XI. kerületben a Gellért tér és a Móricz Zs. körtér közötti mellékutcában kiadó egy 48 nm-es, 2 szobás, egyedi fűtéses, bútorozott, frissen felújitott lakás hosszútávra.
Feladó:: Marosi Gabriella
E-mail:: Üzenet küldése!
URL::
Ár:: 65 000 - Ft
Telefon:: 06 20 3161039
Megye:: Budapest
Helység::
Nah, elmondhatom hogy a cégnél eltöltött honapok legdurvább munkanapját éltem át. Nem volt gyenge amit itt lerendeztünk Kriával.
Közben örömmel tölt el, hogy némileg felpörögtem, és végre kinyithattam a sörömet is! Kria puding, az övé még mindig zárva. Bár nézzük el ezt neki, ugy ir mint a gép. :) Nagyon jo ez a sör gecc.
Megnyugodtam. Kaptam szép ajándékokat, és most nagyon jol érzem magam! Köszönöm neked ezt kedvesem, valoszinüleg nem is sejted hogy mekkora ajádnék vagy Te nekem. (Föleg hogy nem is olvasod eme sorokat. ;) )
Üvölt a dnb és nagyon fel vagyok pörögve. Asszem ma már nem alszom. Söt. Lehet hogy kimegyek pezsgöért és bombáért. Kicsit messze van és fuj is a szél, de sztem ha benyomom ezt a sört akkor már nem fog érdekelni. :) Nagyon cool a hangulatom.
Coooooooooooooooooooooooool. :)))))))))))))) Nagyon coool! (Ja és emlékeztetöül : ALUDJÁL MÁR BAZZEG! :P) hihetetlen mennyire pörögünk. Asszem ha látnátok Kria fejét.... Bazzeg nem gondoltam volna hogy ennyire jo hangulatom támadhat egyik pillanatrol a másikra. Nagyon fain.
Bubus te meg basszad meg! :) Mi a faszé nem jösz netre enba? Jo lenne lezsirozni a holnapot, menjünk már el inni! Csak egy keveset mert Kria jön 10-re melozni. Ugyhogy ne tarts attol hogy nagyon csunyán bebasznánk! Jah és mié kaccsolod ki a telefonodat? Probáltalak hivni de semmi. Kár. Na mindegy. Irtam levelet, kiváncsi vagyok a válaszodra. Nah, ugyanez vonatkozik Kapitányra. Bár neki valoszinüleg van alibije. Plug and Play. :) Rulez! :)
Örvendjetek, Weres apátoknak nagyon jo a hangulata. El sem hiszem hogy a mai nap után valami még fel tudott dobni. Pláne ez a fasz itt mellettem. :) Jah és szépen alakulnak az albiterveink, ez még több okot ad az örvendezésre.
Hogy mit látsz azt nem tudom. De tudom milyen ez a hiányérzet.Ezzel csak az a baj, hogy nem tudod hogyan elégítsd ki. Ötleted sincs rá, bár azt hiszem inkább ez csak velem van, nem veled. Neked egyszerűen idővel arányos hiányzási érzelmeid vannak.Látni szeretnéd,érezni a közelségét,fogni a kezét,nézni mélyen a szemébe, de az is elég lenne hogy mint egy szellem mellette legyél, csak lásd!
Velem kicsit más a helyzet. Próbálok szarni rá, egész jó megy már mostanság. Sokszor nincs is a fejemben, de inkább úgy érzem mindig bennem motoszkál, csak éppen nem az kerül a felszínre. Ám ha feljön, akkor... Ehh. Mind1. Hosszú és asszem felesleges is kimagyaráznom.
Szól a d&b, nyomom a klavit hogy írjak a fórumba neten! és közben órabérben itt csücsükélek. van kaja,sör, nagyon csípem a főnököm. Azt hiszem nem lehet panaszom.
Sőt!
A múltkor a villamoson azon vettem észre magam, hogy elmosolyodva állok s nézek az emberekre. Még magamon is meglepődtem. Hihetetlen. Csak ámultam. De ez van! Gurul tovább a szekér!
