12.17 0 0 288
Ma megvettem a gyurmat. Formi a neve, 720Ft-ba kerul 250g. Sutheto, fozheto, festheto; kokemeny lesz. A Blaha L. tertol felfele, a Vas utcaban van egy kis bolt (Kis Muvesz) benne egy kedves nenivel, ott veheto meg.

Vettem meg feher lakkfilcet, bizonyos palyaszamtablak es feliratok javitgatasara; meg 3 valtot az asztalra, cserelek/bovitek. Eleg draga bolt az Oktogonnal levo, egy E69 6990Ft, es azt mondta, az eladasi ar feleert vesz. Ez eleg gaz, ha azt nezem, dobozzal uj allapotban kb. 3000Ft-ban volt a sajat E69-em...

gyurmosz Creative Commons License 1999.12.16 0 0 287
A Roco boltban lehet venni Roco ágyazatot (ha jól tudom 650 Ft. egy doboz), azzal beszórom a sínek környékét, aztán jól befújom hajlakkal. Mikor megszáradt, síntisztító radírral leszedem a hajlakkot a sínről. Az erdmény SZUPER!!!
Előzmény: DoubleBack (276)
Szucs Lajos Creative Commons License 1999.12.16 0 0 286
Nem igazan.Keves a hely mivel keskeny a gepter.
kozepen van a motor. Bar ha sikerul a legkevesebb es a legkissebb alkatreszekkel megoldani(nem nyaklapon) akkor meg van esely.
Van egy magyar digis csapat ajanlom figyelmedbe a veluk valo kapcsolatfelvetelt.
A honlapomon megtalalod a cimuket.
Előzmény: DLala (273)
Szucs Lajos Creative Commons License 1999.12.16 0 0 285
Tisztelt tarsasag!
A kovetkezo linkre szeretnem felhivni a figyelmeteket.Kerlek benneteket sziveskedjetek attnezni es belatasotok szerint valaszolnia feltett kerdesekre.
Jochen Dotterman neveben elore is koszonom.
Diploma munka

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!