Mit kellene magyarázni? Belga vót, Terence Hillt pedig már 1000x láttam, és DVD-n is megvan. Egyébként is sokkal szívesebben vagyok Sopronban, mint Budapesten.
69 dobott pont...? Látod, mi nem ragadunk le 67-nél.
Na mi van, divat? Rádállítom a Kisalföld Kommandót, aztán egy fogad lesz, az is a nyakláncodon. Nézted már, hogy a női mezőnyből 5 csapatnál is jobb a pontátlagotok? :-)
Jah, és egy ilyen magánjellegű.Tegnap előtt a buszon Végiggondoltama SZentpéter szövegét .:) eddig csak úgy énekelgettük de most átgondoltam hogy majd jó sokára meghalok .) és megyek a menybe és a félmeztelen angyallányok egymásra néznek és kuncognak hogy nézd már ezt az alkoholistát, vagy éppen kezetráznak velem.És a végső elbírálásnál amikor izgulunk hogy mi lesz most SZent Péter Rádnéz és nem lebasz ,hanem életedet összefogva mondja hogy : HAJRÁ OLAJ és úgy eddigi szurkolói lényed beteljesedik.ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,de nem tudom hogy rajtam kívül ennek végiggondolása okoz e valakinek ilyen katarzis közeli élményt.Dehát egy szóval össze lehetne foglalni:CSODÁLATOS (ez akár a Mónikába is bekerülhetett volna)
Kedves OLAJOSOK azt szeretném kérdezni :):), hogy ha valahonnan szerválnék OLAJ zászlót,vagy éppen csináltatnánk ,akkor az milyen legyen?Mekkora?Vagy éppen mi legyen rajta?mert valamit már oylan jó lenne lobogtatni és a régiek köddé váltak.Szóval várom az ötleteket.
Jelenlegi nevén MKB Aréna. A volt Sportcentrum a focsipálya mellett.
Már kezdtem volna szervezni a zöld poklot péntekre, de aztán közbeszólt a színházbérletem. Kár. :-( Azért majd megkérem valamelyik spanomat, hogy számolja meg a vendégtábort. :-)
A szombati újbudai vérengző ütközetünket is kihagyom, mert jön a Belga a hűség városába. Ők mégiscsak fiatal magyarok, szívesebben nézem őket, mint a MAFC szutyok tucatkülföldijeit. Meghát fontos szívni a kuttúrát befele az arc mögé.
nagyon rendben volt, kicsit azért van hiányérzetem mert nem tudtam bemenni tombolni, pedig lett volna mire.. :-)) ugye hangulatban nekem a bajnoki döntőé a mérvadó, ez megközelítette annak a hangerejét, pláne a végén. mulatságos volt hogy Kelly két büntetőjével rajta kívül már a kutya sem foglalkozott. :-)
Kecskemét? miért is ne. :-) bár január 14 még baromi messze van.