Keresés

Részletes keresés

nicko Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2143
Miért?
Azért mert '81 óta szeretem őket nem azt jelenti hogy az idő nálam megállt a Powerslave lemeznél. :)
Előzmény: Wisey_ (2142)
Wisey_ Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2142
Érdekes hogy pont 3 új számot írtál, nem őskövületeket :)
Előzmény: nicko (2140)
elcondor Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2141
Asszonta,hogy mindenki azt kérdezgeti,hogy miért rövid a haja,meg miért olyan gatyát vesz fel,amilyet,ahelyett,hogy azt kérdeznék,miért vannak itt.Erre mondta,hogy "We love this fuckin' music!"
Előzmény: murray (2129)
nicko Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2140
Azért ezekre a számokra nosztalgiáztam egyet a fiatalok között. :)
The Wickerman, Brave New World, Revelations, Clansman
nicko Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2139
meg. :)

Mondjuk azzal kellett volna kezdeniük.

Előzmény: Alexander the Great (2138)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2138
mondjuk aces high,powerslave,infinite dreams megfelelt volna?
Előzmény: nicko (2137)
nicko Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2137
Azért még adhattak volna egy extra ráadást 3 számmal. :)
Előzmény: Bruce Dickinson (2135)
nicko Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2136
Úgy legyen!
Bár akkor 60 évesen vagy inkább túl azért ne nagyon fikázzátok Bruce-t ha nem fut csak 1 km-t a színpadon. :))
Előzmény: Alexander the Great (2134)
Bruce Dickinson Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2135
Legjobban a Fear of the Dark, Bring Your Daughter, 2 Minutes To Midnight, Run To The Hills jött be + Revelations! A ráadásszámoknál már nagyon jó volt a hangulat.
Az új számra már nem is emléxem:( azért a studióanyag biztos jobb lesz:)
Bruce meg megígérte az új koncertet, szal nem kell 3 évet várnunk:-))

és a melóhelyen egész megértőek voltak, hogy késtem 1,5 órát és nem volt hangom:-)))

Alexander the Great Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2134
remélem ez én is megtehetem úgy 2020 körül egy iron maiden koncerten!:-))
Előzmény: nicko (2132)
Bruce Dickinson Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2133
No, még nem olvastam, mit írtatok, de q. jó volt a koncert, nekem bejött!!! Végig ugráltam és üvöltöttem rendesen, a végén már patakokban folyt rólam a víz és kiszáradtam, de megére!! Sztem 2,5 órát hiába reméltünk, ez a több mint 1,5 óra elég korrekt volt, a hangzás jó volt, Bruce is, stb. Sajna én a platz közepén bal szélen voltam haverral, már messzebb az igazi őrülettől, itt már nyugisabbak voltak a 'rajongók' és a színpadot sem láttam túl jól..
de asszem mindent megtettem, hogy a környezetemben mk. üvöltsön legalább az oooh-zásoknál:-)

konklúzió: KIRÁLY VOLT!!!

nicko Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2132
"én akkor az életemért küzdötten ép!:)))"

'84-ben és '88-ban még én is..ma már nem. :)
Nyugisan, öregesen majdhogynem fotelből néztem és hallgattam...hú de baromian fájt már a seggem attól a műanyag padtól. :))

Előzmény: Alexander the Great (2131)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2131
"az első 6-osból nem égett vagy 3 lámpa"

hogy te mikre figyeltél a number of the beast alatt!

én akkor az életemért küzdötten ép!:)))

Előzmény: nicko (2130)
nicko Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2130
"ez lehetett volna az első 666 helyett"

az első 6-osból nem égett vagy 3 lámpa....nekem ez volt a legnagyobb bajom velük azonkívűl hogy keveset játszottak. :)

Előzmény: Naropa (2127)
murray Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2129
Bruce beszélt vmi olyasmit hogy: "ma csomó hülye interjut adtam stb" mit mondott utána?? azt már nem értettem!
BahnScorper Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2128
Jó reggelt... :-))))

Adtam én is a kultúrának tegnap este... de lássuk csak sorjában:

Először is annak a vadkapitalista büfésnek azt üzenem, hogy #$@^%&*^@#%^$*&^*)!!!!!, amiért ilyen kikötéssel áll elő, hogy nem lehet semmi kaját bevinni. Hát könyörgök, az én szendvicsemtől menne csődbe?! Így aztán már Stray idején korogni kezdett a gyomrom, de Maidenék sikeresen elvonták a figyelmem... :-))))

