Keresés

Részletes keresés

Szucs Lajos Creative Commons License 2000.01.26 0 0 511
OFF.
Ha lesz szombaton Lang akkor mikor nyit?
Mert eleg koran vegzek a jatekvasuton(HEV) es nem akarok megfazni.
On.
Előzmény: JuliuS (505)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.25 0 0 510
A Formi-rol kesobb irok, most sajna keves idom van.

Megprobalok szolni egy digitalis modellezessel foglalkozo sracnak, nezzen be ide.

John Howard Creative Commons License 2000.01.25 0 0 509
Matiz!

Mik a tapasztalataid a Formi-val? Érdekelne az UV teteje miatt (is)!

Üdv:
John Howard

Előzmény: Törölt nick (493)
lazar Creative Commons License 2000.01.25 0 0 508
szasztok itt is !

Co: : Burmi , mar en is beneveltem az asszonyt vonatra, karacsonyra mar vasuti terkepet kaptam tole, es mar egeszjol tudja mozdonyokat is .

Amugy amit en keresek, az majdnem muzealis dolog:
Marklin 3 SINES 27-30 mm-s nyomtavu (sajnos nem tudom ez milyen betujel, meg eleg rozzantak a sinek, kb 1:53-as meretarany) kisvasuthoz palya, valtok, mifene. HA tud valaki valamit akkor irjon az e-mailemre lasd fent.

Armand

Szucs Lajos Creative Commons License 2000.01.25 0 0 507
Honlapomon talasz erre egy a digivel foglalkozo csapat linkjet. vedd fel veluk a kapcsolatot, vagy a linkjeik kozott talalsz neked megfelelo linket.
Előzmény: KGy (506)
KGy Creative Commons License 2000.01.25 0 0 506
Sziasztok,

En eddig 0 vasutmodellezo multtal rendelkezem, de szeretnem elkezdeni, megpedig a H0-s, digitalis modellek erdekelnenek. Azt szeretnem kerdezni elso korben, hogy ebben a mufajban kit ajanlotok? En egy MARKLIN katalogust lapozgattam. Van benne egy jopofa un. "starter digital set" 2 vonattal, digitalis iranyitopulttal, sinekkel stb.
Ezzel kapcsolatban masik kerdes a keverhetoseg.
Ra lehet tenni egy MARKLIN H0-s C tipusu sinre egy masik gyarto altal keszitett mozdonyt ? (Persze ugy, hogy menjen is + a digitalis funckiok is mukodjenek.)
Talan sok a kerdes, de egyelore sotetben tapogatozom.

kosz, kgy

JuliuS Creative Commons License 2000.01.25 0 0 505
OFF:

"Hat az nekem nem biztos, hogy menni fog."
pedig igencsak jó lenne...

"Delutan voltal?"
igen, igen.. ez meg a másik, ott is vártalak, még jó, hogy nem harangoztam be nagyon hogy jössz :)

ON:

kitűző? hát meg lehet próbálni, bár én a ruhaleirás és mobil után már semmiben sem bízom...

Előzmény: Szucs Lajos (504)
Szucs Lajos Creative Commons License 2000.01.25 0 0 504
Hat az nekem nem biztos, hogy menni fog.
Pentekig semmi infom nincs arrol mit csinalok.
Delutan voltal?

Kituzo: no comment?

Előzmény: JuliuS (500)
Nogo Creative Commons License 2000.01.24 0 0 503
Az ebben a topicban rengetegszer emlegetett börzén (minden szombaton délelőtt a Láng Művelődési Házban) mindig árulnak használt H0-ás Nohabot, mindig van magyar festésű (gondolom olyat keres a barátod). Az ár kb. 15-17 ezer Ft.
Előzmény: bumby (499)
joem Creative Commons License 2000.01.24 0 0 502
Beleznaynénál állandóan van Piko H0 Nohab. Múlt héten éppen egy sárga csíkos verzió volt. Ára kb.15-16K HUF szokott lenni (Alkotás út 39.)
Más.
ROCO What's News 2000 katalógus ITT!
Biztos más is van a környéken, csak most nincs időm megnézni.
Előzmény: bumby (499)
DoubleBack Creative Commons License 2000.01.24 0 0 501
Hali !
tényleg, mikor lesz a következő börze ?
Egy hét múlva ?
Mert akkor azon sajna nem tudok ott lenni, mert versenyem van :((((((((((((((

DB

Előzmény: JuliuS (500)
JuliuS Creative Commons License 2000.01.24 0 0 500
"Csorog, felveszem, siri csend, foldhozvagom"

hehe... gondolom valami 1st generation modell a telefonod :)

"Februarban majd jobban kellene csinalni a randit"

Miii? most ez azt jelenti, hogy addig nem is akarsz jönni? Én úgy terveztem, 29-én találkozunk végre.

