Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

hicky Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8367
Az eredményről majd tájékoztassál bennünket. :)
Nálad Tesco-s ablakmosó?Minek van nálad olyan?Nem elég hogy rönót vezetsz valamely hibás okból kifolyólag Škoda helyett? :))
Előzmény: stevie wonder (8365)
stevie wonder Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8366
Előzmény: stevie wonder (8365)
stevie wonder Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8365

Nem hiszem,hogy a Tesco-s ablakmosó folyadékot össze lehet hasonlítani bármely más,nem gazdaságos termékkel!!!Nincs is értelme.

Mivel eppen van nalam egy profi refraktrometer meg egyy kis tescos ablakmoso is, gyorsan megmerem....

Előzmény: hicky (8364)
hicky Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8364
Nem hiszem,hogy a Tesco-s ablakmosó folyadékot össze lehet hasonlítani bármely más,nem gazdaságos termékkel!!!Nincs is értelme.
Előzmény: bakibaby (8363)
bakibaby Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8363

Mi mérettünk már be Tesco-s "-22 Celsius fokig" fagyálló ablakmosófolyadákot.

A mérés szerint "-5 Celsius fokig" jó is volt :-)

bb 

stevie wonder Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8362

azt nem tudod véletlenül, hogy ha van visszapillantó fűtés, akkor van fúvóka is ?

Nem feltetlenul.

Az ablakmoso fuvoka futese kulon tetel az extralistan, asszem 5-6 ezer forint. Nem sok, de kulon kell megrendelni, semmilyen felszereltsegnel nem szeria.

Előzmény: ToroNegro (8361)
ToroNegro Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8361
azt nem tudod véletlenül, hogy ha van visszapillantó fűtés, akkor van fúvóka is ?
illetve, hogy a fúvókát az csak az elsőnél fűti vagy elől-hátúl??
Használtan vettem és nem tom egyértelműen, hogy van-e benne..
Előzmény: Cater428 (8360)
Cater428 Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8360

Sziasztok!

Amikor bekapcsolod a visszapillantó tükör fűtését, akkor fűti az ablakmosó fúvókákat.

Előzmény: mauzi (8346)
ToroNegro Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8359
Középen nem,
de mióta kicseréltem gyári szettel !! a hátsó lapátokat, úgy ugrál mint a bak-kecske :( Néha szépen lehúzza a vizet, de ha kicsit is száraz akkor düb-düb-düb és alig húz le vmit...
Ma kiolvasztottam hajszárítóval :)) a hátsó likat és kifolyattam amíg a Shell -22 es nem jött (jó illatos) .. nam majd meglássuk.
Előzmény: ottar (8341)
hicky Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8358
Jómagam is Shell párti,és Shell ügyfél vagyok,smart kártyával,de részvényem nekem sincs. :) :(
Ott tankolok,mindig a prémiumot,a V-Power dízelt.Az olaj is Shell,az előző autómban is azt használtam,ott is bevált,és most sincs okom panaszkodni,ezért is ragaszkodom ehhez a márkához,és ebből kifolyólag Shell benzinkúton megveszem az ablakmosó folyadékot is,melyet az évszaktól függően használok.Szintén semmi okom a váltásra,nem volt gondom ezzel se.
Persze a pontokat gyűjtöm,tankolás,mosás alkalmával,sőt amikor a mekibe is megyek,pont azért,hogy aztán ott le tudjam azokat enni. :))
Előzmény: KKZZ_70 (8356)
joemaster Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8357
Nekem a TVZ bevált.
Előtte a Prevent Prelix nem nagyon.
A tesco-s gagyi cuccokat azért sem veszem, mert nem mindegy, milyen alkohol van benne,
némelyik ócsó terméket cefre szerű anyagból csinálják és az nem feltétlenül tesz jót sem a gumi alkatrészeknek, sem a fényezett felületeknek.

Ha jól emlékszem, akkor etil alkohol és izopropil alkohol kell, hogy legyen benne. Ha másból van, akkor valami ócsó pancs.