Nade ne rohanjunk annyira. Mikor úgy 1/2 6 és 3/4 6 között megérkeztem, először nagyot néztem, hiszen arról nem volt szó, hogy a Kid Rock is fellép... :-)))) nade nem kezdek itt fikázni, már csak azért is, mert a Demonlord muzsikája tetszik nekem, és most még jobban is nyomták, mint amikor korábban találkoztam velük. A "nyári kiadás meg egy kicsit bizarr volt, dehát a belső a fontosabb ugye...
Aztán jött a Wisdom, róluk az jutott eszembe, amikor a Therion Ralf Scheepers-szel csinált feldolgozásokat, de persze a Maiden-es hatások is eltéveszthetetlenek voltak. Nem rossz, nem rossz, de a Demonlord jobb volt...
A Stray-jel az volt a legfőbb baj, hogy nem a Maiden elé való előzenekar. Nem csinálják rosszul ezt a kissé retro de kategorizálatlan zenét, a frontember szólózásai nekem Viktor Smolskit idézték egy kicsit, csak mondom, nemcsak a Maiden előzenekaraként, de a SR aznapi repertoárjából is teljesen kilógtak. Maidenre hangolódva én sem tudtam nagyon rájuk állni akkor...

És eljött az, amire a Pecsa kevés volt... :-)))) már a Stray alatt is igyekeztem előbbre kerülni, de aztán már a Beast közepe alatt belenyugodtam a sorsomba, és hátrébb mentem a lökdösődés szélére, már amennyire bírtam. Mint a Saván tavaly. Ez persze az élvezeti értékre nem volt hatással :-))), ütöttek az általam oly jól (The Trooper, The Clairvoyant, Hallowed Be Thy Name, Run To The Hills, 22 Acacia Avenue, és persze a Fear Of The Dark) és nem annyira jól (Revelations, Clansman, Brave New World) ismert klasszikusok. Az új szám meg szintén jellegzetesen Maiden, tehát nem érheti panasz a ház elejét továbbra sem. Látványban dettó, igaz ez volt az első Maiden koncert az életemben, hiszen a 2000-es koncert még nem ismertem túlzottan munkásságukat. Az tény és való, hogy minimum 3 órás show kéne ahhoz, hogy mindenkinek a kedvence lemenjen (és akkor biztos kimaradnak olyanok, amik szvsz nem lettek koncertklasszikusok (Wasting Love pl...)), de bízzunk Bruce szavaiban, hogy az új lemez jelenthet még egy turnét... :-)))) addig is meg marad nekünk egy Maidnem Maiden, most, hogy Dickinson mestert élőben hallottam énekelni, tapasztalhattam, hogy Bozsik Patrik sincs ettől messze. De persze Maiden akkor is csak egy van... :-)))) és az az egy nagyon ott volt előző este... :-)))))

Naropa Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2127
Azt jól láttam hogy a Revolutions kezdetekor valaki bedobott valamit Bruce felé, amitől meg is ijedt? (egyébként jó ötlet volt hogy a büféseknek ki kellett tölteniük mindent pohárba, de ezek szerint ha jól láttam így is akadt egy dobáló)
Szerintem ISTENKIRÁLY volt a koncert! Amelyik dalokat a legjobban hiányoltam: Phantom of the Opera, Powerslave, Prisoner (pl. ez lehetett volna az első 666 helyett)
Amik legjobban tetszettek: Halloweed ..., Clairvoyance, Revolutions.

Egyébként a Maiden a Stray utolsó előadott számát, az "It's All In Your Mind" (lehet hogy nem ez a címe) -ot is feldolgozta.

kalmo Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2126
A korai kezdés miatt a sörsátortól rohantunk befelé, miután egy viszonylag vastag borravalót voltam kénytelen adni a büfésnéninek, mert nem akartam a fél koncertet lekésni a lassúsága miatt. Ezek után a balszél közép irányból araszoltunk befelé előre. A végén kb a 3. sorig jutottunk. De viszonylag mindig olyan helyet próbáltunk kifogni, ahonnan jól lehet látni. Sikerült. :)
Előzmény: The Evil (2125)
The Evil Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2125
Első sorban nyomtad te is?
Az első három számig még elviselhető volt (nyomtak ezerrel de lehetett azért nyugiban csápolni), utána viszont már alig tudtam a zenére figyelni. Nagggyon durva volt. Végül kihúzattam magam (előttem már vagy tucatnyian).