Viszont egy jó van ebben a melóban! Néha nagyon nagy erőt tud adni, főleg hogy egy kicsit fel is ébredek tőle,az hogy úgy fejbebasznám azt aki hülyeséggel traktál. Az nem gáz hogy beír egy "0"-t, vagy azt írja "még" mert akkor legalább én irányítom a dolgot és olyan mintha tök magamba lennék. Bár ez az agyamban így van. Mert rohadtul nem érdekel ki van ezen sorok mögött.Csak az nyírja ki az agyam amikor full témátváltanak tök értelmetlen mondatokkal és oda jukadok ki,hogy nem vágom mit írjak. Szal hosszabb, de már megint elfelejtettem amit egyszer végiggondoltam.de ez van. Majd kiforrik belőlem rendesen ez a sok faszság!
ui: "Jé! több lett 160 karaternél! Nem para?" :)
ui2: még több mindent szerettem volna lejegyezni,de ugye itt mindig kirántják az embert a gondolatmenetből! :) eh. Belefér!
A sörözést meg én is várom! Remélem kicsit változtat a kedvemen.
És még mindig nem tudom mit akartam először :)
Nah, ok gomb mert mellettem már született még 1 iromány! :)
Most hogy végigolvastam a régebbi hozzászolásaimat, csak ezen az oldalon, egy gonosz vigyor jelet meg az ábrázatomon. Mitöl van ez? Jogos a kérdés. Ugyanezt amit ma, leirtam már régebben is. Fura. Most kezdek ráébredni, felfogni arra amit már régebbota érzek. Egy kibaszott hullámvasuton ülök, liftezik a belem, és szinte folyamatosan émelygek. Nagyon fasza. Cool. :/
Öcsém itt ülsz elöttem mondod hogy mi van, és beugrott hogy miröl van szo. De ezen nem tudok most változtatni bazzeg! Eh.
Na irjá, most abbahagyom hogy ne ugass itt nekem. Csecs.
Látjátok feleim szümtükkel? Ahogy az ösi irás mondaná... Nem látom. Fingom nincs mit látok. Nem tudom enbaz, hogy megint a fáradtság, vagy valami más-e az oka, de megint elöjöttek a sötét gondolatok a fejemböl. Most nagyon utálom az egész világot. Hmm... Lehet hogy a fáradtság teszi. Talán. Illetve azt mondom, hogy jo lenne erre kenni a dolgot. De érzem hogy ennyivel nem lehet elintézni. Talán kéne most valami. Áááh. Hiányt érzek nagyot, és nem tudom mi hiányzik pontosan. Eléggé cifra ügy. Talán zavarosnak tünhet eme irományom, de senki ne hököljön vissza, nincs ebben semmi furcsa. Zavart vagyok, méghozzá nem kicsit. Semmi kedvem semmihez. Itt ülök érted, és arra nem vagyok képes hogy valamivel elfoglaljam magam. Nincs kedvem beszélni, nincs kedvem tévétnézni, dolgozni meg még annyi sincs mint az elözö kettö együttvéve. Tartok egy kicsit ettöl az éjszakátol. Te is Kria? Gondolom igen, már abbol az arckifejezésböl itélve mondom ezt, amit magadra öltöttél kábé fél orája, és ami azota sem akar eltünni onnan. Mintha magamat látnám. Nagyon fain. :/
A sötét gondolatok. Hmm. Nem nyugszik a gyerek, nem megy neki. Valami bassza az arcomat. Mi lehet az? Ezen tünödöm amiota felkeltem.
Na igen. A biztonság kedvéért vettem két doboz sört éjjelre. Eszköszöm azt várom a legjobban hogy elmenjen a boss és kinyithassam. Nem az illuminált állapotért, gondolom ti is tudjátok hogy nem vagyok alkesz, (:P) csak nem kevesebbet várok töle, minthogy azonnal elaludjak ahogy letettem a fejemet.
Most hogy magam mögött hagytam egy csomo mindent azt hiszem, talán, uj életet tudok kezdeni. Talán, és ujra talán, nem lesz olyan nehéz ahogy ezt elöször gondoltam.
Még mindig bassza valami az agyamat. Késöbb visszajövök enbaz, és ha addig rájöttem elmondom mi volt az. Ha nem, akkor fogom és kopipasztozom ezt az irást.
