MEgtudtam ám néhány dolgot! Ha tető van felettünk, kényelmes a csapadék. Valamintpiddzarendelés esetén legalább nem unatkozik a személy, mert várakozással foglalja el magát. A gatyás galamb potenciálisabban ázik el csapadék esetén, mint a gatyanéküli.
"Illetve kipihentem a sétálgatást amit Editkével kollektivan." Ilyen megterhelő volt az ukcve 1 óra 20 perces levegőbevitel a Mesternek? Többször kellene egészségügyi sétát tenni, akár Editkével.:)
Ez szinte tankönyv. . Szerinte ezek a kormányellenes tüntetők tulajdonképpen forradalmi celebek, akik csak azért hőbörögnek, hogy a tv mutassa őket. Igy aztán mostmár jól meghiresültek és celebes személyek. A celeb azt jelenti, hogy akik mennek dzsungelbe, meg vacsoráznak, illetve tv-ben vannak. De különösebben nem értenek semmihez. Mert pl. Kocsis Zoltán ismert zongorista művész, és ha mutatják a tv-ben akkor zongorázik. Vagy pl. Kállai ferenc nagyon jó szinész, és mutatják, hogy szerepel. De a celep az csak úgy van.
Reggel úgy megáztam mint a gatyás galamb. Merthogy esett. Most is mondjuk, de most úgy tető van felettünk és így kényelmes. Kicsit unatkozunk mert nincs itt a főnökség és már nem tudunk mit kitalálni. Helgácska pidzát rendelt, úgyhogy ő legalább elfoglalja magát a várakozás pillanatai alatt. Frici ledőlt egy picit a főnöki kanapére, mert a frontátvonulás megviseli. Majd 11.53-kor ébresztjük, mert ebéd lesz. Ilyenkor már én se kezdek bele semmibe mert, ebéd előtt felesleges elvonni az érdeklődésémet. Tegnap nagyon kellemesen telt az ünnepi nap. Otthon pihengettem és keresztrejtvényt fejtette. Illetve kipihentem a sétálgatást amit Editkével kollektivan. Reggel Endre politizált egy picit. Szerinte ezek a kormányellenes tüntetők tulajdonképpen forradalmi celebek, akik csak azért hőbörögnek, hogy a tv mutassa őket. Igy aztán mostmár jól meghiresültek és celebes személyek. A celeb azt jelenti, hogy akik mennek dzsungelbe, meg vacsoráznak, illetve tv-ben vannak. De különösebben nem értenek semmihez. Mert pl. Kocsis Zoltán ismert zongorista művész, és ha mutatják a tv-ben akkor zongorázik. Vagy pl. Kállai ferenc nagyon jó szinész, és mutatják, hogy szerepel. De a celep az csak úgy van. Ezt már Csillukától tudom, mert ő rendszeresen olvas szórakoztató napilapokat és hetilapokat és az jól elmondja ezeket. Szóval ennyivel is okosabb lettem. Ha pl. Baranyai bácsi bekerülne a tv-be, ahogy dönti le a politikát, akkor ő is szeleb lenne. De ezt csak én gondolom.
Ez a rózsaszin (pink) www. fórumán találtam és átkopizolom ide.
rituper
2009. 03. 11. szerda, 17:06:57 óra (2456) Most érkezett. Gratulálok.
S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y
Állami és miniszteri kitüntetések átadása a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából
Március 15-ei nemzeti ünnepünk alkalmából 2009. március 11-én Köztársasági Elnök megbízásából dr. Molnár Csaba Miniszter állami Kitüntetéseket adott át.
„A Közlekedésért” érdemérem kitüntetésben részesült:
Szakács Béla, a Nemzeti Infrastruktúra Zrt., Fejlesztési Programiroda, Projektiroda 3., irodavezetője
Jogdíjat sajnos nem lehet kérni a dologért, mindössze annyi történik, hogy deklarálható kié a szöveg tulajdonjoga. Itt leledzik némi info: Creative Commons
Szép vasárnapot a Gömbtársaknak! Jajj, de kellemes volt ez az eredeti dallam, köszönet a linkelő tevékenységért. Az egészségügyi séta vajjon egy finom ebédbe fog torkollani Béla lakásán?
jó regelt kivánok kedves mindenkinek márcijus tiznötödike, az 1848 49 iki forradlolom és szabadcságharc 161dik éffordulója alkalmábol.! elébb nésztem meg a belinkelt videjóbejátszást, az óljunídiz LÁV cimű bitzenét. mint elvakult Fab Four fanatikus rajongoló (a Mester mellet) apszolult kedvencemet tenném ide az ünnep mijatti tiszteletböl, mer ha szabadság, akkor szerelem is ahogy a költő mondta: Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem. na akkor a zeredetije a harmoniának: szép harmóniákban satöbbi... és tessék nagyon vigyászni az ünnepeléskor a fővárosban meg mindenütt.
A "beállításokban" van egy olyan, hogy mittudoménmit be kell állítani, és akkor a hozzászólás mellett megjelenik, jobb felül, abban a kis fekete bizbaszban néhány betű. Fogalmam sincs mit jelent. Klattyintottam, megjelent. De minek? A Kedves Gt tuggya? Látom Önnek is van, csak más bötűkkel!
Én valami szerzői védettségre gondolok. Jogdíjat nem lehet kérni érte?