Akkor udvozollek korunkben. Naponta olvasom a listad.
Winrail-t vagy az XTrkCad -ot ajanlom.
Mindkettonek megvan a maga elonye es hatranya.
A lengyel TT: lengyel nyelvu.
Hehe.. Lajos úgylátom képben van :)
Melyik is a lengyel TT-s progi? (remélem nem lengyel a nyelvezete?). Tegnap letöltöttem egy pár progit, de megnézni sajna még nem volt időm őket. Talán majd ma.. Ezeket szedtem le, hátha valakinek még nincs letöltve:
Vettem Vasútbarát magazint, olvasam benne a tesztet a Deák-Szöcskéről. Csupa jókat írnak, és jó képek vannak a modellről. Nekem egyetlen dolog nem tetszett: a géptér mindkét oldalon lejtős, mintha az igazin nem így lenne. Aki látta, tényleg nyithatóak a géptér-ajtók?
Szerintem reggel 9 körülre érek oda, ha sikerül felriadnom 7-kor :-)
Elhozom a pár db. bontásra szánt teherkocsimat, hátha sikerül becserélni valami okosságra :-)
Halihó!
Mondjátok csak, van olyan terepasztal-tervező program, ami ismeri a szabványos sínméreteket és azokkal dolgozik? Meg tudja, hogy a TT váltó ilyen szögben áll, stb. és azokból engedi csak tervezni a pályát, hogy kijöjjön a dolog?
Az előbb szüleimnél járva megtaláltam a Linzbauer-féle Vasútmodellezés könyvet, és feltámadt bennem a szenvedély régi hobbim iránt: építsünk terepasztalt! Nosza rákerestem a fórumon, és megtaláltalak titeket.
Pár perc alatt végigolvastam az eddigieket, és bár nem mondom, hogy most azon nyomban nekilátok építeni, de azt elhatároztam, hogy a Láng-ba 8.-án elmegyek! Azt már tudom, hogy hol van, de mikortól meddig is lesz? (hánytól-hányig)
Egyébként a TT-vonalat erősítem, úgyhogy ha valakinek van felesleges, kibobásra szánt TT-s bármi cucca, az ki ne dobja!
Remélhetőleg sokan találkozunk 8-án, addig is bye
Ott leszek!!! :o))
Mint eladó, mert a haverral megyek ki, neki vannak cuccosai.
Nekem csak 1 db BR130 és 1 db BR110 -esem lesz eladó TT-ben (elcserélhető HO-as mozdonyra).
Ha esetleg valakinek kell, nekem is van egy rakat U profil PIKO es Fuggerth sinem, ajandekba :-) Egyszer volt, hol nem volt, gyartottak U-I profil atmenetet. Valaki talalkozott mar ezzel a fajjal? Engem erdekelne, csinalnek egy "kijaratot" az asztal egyik vegebe, ahova jol jonne.
Tovabba, kene nehany otlet, hogyan valositsam meg az allando vilagitast. Milyen frekin mukodhetett ez anno?
Boldog Uj Evet Minden Kedves Vasut es Modellezo Szaktarsnak!
Es egyebkent BugFree Y2k! En meg el vagyok havazva!
Apropo egy kis szakmai: www.auhagen.de es www.jatt.de >>erdemes megnezni TT-s forditokorong es a jo oreg Zeuke hazak, tehat meg gyartanak ilyeneket, bar eleg borsos az ara, de legalabb van!
Megint itt van a fenykepezogep, keszult par kep az elkeszult muvekrol es az uj MAV gyorsvonati kocsirol (sotetben kivilagitva is). Amint raerek, felteszem.
Üdvözlet a Tisztelt Társaságnak,
Lenne cserére, illetve aladásra szánt TT-s
anyag:2 db NOHAB (MÁV és Dán festésű),1 db DR-es BR118 vagy V180?? 14.000 HUF csak egyben!!! a 3 db. Esetleg gőzös is érdelkelne cserében, ugyanis mellékvonalat tervezek épiteni és hát abba ezek nem igen passzolnak...
Meg volna még egy Vasutmodellezés cimü könyv a Műszaki Kiadótól. Vajon mennyit ér ez most???? (a szerzője magyar, tehát nem német forditás)Akit érdekel emilezzen.
Udv Antoan