A hangosítással kapcsolatban: van egy Pecsás hangosító ismerősöm, aki azt mondta, hogy a mély hangokat eléggé elbaszták, amúgy meg minden egyes helyről máshogy hangzott a zene.
Én ott voltam, és több mint egy napon keresztül sípolt a fülem... Hát ez van, ezt kell szeretni... :)
Azon kívül nagyon pöpec volt, nagyon jó volt a számok válogatása sztem.
Ja mégvalami. Csak nekem tűnt úgy, hogy az Iron maiden szám alatt miközben Eddie-be berakták az agyát, valami tüzijáték szerűségnek kellett volna a fejéből kilövelni? Mintha Bruce is várta volna, aztán csak nem jött. Technikai hiba vagy csak nekünk nem jár? Vagy paranoiás vagyok?
Jó kis koncert volt. Én barom az elején a szinpaddal szemben ültem hogy majd ott jól felveszem, aztán barátném feljött a tombolásból és megállapítortta hogy valami borzasztóan szól ott fent (ez nekem is feltünt :-) )aztán az új számnál lementem az arénába és jeee! Lehet szavazni hogy melyik számot tegyem ki a koncertről mp3-ba! Mondjuk meg is lehet vesztegetni :-) A Wicker man-től egyik kicsit jobban szól, de az első pár szám se olyan gáz.
Én kissé baloldaldalt álltam, kb 4.-5. sorban, mikor egyszer balra néztem, a "magyar dickinson" állt mellettem, vagyis Bozsik Patrik, a 33-as képen látszik is a fejének a teteje, koncert végén, meg kb. ugyanezen a helyen találkoztam Töfi-vel.
Azóta hallgatom mióta megtudtam szerezni a dvd-ről kirippelt anyagot. :) Vagyis független a tegnapi koncertről. Maiden, Saxon, Metallica S&M szól felváltva nálam vagyis többnyire koncert felvételek.
Azért örült az asszony tegnap este hogy nem volt hangom. :)
Az tetszett, hogy ugrálás közben a fejemet megcsapta a hideg, majd mikor visszaestem, ismét forró volt a levegő. Mintha egy 180 centi magas gőztengerben álltunk volna. Ezzel persze nem mondtam újat, de tényleg furcsa érzés volt :)
Amúgy láttam a koncerten az Omenes Okit és a Zanzibár együttest is.