Húha! Mostanság nem voltatok, és egyedül irogattam, aztán meggyüttetek örül a fejem de közben nagyon lemaradtam. nem vágom mi van. Úgy látszik elszoktam ezektől a bourne-rejtélyektől :)
Nem gond! :) Így is szeretlek titeket! Pápá! Asszem ma kikészülök majd. Belefér! Hoztam magammal 2 termosz kv-t :) Remélem weres kolléga úr nem gombol majd le
kedves drága imádott emba!!
ma feltettem egy kérdést, amit már nagyon rég szeretnék. és azt a választ kaptam, hogy talán eccer eljön az ideje.
emba!! imádlak!!! köszönöm:))))))))))))))))))
emberek!!
fontos bejelentést kell tennem! egy kedves barátom, cinderell által megtudtam, hogy a 17 románul saptesprezece. úgyhogy örüljetek, mulassatok, örvendezzetek!!!!
Csoda hogy néha hallani itt magyar szót is innen jobbrol, igaz weres? Kiba érdekes,hogy miért is így beszélnek az olaszok, szinte orditoznak egymással! Az odáig korrekt lenne, hogy valaki hülye és okoskodik, kötekszik, te meg elküldöd a fenébe, és ehhez felemeled a hangsúlyod, ott ez az alapbeszéd? Hogy káromkodnak? "pronto bondzsornó!" :)) A többit még fonetikusan sem bírom leírni, mert szinte képtelen vagyok követni. Fullos! Legszivesebben szétröhögném az agyam ezeken!
Na! Már az alapmosoly a pofámon is kezd érdekes lenni, inkább kimegyek bagózni! Tuti ahogy felállok csippan ez a szar!
Megtörtént.
Közben rájöttem hogy ezek tényleg utálják egymást! :))) itt szidja magyarul a telkóba :) gg
Jobban indul a meló mint gondoltam :) Ugye vasárnap weres kollégával voltam ott, aztán hétfőn beszéltem a főnökkel, ma meg 4kor felkelt, hogy 3ra nem tudott bejönni az illető mert elnézte a hetet. Aztán holnap reggelre sem tud jönni a váltás, amit beválltaltam szivesen. Csütörtökre alap 17óra, aztán szombat 7. ql! Lesz zsozso! Berugás tervezhető február elejére gyerekek! :)) 1-2 tequila elég lesz?
Ehh. Most itt vagyok weres kolléga mellett. Kb. az első napom, azaz órám lesz itt mint munkahely :)
Viszont amíg még itt amortizálja magát, olvasgattam a régi CSirkémhez írt leveleim közt.
Találtam néhány érdekes sort, ami közel másfél hónap alatt semmit nem változott...
"Szal 3 út van előttem, melyből 1 kibaszás mindenkivel, 1 csak nekem jó, 1 pedig csak nekem szar :(((("
A helyes megfejtést beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki!
:)
Hahahahahaha. Pont. Hol máshol lennék? Lebzselek. Jah. Látnád azt az arcot amit magamravettem, meg a testtartásomat, szerintem nem pontosan ezt a szot használtad volna.
Homok került a fogaskerekek közé, de nem tudom hogy hol, melyik áttételnél. Kurvára idegesit az is hogy nem tudom merre van a kombináltfogo, meg a franciakulcs. Kicsit megrekedtem. Elakadtam valahol, és fingom nincs hogy mi történik most velem. Mondjátok hogy a fáradtságtol van ez! Kész vagyok pff.
Enba nagyon szar kedvem van. Most legszivesebben szétzuznék valamit, de csak ugy spontán. A kedélyállapotom egy döglött fokáéval vetekszik. Fej-fej mellett. Valamiért feszült vagyok, de fingom sincs hogy miért. Kábé ugy érzem magam, mintha a viz alatt lennék, és kezdene fogyni az oxigén. A felszinre természetesen nem tudok feljutni, ergo szép lassan homályosodik a kép, de azért probálkozom szakadatlanul. Nagyon fajin. :(
Van egy olyan érzésem hogy szép lassan kimerül a kibaszott elem az agyamban. Lehet hogy cserélni kéne már. De nem tudom hol lehet ilyen elemet kapni. Pihenni akarok enbaz. Sokat, jol. Elfáradtam ehh.
Ezenfelül a legszebb az egészben, hogy iszonyatosan unatkozom. Hülye vagyok ma nagyon. Vigyázzon mindenki aki az utamba kerül, nem kegyelmezek. Dögöljön meg az egész világ!
"Something has got to give
These things I just don't want you to see"