Előzmény: Szucs Lajos (496)
bumby Creative Commons License 2000.01.24 0 0 499
Sziasztok!

Én nem szoktam errefele irogatni, csak egy barátom kért meg rá, hogy megkérdezzelek titeket, hogy lehet-e még kapni valahol H0-s Nohab-ot, új-használt asszem neki mindegy lenne. Ha lehet, akkor jó lenne nagyjából pontos infó, hol , mennyiért stb.

Előre is köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.24 0 0 498
OFF
Akkor ez a hetvegi randi olyan volt, mint az elso novel: csak kerulgettuk egymast, mint macska a forro kasat. Mindenki ott volt, de megsem talalkoztunk. Erre szokta mondani egy kollegam: "Mit topogsz ott, mint kezdo buzi a gozben!"
Viszont megyek legkozelebb, csak ossze kell gyujteni pontosan mi az ami kell, mert csak ugy elkezdeni vasarolgatni eleg veszelyes lenne, (a fel hazat megvennem).
endOFF

TTben nagyon tetszettek a Bzmot-ok a galerian, es hat jok a H0-s Szili/Gigant stb.-k. Apropo, amiket a foldszinten lattam Szili/Gigant az Deak fele volt, vagy maszek?

OFF
Viszont buszke vagyok kedvesemre, mert
1. O volt az egyeduli no a borzen (legalabbis akkor)
2. Csodalkozo szemekkel gyonyorkodott a modelleken
3. Kozolte, hogy a TT a legaranyosabb, mondtam, hogy szerintem is,
4. Hajlandosagot mutat elviselni maniamat, sot ...
5. mar felismeri a mozdonyokat es tudja a nickjeiket is
endOFF

B

crash_override Creative Commons License 2000.01.24 0 0 497
Sziasztok,

Keresem a MAV 601-es gozmozdonyanak, M31, M32 dizemozdonyanak a haromnezeti rajzait... Meg szeretnem epiteni oket H0-ban, de fenykeprol nemigen tud az ember meretet venni...

Szivesen vennek nehany tanacsot is (ki milyen modszerrel epitett modelleket...)

Mas : mivel ujra megfertozodtem a vasutmodellezessel, es elokapartam a dolgokat a szekreny melyerol, ment is minden mint a karikacsapas... De szeretnek sinkeszletet boviteni, es ahogy szetneztem a neten, mindenki csak I profilu sineket arul...
Letezik -e olyan ceg, aki nemcsak befuzheto(terepasztalra szant) sineket gyart, hanem szonyegre valot is, es mit ajanlotok...

Megneztem a Piko honlapot, dobtam egy hatast a mozdonyaraktol :-))), de a sinek eleg jo arban vannak... Ezek milyenek? Illetve mit tud a flexibilis sin (mennyire flexibilis... hogy muxik)...

Elore is kosz a valaszokat, de egy csecsemonek minden uj :-)))))

Szucs Lajos Creative Commons License 2000.01.24 0 0 496
Mire jo a bunkofon:
Csorog, felveszem, siri csend, foldhozvagom, korbenezek,( mar amennyire a terdek kozott lehet.)
Szoval orulok, hogy a bunkofon tulajdonosok nepes taborat novelem.
Mint ahogy Matiz irta , ott voltunk mi is mint mindenki mas kulon kulon. Jellegzetes BKV-s ruhaban voltam mert jatekvasutazas utan voltam ott. Vettunk egy par hianyzo szilis kepet.
Februarban majd jobban kellene csinalni a randit.
Azt hiszem Legjobb lenne csinalni kituzot es a CASSA-nal leadni , majd mindenki elkerne a sajatjat. Ha akarjatok megcsinalom , berakom kituzobe es viszem magammal a kovetkezore.
Előzmény: JuliuS (495)
JuliuS Creative Commons License 2000.01.24 0 0 495
mostmár mindegy, úgy látszik egy kabát nem elég, valami feltűnöbbet kell kitalálnunk :) mondjuk kesztyűben maradunk, az elég feltűnő lenne szerintem :))
Előzmény: John Howard (494)
John Howard Creative Commons License 2000.01.23 0 0 494
Nem, nekem ukrán(!) van, de most éppen BKV-zom :(((

Egyébként a galéria büfé felőli oldalán voltunk egy rakás fénykép, egy UV5 modell, meg ezernyi nép társaságában...

