Hmmm, azé megvallom, jobb váltót vártam volna, vagy csak nagyon megszoktam a Toledóét, azt is keményen meg kellett markolni, de pikk pakk bement mindenhova, és ami nem hátrány, lehetett igazán "gyorsan" váltani is.....ezzel azért meggondolandó....nem mindig sikerül, és elég ciki tud lenni, amikor a meghúzott 2 után nem igazán sikeredik a 3 már....csak másodszorra! Oda is a fíling rögtön :-))))
Az ablakmosót én is használtam ma.Befagyva nem volt.Azzal volt"gond",hogy használat során a kinti -5C°-ban a mosó adaléka,az a kék színű anyag lecsapódott az ablaktörlő lapátra,és hókásás formában ott díszelgett.Megállás után egyszerűen elolvadt ez a kicsapódott anyag.
Nekem az 1-es a mai napig nehezen megy néha (4 éves lesz lassan), meg a hátramenet is.
Szerintem a kapcsolómű lehet rosszul beállítva, mert néha, amikor felcseszi az agyam, újra kuplungolás nélkül, csakazértis betolom a fokozatba, lassan, de nagyon határozottan és láss csodát, reccsenés nélkül bemegy.
Jellemző, hogy a márkaszervizesek nem mertek hozzányúlni, azt mondták, ettől csak rosszabb lehet, pedig van hozzá spéci beállító keret, de ha nincs gyakorlatuk a használatában, akkor tényleg csak rosszabb lenne.
JA, TEGNAP ESTE ABLAKMOSÓZTAM. Éjjel az Octavia volt kint és reggel csak a próba kedvéért újból ablakmosóztam: nem volt befagyva!
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem még mindig nem igazán "kopott" be a váltóm, olyan eléggé darabosan tudom betenni néha, főleg az 1 és 3 ilyen, van hogy be sem nagyon akarja venni....
Akkor az enyém meg normál használat, munkába járok, meg ide-oda :-)))) Jut eszembe még be sem tankoltam ebből az óccsó anyagból, ahogy nézem emelkedni fog pedig, úgyhogy meg is teszem hamarosan :-)
Akkor nagyon nem egyformán biza, én még kb 2500 körül járok és előbb vettem át egy hónappal :-) No de nem is munkához használom, többnyire itt nagyfaluban jövök menek vele. Ráadásként majd végig szabin voltam decemberben, gépsárkány meg pihegett a garázsban :-)))
Azé nehogymár egy 6 ezer forintos, ráadásul gyári extra miatt ugorjon a gari, ez csak valami rossz duma lehet, nem akart dolgozni vele ennyi az egész.....!!!! Ennyi erővel még egy gyári dísztárcsát se rakhatnál fel :-))))))))
Nem tom, de nekem zsír megy a spricnim elől-hátul, hidegben is.... igaz éjjel garázsban áll a kicsike, csak napközben van kitéve a zord időnek. Ráadásul ki se pumperoltam belőle a szalonban betöltött lötyit még ősszel, valahogy nem volt ollan szutyi, csak simán rálögyböltem vmi koncentrátumot, és lám lám, mégis megy vele :-)))
Nem tom. ez 1 lépésből matt volt tegnap nekem. Telót letettem és nem tudtam észhetérni. Itt tartunk a 21 században? Mikor vonóhorgot meg ők szerelték a kocsimra, illesztőegységgel, műszerfal fúrással????????
Nem megyek, mert akkor az életem csak abból áll, hogy ilyen kapcsoló, olyan pin kód, ilyen sorrendben, ajtózárás, stb. minden kiszállásnál, az meg már "őrjítő ".............
3 év alatt 1 kísérlet -ami MEGHIÚSULT, nem rossz eredmény....
Végső esetre ott a casco.
( Ha legközelebb erre a helyre megyek, -motoros cimbi-, akkor csak úgy megyek, ha beenged az udvarába..:-)))))
Amikor elromlott a mosó, akkor 300 Ft-ból mostam le, mert 2x-3x tovább ment egy 100-assal, mint addig. Rögtön vittem is az asszony kocsiját is mosni, a kettő megvolt vagy 400-500 Ft-ból (először többet dobtam be, aztán mikor rájöttem, hogy mi az ábra, már csak egyet)...
Másnap le volt zárva a dupla beállós mosó azon oldala. Vajon miért??? :-)
eküszöm, mondtam, hogy kb 10 perc a csere, mert a mostanit kibasz, újat betesz, bedug, computert megtanit és csá... síri csend, mjad válasz, bejössz és megbeszéljük.....
Bogarakra és egyéb nehezen eltávolitható szennyeződésekre sima háztartási - spriccelős:) - ablaktisztitót használok (clean vagy mi) Nekem bevált. Az mondjuk megnyugtató, hogy a topiknak ez a fő témája:)
Én a sisakplexin egy darab vizes kéztörlőt! :D Ínséges időkben a kúton a szélvédőmosó kézikészüléket! Nem kell semmi extra meeedzsik a bogarak ellen! :o