Asszony Fusion-jében meg a gyári van, most a szerviz idején felöntötték valamivel, de az sem fagyott eddig be, pedig most a garázsban is fagy.
KKZZ_70 Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8356

Én is Shell ügyfél vagyok, pedig nincs részvényem - sajnos. :)

Náluk szoktam tankolni a céges OFF Pözsó Partnert ON is meg az Octit is, ott veszem a beléjük az ablakmosó szmötyit is. A téli és a nyári is hibátlan, sosem volt gondom vele, ugyanúgy az üzemanyagokkal sem. A smart-pontokon meg mosatom a vasat, vagy a srácokat viszem a McDo-ba nagyritkán.

Olajat azonban Castrolt használok. Régebben sűrűbben, ma már ritkábban de előfordulok raliversenyeken. A gyorsaságik szakaszok mellett, ha van időm a szervizparkokban is szoktam nézelődni, beszélgetni. Hallottam, láttam olyat, hogy a flakonon más címke szerepelt - tudod a szponzor kiszolgálása fontos - de a tartalom az Castrol volt. ( A versenymoci még fontosabb ! )

Így én is ezt a márkát használom és eddig bevált, nincs értelme váltanom.

Előzmény: hicky (8355)
hicky Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8355
Jómagam Shell termék párti vagyok,vagyis üzemanyagot ott tankolok,Shell olajat használok,ésatöbbiésatöbbi,így az ablakmosó folyadékom is Shellen vásárolt -22C°-ig használatos kék színű 5L 200smart pont értékű cuccot használom.Télen a téli,nyáron a nyárit.A lényeg,hogy a reggeli -8C°-ban használtam menet közben,de semmiféle oda,vagy ráfagyást nem tapasztaltam.Pedig télen én is csak ritkán használom.Úgy gondolom,hogy nem hiába van feltüntetve rajta a -22C°.Vagyis -8C°-ban nem fagyhat meg!Ez biztos nem.
Előzmény: KKZZ_70 (8354)
KKZZ_70 Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8354

"...a napokban a tartályba pluszban még utána töltöttem vagy1 liter tömjén folyadékot, de megmondom őszintén, féltem elsején a hóesésben..."

Talán az ördögtől féltél ? :))   Én csak a hétvégi fárerektől szoktam félni, meg is adom a kellő távolságot nekik.

A Shell kutakon kapható kék színű Smart ablamkmosó még sohasem fagyott be, pedig csak akkor használom, mikor muszály mosni a szélvédőket.

Előzmény: drMinit (8343)
mauzi Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8353
felőlem répalé is lehetne, ha egyszer ráírják, hogy -22 fok, akkor ne fagyjon már be -8 fokban :)
majd megnézem a gyártóját, ha odalenn járok és nem felejtem el.
Előzmény: drMinit (8352)
drMinit Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8352
ioncserélt viz :-))
Előzmény: bakibaby (8351)
bakibaby Creative Commons License 2009.01.04 0 0 8351

Hol vetted a trutymót és mi volt a neve ?

bb

Papka11 Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8350
Még van hozzá egy gomb a bal szélsö tekerő felső felében :-)) Az fújja a szélvédőre.
mauzi Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8349
> Az Antarktiszon, vagy az Északi sarkon netezel????:-)))
> Velem ennyire durva esetek még nem történtek....

nem, ezt az M1-es autópályán sikerült megtapasztalni.

magam is meglepődtem, hogy miután az autóban már olyan meleg volt, hogy kedvem lett volna fürdőgatyára vetkőzni, közben a szélvédő még mindig masszívan fagyott, az alsó egy-két arasznyi csíktól eltekintve.

mondjuk az is tény, hogy -8 fokos hidegben még sosem volt szerencsém ennyire híg halmazállapotú csapadékhoz.

a fényszórókon is kellemes jégréteg keletkezett, pedig ugye az is tisztességesen van fűtve belülről, ezt már csak otthon a garázsban vettem észre.
Előzmény: Törölt nick (8347)
ottar Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8348
Nekem kinn áll az autó az udvaron, és eddig még nem fagyott bele. Pedig asszem tesco termék ami van benne.
Előzmény: Törölt nick (8347)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8347

Az Antarktiszon, vagy az Északi sarkon netezel????:-)))

Velem ennyire durva esetek még nem történtek....

mauzi Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8346
hamár fagyás, meg szélvédő.