Előzmény: Törölt nick (493)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.23 0 0 493
meg mindig off:
Igen, es a masik Matiz egy kapun ment befele eppen. Azt hiszem, amikor kijottem, akkor mar a muvhaz elott allt, de lehet, hogy az egy harmadik volt. Csak nem Te voltal?
on
Előzmény: John Howard (492)
John Howard Creative Commons License 2000.01.23 0 0 492
Off
Matiz, Te vagy a sötétzöld Matiz?
On

Ja, és még Burmi is ott volt, valahol a plafon magasságában... :)))

Előzmény: Törölt nick (491)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.23 0 0 491
OFF
A kocsi nem volt tul egyertelmu, mivel egy ezustszurke Matiz eppen akkor erkezett, amikor en. Meg valtottunk is par szot, mennyi idos, volt -e vele mar gond, ilyenek.
ON
Gaz van, mert valamit rosszul csinaltam a scanneleseknel, es a katalogus (csak a H0-as resze) kb. 8 mega. Az kicsit sok, szerintem... Ugyhogy meg alakitok a kepeken, erosebb tomoritest probalok.
Előzmény: division by zero (488)
JuliuS Creative Commons License 2000.01.23 0 0 490
uhi:
"Valamit találjatok már ki, TT-s katalógus scannelés"

nyugi, már erősen rajta vagyok a témán :), addig meg csak kibirod valahogy.. (ha mégsem, végülis lehet kapni 2000-es katalógust)

Előzmény: uhi (489)
uhi Creative Commons License 2000.01.22 0 0 489
Valamit találjatok már ki, TT-s katalógus scannelés, vagy hasonló; persze nem nyilvános terjesztésre, mert biztos kopirájtos, csak magáncélú betekintésre, mert az utolsó, amit láttam, 1976-os. Az meg nem mostanában volt...
Előzmény: JuliuS (487)
division by zero Creative Commons License 2000.01.22 0 0 488
Matiz! az autódat láttuk az utcán...
Előzmény: Törölt nick (485)
JuliuS Creative Commons License 2000.01.22 0 0 487
Hurrá! Valóban, csak gratulálni tudok magunknak. És ti sem láttatok minket? Az a zöld kabát elég jellegzetes volt pedig :) Nem kellett volna belemélyedni annyira a katalógusokba :) - de hogy Lajos még a telefont sem vette fel...

na mindegy, mikor adtok akkor TT-s katalógust kölcsön?

Előzmény: Törölt nick (485)
DoubleBack Creative Commons License 2000.01.22 0 0 486
Hát mindenesetre veregessük meg a vállunkat :-))))))))))

DB

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.22 0 0 485
En meg Lajosekkal nezegettem a katalogusokat (amiket persze elcipeltem) meg a fenykepeket egy ures asztalnal a galerian... :-)

Szoval, mindenki ott volt :-)

division by zero Creative Commons License 2000.01.22 0 0 484
én John Howardot, NZA-át, Szega-t, István Gyurit láttam
Előzmény: JuliuS (483)
JuliuS Creative Commons License 2000.01.22 0 0 483
Hát nem mondhatnánk, hogy remekeltünk a mai találkozón a szervezést illetően. DoubleBack-el találkoztunk, aztán nagyjából ennyi is volt.. mi történt a többiekkel, gondolom a havazás tett be egyeseknek. Bár nemtom Lajos te hol voltál, mert a telefonod is csak csörgött..csörgött..

na mindegy, DB felvásárolta az összes létező TT-s sin-t :), én meg vettem egy alagút-bejáratot. Most hirtelen nemtudom ki keresett H0-hoz Y-váltót, de mindenesetre az is volt kint egy.

joem Creative Commons License 2000.01.21 0 0 482
Elsőre szépnek néz ki, csak az a fránya forgóvázzal együtt mozgó szoknya...
Előzmény: nohab (473)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!