Itt jegyezném meg, a Valton security-re egy rossz szavunk nem lehet, kurva normálisak voltak.

Előzmény: kalmo (2123)
kihaeennem Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2124
nem volt szar, de nekem nagyon-nagyon nem tetszett.
Az, hogy valók-e a Maiden elé, az meg tök mindegy, az a lényeg, hogy túléltem...
Előzmény: The Evil (2122)
kalmo Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2123
Pengetőhöz gratula, nekem csak víz jutott, meg persze zene. :)
Most, hogy mondod, tényleg kissé Blazes a Doctor,Doctor maiden verzió. Rég hallottam, hazamegyek berakom. Eredeti valóban jobb. :)
Előzmény: The Evil (2120)
The Evil Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2122
nem volt szar, de tényleg nem a Maiden elé valók.
Előzmény: Artension (2121)
Artension Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2121
Ha a Stray tényleg szar volt, akkor hozhatták volna inkább auz UFO-t. Akkor a jegyet is megveszem! :)))
Előzmény: The Evil (2120)
The Evil Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2120
1995-ben adták ki a Doctor Doctort, Blaze-zel.
Eredetiben jobb :)

A koncert hatalmas volt, talán felülmúlhatatlan. Ott voltam 95-ben, 98-ban és 00-ben is, tegnap toronymagasan verték a korábbi koncerteket (bár 1995 sem volt piskóta).

Első sorban voltam a Clansman-ig, szereztem Dave Murray pengetőt :)))

Előzmény: kalmo (2115)
kalmo Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2119
Majd én is feltöltöm a képeket, csak én analóg cuccot használtam. Remélem lesz 1-2 jó a 27-ből. :)
Megfogadtam, hogy a következőre sajtóigazolvány,Nikon,teleobjektív trióval megyek. :)
BlackMonday Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2118
Majdnem mindenben egyetértek Veled. Szerintem se a Numberrel kellett volna kezdeni, azt a ráadásblokkban jobban eltudtam volna képzelni, amikor már sötét volt.
A Heaven can waitet én sem éreztem tökéletesnek, a vége felé (óóózás utáni szóló meg uccsó verse) kicsit bizonytalan volt, picit szétesett a dal.
Az mindenképpen lejött, hogy minden idők legklasszikusabb lemeze a Number of the beast, egy Hallowed..., meg egy 22 acacia... sosem lesz felülmúlva.

VisioN: királyak a képek! Aki még fényképezett, példát vehetne rólad, és tehetne ki vhová képeket! Give me Ed..til I'm dead:)

BM

Előzmény: Alexander the Great (2114)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2117
acacia avenue, clansman, bring your daughter és revelations ha már választani kell.:O)
de legjobban a clansman, azt valahogy nagyon szeretem. még képes vagyok néha a blazes verzsönt is elhallgatni 1-2x.:O))))

kösz a cimeket. megyek keresni...

kalmo Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2116
"mindegy,3 év múlva ugyanott!!"
Nem szép ez a pesszimizmus! Bruce azt mondta, hogy szeptemberben új album, utána turné. Nem hiszem, hogy kihagynának.
Előzmény: Alexander the Great (2114)
kalmo Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2115
UFO-Doctor,Doctor 1977 (Phenomenon)
Harris egyik kedvenc zenekara.
Ha jól tudom, akkor valamelyik 7th son maxin volt eredetileg.
Előzmény: Lord Iffy (2112)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.06.05 0 0 2114
én csak most értem haza a koncertről:-))

nekem is rövidnek tűnt,de sebaj!

az elején még lent nyomultam pont a sűrűjében aztán észrevettem,hogy nem látok semmit a szinpadból és a halloweed be thy name alatt felcammogtam a lelátóra.onnan hatalmas élmény volt nézni a tomboló tömeget és a zenekart meg a díszletet.a hangzás is jobb volt mint lent a kűzdőtéren.

a legjobban a 22 acacia avenue,a clairvoyan,brace new world,bring your daugher tetszett.a heaven can wait nem szólt jól és valahogy nem tetszett.no meg az új szám sem volt valami hatalmas így elsőre.a többi szám rendben vót,de talán nem a number of teh beast-el kellett volna kezdeni.

meg kicsit lehetek volna többen,bár tízezren így is voltak szerintem.

mindegy,3 év múlva ugyanott!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!