Ésszerű határok között bírja. Én gyűröm egy ideje, és a klaviatúra most is tökéletes, feszes. Kb. minden nap előveszem a Billy Preston féle Summertime klasszikust, abban aztán van húzogatás... :) Lezlire kötve jó kis hangszer, remélem sok örömed lesz benne.
A tapasztalatotokra lenne szükségem. Ismerőseim vettek nekem egy DB-5öt. A kérdésem annyi, hogy a billentyűzete rendesen tűri az oldalirányú húzásokat? Nagy Hammondon ez gondolom nem probléma. Szinti billentyűk úgy tudom nem szeretik annyira az ilyesmit.
Köszi, mi is örülnénk, ha több olyan emberrel találkozhatnánk a koncerteken, akik a Hammond hangért rajonganak. Hamarosan jobb hang lesz a koncerten is, de még titkolózok egy kicsit.
Kecskeméti zenekarommal csináltunk egy szerény demót (hátha sikerül vele később Kecskeméten kívül is muzsikálni). Aki meg szeretné hallgatni, az megtalálja itt:
A megitéléshez ez kevés, de én is azt gondolom, a motorháztető alatt nem állítottak nagyot, legfeljebb a légszűrőt és a kasznit cserélték. A VT-760-hoz képest még az oktávokat is lejjebb vették 6 1/4-ről és még csak nem is waterfall, de azért mégis van, lehet neki örülni. Én inkább az RD64-et nem tudom hova tenni. 5 1/4 oktávos kalapácsmechanikás "zongora" ki hallott már ilyet? :)
A két laci derekasan dolgoztak, még épp torzítás határon, és a rugós zengetővel együtt (köszi Sanyi) olyan stabil soundot teremtettek, hogy kifelé nem is kellett tolna az orgonát, csak a többi hangszert picit mellé húzni és kész...
Szuper! Próbáltam emilt küldeni, de vmi miatt nem történik semmi. Próbáljuk fordítva! Megkérhetlek, hogy írj rám? (zslazar@yahoo.com ) Bocs, csak ez tűnik egyszerűbbnek.