én kértem bele ilyen fűthető ablakmosó-fúvóka nevű fícsört. ez vajon automatikusan fűt, ha hideg van, vagy kapcsolni kell valahol? nekem a napokban néhány óra alatt úgy befagyott a -22 Celsius feliratú trutymó, hogy ihaj.

más.

újév hajnalán mentem hazafelé, és valami ónos takony esett, miközben odakinn -8 volt. azt mondanom sem kell, hogy azonnal fagyott az útra, és ABS meg ESP krrr-krrr-takkk-takkk volt végig, no de ami nagyon bosszantott, hogy climatronic maximum állásban (kijelző: Hi) max ventillátor fokozaton nyomattam a meleget a szélvédőre, és emellett úgy fagyott az áldás a szélvédőre, hogy csak az alsó 25 centis sávon kémleltem kifelé, felette kivirágzott a jég...
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8345

"Tehát lehet hogy másnak a folyadékkal van baj?"

Nekem a SuperbII tömény téli OMV-vel fagyott be!!

Előzmény: drMinit (8343)
ottar Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8344
Megint?! ;-)
Előzmény: drMinit (8342)
drMinit Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8343
Hát, ahogy olvastam az ablaktörlő befagyásos történeteket / magyarázatokat, be is rezeltem, mert én már vagy 2-3 hete nem spricceltem vizet, főleg mnert nem is tiszta fagyálló van benne hanem vízhez kevert fagyálló ablakmosó.
Igaz a napokban a tartályba pluszban még utána töltöttem vagy1 liter tömjén folyadékot, de megmondom őszintén, féltem elsején a hóesésben, mikor mentem, hogy a koszos ablakra való spricceléskor a –7 fokban odafagy.
De nem. :-)) ment rendesen.
Tehát lehet hogy másnak a folyadékkal van baj?
drMinit Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8342
Törd le :-))))
Előzmény: ottar (8341)
ottar Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8341

Ez érdekes. Én a minap mentem vagy 260 km-t, a leghidegebb helyen -8,5 volt, de nem fagyott be. De hamá Kombi: A hátsó ablaktörlőd Neked nem hagy ki egy foltot? Az enyém igen, pont középen és rohadt idegesítő. :-(

Előzmény: ToroNegro (8340)
ToroNegro Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8340
hááát
ez a Kombi Octi nagyon fagyós :((
Csütörtökön -7C -ban mentem le Siófok-ra itthon még ment a mosás, ahogy MO-áson pocsoltam volna be is fagyott elöl is hátul is :(( Na mondom én hülye, nem cseréltem le.. de aztán rájöttem, hogy -19 fokos van benne :O. Lent mélygarázs, reggel feltöltöm -22 fokossal, kifolyatom, átfolyatom. Tökéletesen ment.
Ma kijöttem alulról, étterem, kikötő - befagyott tó + hattyú bambulás :) jövök haza
-5C, hátsó megint befagyott... wazzzz..
Adjak neki töményet?? -40?? azé má ne.. ??
Előzmény: Törölt nick (8288)
ottar Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8339

Az enyém nem koszolódik. De van rajta alulról védőlemez, lehet ez az oka... :-)

Előzmény: mogyi1 (8328)
mogyi1 Creative Commons License 2009.01.03 0 0 8338
Most néztem meg a képeket csak jobban. És tényleg nem L&K felszereltségű de nagyon dögös kivéve azt a müfa boritást.
Előzmény: mogyi1 (8337)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!